Jag kommer till Bokmässan!

10:05 25 Sep 2015

PEOPLE! Det är FREDAG and we all know what that means!!!!!

Eller ja. Jag vet. Ni kanske inte gör det. Men nu ska ni få veta.

Jag åker till Göteborg och till Bokmässan! Wehååååååå

Så därför, eftersom jag insett att folk har hundra miljarder frågor om detta, tänker jag att vi nu reder ut dem en gång för alla. Har ni ytterligare frågor hänvisar jag till kommentarsfältet och Google.

image

Detta är mitt schema. Spara och ha i mobilen, ni som snabbt vill kunna stalka mig.

Var är bokmässan?
– På Svenska Mässan i Göteborg, torsdag till söndag, och jag kommer att vara på plats lördag och söndag.

Vad händer där?
– Allt möjligt! Kolla i schemat. Jag kommer att göra intervjuer (tex GP och P4), berätta om boken och ha signeringar. Har jag förstått saken rätt kommer dessutom varje punkt på schemat att följas av en liten kort signering – alltså även på söndag. Kom och lyssna!

Kommer jag kunna köpa en bok?
– Ja! Böcker kommer finnas till försäljning för ca 200 kronor där jag är.

Om jag inte ska på Bokmässan, då?
– Då kan du komma antingen till Nordstan på lördag klockan 1630 eller Mariaplans bokhandel på söndag klockan 1430! Sistnämnda måste ni dock anmäla er till – ring 031-174522.

image

Kommer alla att få sin bok signerad?
– Jag vet inte. Som ni ser har jag ett knökfullt schema och jag vet inte hur många som kommer komma på varje signering. Kom i god tid och var redo med penna, böcker och kameror så att så många som möjligt hinner.

Men durå, Clara? Hur känner du inför allt detta?
– Jag är så OTROLIGT TAGGAD!!!! Ska blir så kul och overkligt att se er med min bok, min lilla bebis, i händerna. Keep in mind though att jag, som jag berättat tidigare, blir rätt trött av sociala sammanhang och denna helgen kommer att bli ett mayhem. Hade därför blivit så glad om alla kunde ha i bakhuvudet att jag förmodligen kommer att vara ganska utmattad, så att ni inte tror att jag inte gillar er. Eller nåt. Jag vet inte. Kanske oroar mig i onödan. Ah well.

Fler frågor? Google is your friend. I am too, visserligen, but I am busy with planering the weekend so I might not answer så snabbt.

image

11 kommentarer | “Jag kommer till Bokmässan!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fredrik Hansson skriver:

    Ha de så kul och glöm inte att ta med en bra penna att ha när du ska signera alla böckerna, var rädd om dig också :-)

  2. Jill Lockman-Lundgren skriver:

    Fullproppad heeeelg, wohooooo!! Ska bli sjukt kul. hjärta daaaaaj <33

  3. victoria skriver:

    Åh ja förbeställde din bok å ja trodde att ja skulle fått den igår eller idag men den verkar komma på måndag….ibland suger det att bo utanför jorden…
    Å vi kanske syns på bokmässan, vore coolt! :D

  4. Sara skriver:

    ”JA JAG KOMMER TILL NORDSTAN PÅ LÖRDAG, HURSÅ?”
    Hahha!! Så jävla bra. Jag kommer förresten på söndag (troligtvis utmattad jag med) och har inte en aning om vad jag ska säga till dig. Så var förberedd på en extremt nervös, svettig tjej som inte riktigt vet hur hon ska hantera situationen. Kram!

  5. Linnéa skriver:

    Längtar så extremt mycket till imorgon nu!! Hoppas verkligen att jag får chans att träffa dig<3

  6. Sara skriver:

    Fick hem din bok i brevlådan idag, och måste först och främst bara säga herremingud vad SNYGG den är!!! Blev pepp bara av att bläddra igenom den. Och sen måste jag bara säga att det är helt jävla fantastiskt att du skriver en bok om mens (och att du pratar och bloggar om det för den delen också). Det är SÅ viktigt. Blir nästan tårögd när jag tänker på att det finns en massa mens-oskulder och nyblivna mensare som numera har den här boken som stöd, ett stöd som jag önskar att jag också hade haft när jag var yngre och väldigt mens-ovan. Så tack, helt enkelt. Hoppas att boken blir obligatorisk läsning i all sex-och-samlevnadsundervisning framöver, det hade behövts som fan.

  7. clara skriver:

    åh där vill man va! och träffa dig :)

  8. Emme skriver:

    Jag fick din bok idag och asså – WOW – så bra!
    Du äger! <3

  9. Caroline skriver:

    Hejsan Clara!
    Du borde tipsa om ”menstrosorna” som Thinx gör, de ersätter alla tamponger och bindor! En sådan toppenidé, och det funkar verkligen också! Det spar ju även kostnader på lång sikt. =)

  10. Alicia skriver:

    Hej Clara skulle vara kul om du kunde svara på lite frågor över mejl eller så, planerat en liten grej som jag gärna vill att du ska vara en del av. Det här är då ett långtidsprojekt utan betalning (läs: om detta blir bra och vi lyckas så kommer vi att tjäna på det)
    Jag är då inte ute efter pengar… Utan ett kul samarbete med en grym person och skulle du vara intresserad av att veta mer, hör av dig då.

  11. Ulrika skriver:

    ”We all know what that mens” Skulle get varit ju :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp