Att skylta med sin mens

6:49 17 Nov 2015

Hallå! Jag lever!

image

Jag dog alltså inte igår när jag skulle se skräckfilm på bio. Tror inte ens att Det vita folket var en skräckfilm. En ganska oläskig skräckfilm i så fall.

Filmen handlade om Alex som tas in på förvar eftersom hon är papperslös. Sjukt intressant idé men ingen vidare händelseutveckling. Två av fem nässprayar, men det kan också vara att jag är för fulkulturell för att fatta.

Något som mitt fulkulturella ego däremot uppskattar är följande:

image

Hallå där. Jag hänger i ett helt skyltfönster på Akademibokhandeln i Stockholm!!! Hur coolt är inte detta. Tänk hur många som går förbi där varje dag. Tänk då hur många av dessa som har mens när de går förbi. TÄNK.

Nu ska jag ut och äta restaurangpizza. För att det är tisdag. Och inget speciellt jätteroligt brukar hända på tisdagar.

image

7 kommentarer | “Att skylta med sin mens”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. vendela skriver:

    Aaaa så coolt. Tänk om en själv hade sitt nylle i akademibokandels skyltfönster. Goals

  2. Alexandra skriver:

    Älskar din halsduk den ser så himla mysig ut! Har sett flera med liknande på stan men kan inte hitta var en kan köpa dem. Kan en kanske få en hint om var du hittade din?

  3. Filippa skriver:

    Såg dig idag Va i stan m klassen, vid Kulturhuset såg jag dig, vet ej om du uppmärksammade den stora klungan 14:åringar Men det var jag och min klass han dock inte säga hej eftersom jag upptäckte att det var du när du var några meter förbi, dumma hjärna

  4. Fredrik Hansson skriver:

    Så kul för dig de måste betyda att den säljer som smör i solsken :-)
    Hoppas pizzan smaka bra

  5. C skriver:

    Hej Clara! Saga Becker skrev så bra om den där filmen, och jag kom att tänka på att du kanske eventuellt skulle vara intresserad av att läsa hennes tolkning, för att få ett extra perspektiv:

    http://www.svt.se/edit/samhalle/saga-becker-det-vita-folket-kommer-att-gora-ont-i-mig-under-lang-tid/

  6. Zara skriver:

    Var på akademibokhandeln med min tioåring idag. Hon fick syn på boken och du är tydligen hennes förebild:) Youtube och så. Vi hade sen ett långt samtal om mens och kroppen och allt så det var så himla bra! Blev dock lite ställd när hon frågade vad som är bra med mens och bröst och hår och jag svarade något bra och lugnande, men är inte helt övertygad själv. Jag vill nog inte ha mens, hår och bröst själv, och jag är 33. Måste troligen köpa din bok så jag får hjälp med mig själv…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG