Kycklingpattar på en fredag

9:44 13 Nov 2015

Hej blögreadurs.

Idag har jag på mig en sån påklistrad bh. Det är det bästa jag gjort sedan i förrgår när jag klämde en finne så perfekt att det liksom ploppade ut och satte sig på badrumsspegeln. Båda sakerna, bh:n och finnen, är något så fruktansvärt tillfredsställande. Bh:n ser visserligen ut som två råa kycklingfiléer med celluliter, och var det dyraste jag någonsin köpt i underklädesväg, men är så jävla skön. Har tidigare bara haft den under obekväma klänningar som är djupa i ryggen, men nu har jag den under en helt vanliga t-shirt. SÅ JÄVLA SKÖNT! Ryggen är helt fri! Inga axelband som jävlar sig! Som sagt: bästa jag gjort (på 48 timmar).

sussie

Idag gjorde jag detta. Därav kycklingfiléerna. Blev fotad av Sussie Mellstedt! Varför? Well, hon ville ha portfoliobilder och jag ville ha pressbilder. Win win. Här blir jag sminkad av Mathilde Hylander. Eyebrow goals på henne.

Och så blev det tyyyyyyyp såhär:

amandaBortse från att jag ser ut som att jag inte sovit på en vecka. Men hallå!! Tjena kexet!!! Står du här och smuuuular elläääärr! Blomsterkransen var så jäkla fin. Men helt enorm. Och jag har dessutom världens minsta huvud. Ingen match made in heaven. Dessa bilder tog Amanda Lindholm, som stylade med kläderna.

tilde

… och denna tog Mathilde, som fixade sminket. Känns ändå bra att jag kan bära upp en midsommaroutfit när som helst på året. En vet aldrig vad den globala uppvärmningen kan ställa till med, menar jag.

Får förhoppningsvis bilderna av Sussie om några dagar! Så taggad!!!!!!!! Har inte fått se något själv. Alls. Är. Så. Jävla. NYFIKEN.

Nu ska jag fortsätta njuta av mina kycklingbröst. Gokväll.
tacohej

9 kommentarer | “Kycklingpattar på en fredag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Sarah skriver:

    Nä! Fy vad fint det ser ut! Så fina bilder. :o

  2. Catrin skriver:

    Så snygg du är!
    En fråga om kycklingbrösten: satt de på plats som de skulle, under en längre tid? Jag funderar på att skaffa sådana till min brudklänning som är just väldigt lågt skuren i ryggen… Har dock hört från vissa håll att såna kycklingbröst sitter lite dåligt på plats. Är tacksam för svar! :)

    1. Clara Henry skriver:

      Jag tycker att de är sjukt bra!! Har haft dem kanske en gång i kvartalet sedan jag köpte dem för typ tre år sen. Sitter som berget men är ändå enkla att ta bort. Har dock rätt små bröst så vet inte hur de funkar på större. Jag hade dock lätt köpt sådana igen!

      1. Catrin skriver:

        Tack för svar, Clara! Det låter ju skitbra, då får det nog bli kycklingbröst för mig med :D

  3. hedvig skriver:

    vet du vem Emelie Leijon är??
    Hennes blogg ”en blommig tekopp” är nästan lika bra som din. hur tänker du kring att raka sig mellan benen och under armarna?
    Hade så bra<3

  4. Noa skriver:

    Hej jag träffade dig på din signering idag men kom inte på något att säga så nu säger jag det JAG ÄLSKAR DIG CLAAAAARA (asså no homo inte på det sättet, gud nej) *internetkraaaaam*

  5. Amanda skriver:

    Hej! Vilket märke är det på de kycklingbröst du har? Har också ett par fast från Lindex och jag får så galet ont i bröstvårtorna efter en längre stund. Tänkte det kanske har med vilket märke det är. Så därför, vilket märke är det på dem du har?

    1. Clara Henry skriver:

      Oj, aj? Jag har en Freebra i silikon!

      1. Amanda skriver:

        Ja aj. Gör till och med ont att ha tröja på sig utan bh efteråt och ömheten håller i sig några dagar…. Ska nog testa en Freebra då!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG