”Victor är så äcklig, han kan skjuta mjölk ur fingrarna”

10:12 10 Nov 2015

Hello followers. Idag åker jag till Gnosjö och Värnamo och skriver mitt namn i era böcker!!! Kommer bli kul. Har aldrig varit i Gnosjö. Ska till och med sova över i denna världsmetropol. WowowEEEEEWAAAAA.

Igår kom ny vlogg!! Eller snarare, tre veckor gammal vlogg, som skulle kommit ut igår, men som råkade komma ut för två veckor sedan för att youtube krånglat så himla mycket för mig de senaste veckorna. Så ni som sett den får helt enkelt se den en gång till. Sabina Ddumba är skitcharmig oavsett hur många gånger den ses.

OCH INNAN NI GÅR! (nu kände jag mig som nån lärare som precis sagt att klassen kan sluta tio minuter tidigare, alla elever flyger upp och springer ut ur klassrummet och läraren kommer plötsligt på att hon har något asviktigt att säga men det är för sent för alla är borta och läraren står ensam kvar och en allena tår faller sakna ner för hennes kind när hon inser att hennes viktiga information är något som hennes elever give not one shit about)

Igår kom sista avsnittet av Konsten att få sin mamma att gråta ut på SVT Play! Wazzaaaaaa. SISTA. Supersorgligt. Men det är ett jättebra avsnitt. Den som inte shippar mig och Victor efter detta måste ha något fel på hjärnan. Klicka HÄR eller på bilden för att komma till avsnittet!

kafsmag2,6

tacohej

9 kommentarer | “”Victor är så äcklig, han kan skjuta mjölk ur fingrarna””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maja skriver:

    Om du ändå är i Värnamo kan du väl komma till Vetlanda? Would really like to meet you och köpa din bok (som inte säljs här?) Puuusss

  2. Wilda skriver:

    Åh, det var sååå kul att träffa dig idag. Du var så snäll o härlig, och sjukt fin❤️ Och dina kramar va underbara, tack såå mycket för idag

  3. Ellen skriver:

    Det var jättekul att du kom till lilla Värnamo:D

  4. Vanessa skriver:

    Hej Clara!

    Det är nämligen så att min skola är jätte taggad på att boka dig som föreläsare. Vi har ständigt samarbeten med olika föreläsare i olika ämnen. Men vi har lite frågor och jag undra om man ska maila din Clarabusiness mail för info eller om man kan ta reda på det på något annat sätt.

    Tack på förhand!! Du är bäst.

    Kram Vanessa <3

  5. Sara skriver:

    Guud vad gullig scen med dig och Victor!! Jag känner mig sjukt fånig när jag kommenterar det men men. Måste bara tillägga att ditt trixs med papperstussarna fungerar otroligt bra! Jag använder dock det på vägen från duschen till sovrummet och tillbaka.

  6. Jill Lockman-Lundgren skriver:

    Alltid varit min dröm att få mjölk över mig. Dessutom ur Victors Beers finger. Lyllo dig. (Shippar er stenhårt.)

  7. Hanna skriver:

    Grattis till nomineringen som bästa youtuber!

  8. Regina Phalange skriver:

    OMG life goal att skjuta mjölk ur fingrarna. Btw älskar artickeln du var med i häromdan, den med träning. Bra att du inte uppmuntrar folk och ungdomar att bli ”smala”, utan att det viktigaste är hälsan<3 Vet du om Ja jag har mens hurså? har kommit till umeå? Har gått in i akademibokhandeln några gånger för att köpa den men har inte sett den :(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg