Musikhjälpen 2015, hej Filippinerna!

4:29 7 Dec 2015

Dagens fråga: suger Clara på julkappar som i att hon är värdelös på att hitta julklappar, eller suger Clara på julklappar som i att hon slickar på kanterna eftersom det är gott? Det får ni veta om ni tittar på vloggen.

Och ja! Nu är det äntligen officiellt! Imorgon reser jag till Filippinerna med Musikhjälpen 2015!

IMG_5086

Detta är crewet. Från vänster: producent-Maria, projektledar-Pär, JAG, fotograf-Andreas och researcher-Hanin. Med reservation för titelfel. Jag gillar att titulera folk, det gör det enklare att komma ihåg vilka de är. Problemet ligger bara i att jag sällan vet vad folk faktiskt gör för något. Världens bästa gäng, hur som helst.

Så, ja. Filippinernar alltså. Vilken jäkla resa. Ska som vanligt försöka blogga så mycket jag kan, men vet redan nu att antalet sömntimmar kommer bli ännu mindre än vanligt samt att wifi-tillgången inte är den bästa, så vi får se hur det går. Har åtminstone en vlogg planerad för nästa vecka, så den slipper ni inte.

Wish me luck. Vi hörs i etern.

tacohej

5 kommentarer | “Musikhjälpen 2015, hej Filippinerna!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Feras skriver:

  I wish you luck ^_^ Lycka till ^_^

 2. Douglas skriver:

  Väldigt trevligt att träffa dig när du kom ner till Malmö, tack för signeringen (Runner’s World) och den fina kommentaren du skrev. Det var roligt att höra att vi hade överensstämmande åsikter om en levnadsvana som du, utan mening, gav mig inspirationen att börja med (tack).
  Även om jag sa det i all välmening så hoppas jag verkligen att du inte tog illa vid dig av min grammatiska anmärkning, om fallet är så att du gjorde det så är jag väldigt ledsen och hoppas att du tar emot min ursäkt.

  P.S. Hoppas att du får det bra Filippinerna, glöm inte att du med detta hjälper till att förbättra världen.

 3. Line skriver:

  Perfektionisten i mig stör mig på att din krage ligger fel. Vill sticka in handen genom datorn o rätta till den haha! Är förövrigt asdålig på julklappar också. Har officiellt gett upp så ger bort julklappspengar till välgörenhet istället.

 4. Fredrik Hansson skriver:

  Vad kul, var försiktigt nu bara och ha de så bra.
  Glöm inte ta lite bilder också :-)

 5. Johan skriver:

  Jag hade hellre sett Musikhjälpen hade sett till att vi kunde hjälpa de som finns här i vårt land. Jag menar vi har utsatta i Sverige som behöver hjälp. I just Malmö så är det många eu migranter som skulle behöva hjälp men även hemlösa i stan som far otroligt illa nu när de minusgrader ute.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Håll er uppdaterade!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg