Anropar intresseklubben

5:54 12 Feb 2016

Lista över saker jag har gjort idag:

1.) Nästan stukat foten. Det var helt jävla insane. Skulle ta ett steg ut från toan, som är upphöjd typ fem centimeter över övriga lägenhetsgolvet, med en tröskel på ytterligare fem centimeter. Tror att jag tänkte sätta foten på tröskeln men missade helt och föll HEJDLÖST fem centimeter mot marken. Foten ba ”nope” och lade sig åt fel håll. Jag tjöt som en gris, mycket högre än nödvändigt, och föll ihop. Låg där och åmade mig en stund. Sen tejpade jag foten. Med vanlig tejp. Drog åt som satan. För säkerhets skull. Och nu verkar den må bra igen.

WIN_20160212_174540

2.) Fixat färdigt ALLT med mitt Aktiebolag!!!!!! Det är så skönt. Så skönt. Ni kommer aldrig förstå, om ni inte startar AB själva. Det är så mycket papper att hålla reda på. Men nu! Idag kom min revisor över på kaffe och hjälpte mig samtidigt att registrera mig för moms och F-skatt. Och igår var jag på Nordea och ba ”boom bitchas jag vill ansöka om ett facking företagskonto” och lämnade in de sista papperna. Nu ska jag bara vänta på att Nordea ska öppna ett konto åt mig, och att Skatteverket ska kyssa mina fötter. Mina hela, friska, inte stukade fötter. Typ.

3.) Filmat en extra-vlogg. Jag fick feeling och spelade in en vlogg som jag tänkte släppa nästa vecka, typ onsdag eller fredag.  Som ett test, för jag vill vlogga oftare, men har oftast inte tid och är dessutom rädd att bli helt kreativt utmattad. Och även som något litet extra. Only 4 u. Bc u da best.

Slut på lista.
tacohej

10 kommentarer | “Anropar intresseklubben”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Fredrik Hansson skriver:

    Så kul :-)
    Var rädd om dig och fötterna :-)

  2. Tess skriver:

    Vet känslan av att nästan skada mig, det finns en anledning varför hela mina ben är fyllda av blåmärken liksom. Så det blir när man är född med två vänsterfötter haha

  3. Signe skriver:

    Hej Clara! Jag är ditt största fan!!!!! Jag hoppas vi ses någon gång, för när du signerade min bok och jag fick ta kort med sig blev jag överlycklig. Men när jag i julas fick en ny mobil försvann bilderna
    ÄLSKAR DIG‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️‼️ /Signe❤️

  4. Elin skriver:

    Tror jag såg dig på en vegetarisk restaurang i torsdags tillsammans med någon kille vid 12-tiden på söder, inte sant? Men var för feg för att komma fram

  5. Amanda skriver:

    Hur kan man göra ett blogginlägg om en dag så rolig? Det är frågan

  6. irma skriver:

    Åh, jag hatar att känna att nu blev jag skadad o så blir man jättenojig o typ leker doktor. Sen blir man fett glad när man upptäcker att man inte har ont längre.

  7. Karlsson skriver:

    Grattis i efterskott på valentin

  8. Andreas skriver:

    Alla borde kyssa dina fötter! :3

  9. Fredrik skriver:

    Hej Clara

    Jag kom att tänka på dig när jag härom kvällen låg och såg Mickel pailin i Himalaya, där han pratar med en stam hövding om hur man gör när deras kvinnor har mens. de avsnittet finns sån tur är på youtub :-)
    Så här är de:https://www.youtube.com/watch?v=C0Xss4ypFTc&list=PLmNDJcTC2NW6SB_OjBTuw6tsRaBqeMnTa&index=3
    Hoppas de kan vara lärorikt för dig.

    Mvh

    Fredrik Hansson

  10. Amanda skriver:

    Clara, gårdagens vlogg? Vad hände? :)

    Älskar dig, du är bäst! Och fortsätt som du gör! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg