Hello from the other side

5:54 8 Aug 2016

Alltså bloggen! Vilken jäkla jäkel har jag varit på att inte skriva här! Va! Herregud! Är helt i chock!

Okej. Här kommer ett sånt inlägg som alla hatar, en ursäkt till varför jag är dålig på att blogga och tigg efter inspirationshjälp. Ni som ogillar sånt här lika mycket som jag gör: förlåt. Vi hörs i ett vettigare inlägg.

BLÄ. Känner mig 100% kreativt utpumpad. Satt med gitarren igårkväll och kom på att jag glömt bort hur man tar ett E-moll. Ett jävla E-moll. Två fingrar precis bredvid varann på gitarren. Men det var helt borta. Börjar märka av att jag jobbat med heltidskreativitet sedan juni, och dessutom gjort youtube vid sidan av. Inte för att det är tråkigt någonstans – jag fecken älskar att sända liveradio!!! – men jag har haft svårt att ens göra youtubevideos. Har känt mig så tråkig. Och fantasilös. Och bara… ja. Slut i skallen. Och så har jag kommit på att jag har en jäkla blogg också, och bara fått totalpanne och inte ens velat öppna WordPress.

Nu är det dock bara två veckor kvar av radio. 19 augusti är sista sändningsdag och sen har jag tre veckors semester (<333) (i Stockholm, Grekland och Göteborg). Och jag vill ju inte sluta blogga! Ni bloggläsare är bäst. Ni har hängt med så länge. Ni ger mig så mycket. Plus att skrivande är så himla förlösande. Att blogga är det skönaste som finns, när en kommit in i det. Så jag behöver komma in i det igen!! Snälla, hjälp mig med det!

Vad vill ni läsa om här? Vad gillar ni att jag skriver om?

Köpte ju en ny vloggkamera häromveckan. Den tar sjukt bra bilder. Typ som denna (som jag inte ens har kreativitet nog att redigera ugh):

 

P1000018

Första selfien med nya kameran. LOL. Skoja. Typ trettiotredje. Vem tar ens en bra selfie på första försöket?

Vill ni se fler bilder? Fler vanliga vardagsinlägg? Roligare vardagsinlägg? Listor? Krönikor? Selfies? Vloggar? Bob? Vad inspirerar er? (Drömmen är ju att blogga så att andra känner att de också vill blogga. Sandra Beijer var i Clara Henry i P3 förra veckan och när hon åkt kände jag att det enda jag ville var att fota min frukost och dagens outfits och skriva om dem.)

Klottra ner nån liten kommentar så ska jag sammanställa allt till en mental lista och dra tummen ur röven asap. Puss och kram. Ni är bäst.

tacohej

37 kommentarer | “Hello from the other side”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Irma skriver:

    Bob!!!❤️
    Det kanske hade varit kul om du gjorde Harry Potter-relaterade inlägg. Det är alltid kul att läsa.

  2. Andreas skriver:

    Blir det inga fler avsnitt av tamodden?

    1. Clara Henry skriver:

      Johodå! Har bara hoppat över juli och augusti pga radion. Kör igång igen när jag tagit lite vaycay.

  3. Lisa skriver:

    Skriv mer om Bob!! Och kanske listor!

  4. Andreas skriver:

    Skriv om vädret, det brukar gå hem.

  5. Agnes skriver:

    Musik!!

  6. Karin skriver:

    Åh! Älskar att lyssna på dig och dina gäster varje dag när jag kör min postbil. Ni är så smarta, bra och inspirerande hela bunten. Det förgyller verkligen åkturen så tack tack för att du livar upp mitt sommarjobb. Dock så börjar mina öron snart blöda av musiken…. Sorry men jag trodde verkligen att P3 skulle vara mer alternativ och varierande än typ ”reklamkanalerna”. Jag börjar bli så trött på ”sommarplågorna” och önskar mer variation på musiken. Gärna lite fler genrer (det är så mycket elektronisk/synthpop i sommar?) och gärna gammal bortglömd musik för tyvärr blir det lite tjatigt. (OBS viktigt: detta gäller musiken och inte dig, för du rockar och jag beundrar dig så mycket!! <3)

    På din blogg uppskattas inlägg i alla dess former. Gärna fler vardagsinlägg, jag har exempelvis funderat endel på hur det ser ut på P3 där du tillbringar dagarna och det vore kul att veta :) kram påre Clara!

    1. Clara Henry skriver:

      Karin! Fy fan vad glad jag blir av din kommentar! Tusen tack. Dessvärre har jag inget att säga till om när det kommer till musiken, det är musikläggarna som bestämmer vad som ska spelas. Men tack tack tack. Stor kram!

  7. E skriver:

    Listor, vardagsinlägg och krönikor!! Gärna inlägg om Bob också<33

  8. Tove skriver:

    Alltså så roligt att läsa massa olika typer av listor o.sv .

  9. Elin skriver:

    Mer av bobthebae! Gärna mer vardagsinlägg, och konstiga konversationer som du skrev om back in the days. Minns fortfarande Mila Kunnis inlägget ( det när din far jämförde någon programledare med en pungråtta men du tyckte att hon såg ut som Mila. Lovar att jag inte är en stalker, råkar bara komma ihåg väldigt mycket)

    1. Clara Henry skriver:

      Asså hahahahaha. Jag har ett vagt minne av detta. Problemet med konversationerna var att de alltid baserades på att pappa sa något kul eller hade dålig svenska. Och pappa bor 50 mil bort </3 men ja, jag är helt med dig på att konversationerna är bäst!!

  10. Elvira Rosenlund skriver:

    Mer av allt haha. Skulle vara kul att läsa om vardagen på P3, och djur går alltid hem, speciellt bobthebae såklart. Det är roligt med listor och foton och allt! Haha vill bara ha allmänt mer av dig, har saknat dig här faktiskt (men såklart fattar jag att man inte kan allt, två timmar radio fyller iaf nästan min nödvändiga dos Clara Henry;)). Älskade videon du publicerade idag btw!
    Kram på dig bäästa Clara!

  11. Elina skriver:

    Jag vill se minst en mening och två bilder av Bob i varje inlägg. Annars så är det hur din dag varit, vad du tänkt på det senaste, om du haft några konstiga cravings (som jag, har fan varit sugen på gurka, sombreros och choklad HUUR LÄNGE SOM HELST), vad du tycker om ditt och datt osv.

  12. Anna skriver:

    Jag vill se Bob för hen är på riktigt den sötaste katt jag har sett! En follow me around med Bob som huvudperson hade varit gulligt. Tack för allt du gör Clara! ♡

  13. Julia skriver:

    Mer vardagsinlägg. Känner att man inte riktigt har koll på hur en dag i ditt liv ser ut, mer än de där större ”värt-att-skriva-om-på-sociala-medier-händelserna”. Och för mycket bob kan det aldrig bli! Det behöver inte vara så ”stora” inlägg känner jag, utan ”hej, just nu käkar jag flingor och tänker på navelludd” (typ) funkar gott.

    Måste säg att vad jag hunnit lyssna av ditt radiopratande i sommar under mina bilfärder till/från/under jobbet så har det varit himla mysigt. Du passar bra för radio. Inte bara att du har en behaglig röst, men du säger bra saker, kommer med bra frågor och för goa samtal liksom.

  14. ellen skriver:

    Vardagsinlägg och Bobbi:)

  15. Hanna skriver:

    alltså bob!!
    men även tips (på vadsomhelst ex. film/musik/mat/lek), vardagsgörat typ ”kollade på Netflix hela kvällen” eller ”jonglerade med brinnande knivar” – inga höga krav, random tankar, throwbacks, listor.
    men också ingen stress, hellre skriv när du känner för det än krysta ut grejer.

    <3

  16. Ida skriver:

    Måste säga att alla dina inlägg/vloggar/radiosändningar alltid är så roliga, love it! Hade varit jättekul med fler vardagsinlägg :D

  17. Jasmine skriver:

    I love reading the more ”everyday” posts! It’s interesting to read what you do outside of youtube and that whole life. Also, I’m a reader who has been translating your blog into English for years, in case you’re wondering why there is a random non-Swedish comment.

  18. Frida skriver:

    Jag är så ARG över att jag inte kan få in p3 på jobbradion. Inget morgonpass och inget Clara Henry, utan p4s klagotelefon istället. Det är väldigt oinspirerande.

    Nu har du fått massor av bra förslag redan, men skulle du inte kunna göra ett inlägg om din favoritmusik och ge tips på låtar?

    (Och du inspirerar mig jättemycket, har funderat på att börja blogga jättelänge pga jag är så rolig och världen borde få ta del av min humor men jag vet inte hur man gör, och jag vill ha en fin blogg och inget fult tema men jag är sämst på sånt där.)

  19. Embla skriver:

    Roligare vardagsinlägg och vloggar! Listor är väldigt najs också :) typ lista fem bösta och sämsta med senaste månaden eller sommaren eller så..
    Fråga: ska du på WOW ?

  20. Iréne B skriver:

    Jag bara älskar din blogg, dig, din attityd och dina inlägg! ❤️ Jag vill absolut höra/läsa mer citat av din underbara pappa! Det var typ det roligaste jag läst när jag läste de första gångerna!
    Tusen tack för att du finns!

  21. Lovisa skriver:

    Åh, älskar ditt radioprogram! Har det på på jobbet och lyssnar ofta om det som podd eftersom kundservice och aktivt lyssnande knappast går ihop, hehe.
    Tycker väldigt mycket om att läsa bloggar överlag, så krönikor, vardagstexter, feminism, lite bilder, lite vloggar… allt är bra!
    Du äger <3

  22. Carro skriver:

    Vanliga vardagsinlägg. Listor. Krönikor!

  23. Johan skriver:

    Listor är alltid välkommet. :)

  24. vendela skriver:

    Jag älskar att läsa din blogg, den är mysig och blandar högt och lågt. Och det är något som jag vill läsa mer om. Allt från krönikor om allvarliga ämnen och klagande på vården till roliga konversationer och vad du äter till frukost. Tack för uppskattningen som du ger oss bloggläsare, för att vi uppskattar din blogg väldigt mycket, för jag tror att många av oss som läser har hängt med sedan du var 17 år med räls och sjöng och spelade i nästan alla videos.

  25. Clara skriver:

    Skulle vara roligt om du kunde dela med dig av dina favorit-recept! (Vegatariska då, obviously)

  26. Hannischh skriver:

    Alltså, Jag skulle vilja läsa vad du gör på dagarna.
    Tycker de är skitroligt att hänga med i din vanliga vardag!

    Kan du inte göra en vlogg om när du är på radion?
    Vet att ni slänger upp videos, Men kanske lägga upp hela processen där ni diskuterar programmet och så?

    // Börjar plugga radio nästa onsdag!

  27. Saga skriver:

    Listor är alltid roligt❤❤

  28. Moa skriver:

    Roliga humorinlägg!! Älskar att titta på och läsa saker från dig, som får en att skratta och på bra humör. Och lite Harry Potter hade inte vart fel.

  29. Sara skriver:

    Jag älskar dina rubriker. Eller kanske mer dem rubrikerna du brukade ha, det är lite mindre av dem rubrikerna nu. Du hade och har ibland långa och roliga rubriker. Jag vet inte hur jag ska förklara men jag har ibland skrattat mer åt en rubrik än själva innehållet (vilket jag inte vet om det är bra eller dåligt). Försöker hitta något exempel men kommer inte på något. Log typ alltid när jag läste dina rubriker. Det är inte så att dina rubriker nu är dåliga utan mer att du skriver färre inlägg och dem inläggen du har oftast har din senaste vloggs titel. Så det är en sak jag önskar! Jag gillar verkligen att läsa din blogg så jag hoppas du fortsätter länge med den!
    Kram.

  30. Erik skriver:

    Helsefyr vad vacker du är kvinna, underbara ögon! Imponerande hur du orkar med allt arbete du har.

  31. Emilia skriver:

    En ”i röva idag”-lista varje månad? Eller ”i hjärtat idag” för den delen. Någonstans är det ju lite tillfredsställande att se personer störa sig på samma saken som en själv ;) Listor överlag uppskattas. <3

    1. Lovisa skriver:

      Åh ja! :))))

  32. Lovisa skriver:

    Jag vill läsa vardagsinlägg, krönikor och listor! Och såklart humor, göteborgare som jag är;))) Sen skadar det ju aldrig om bobthebae kommer med lite oxå, kram påre clara<33

  33. My skriver:

    vad är det för kamera du köpt? :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg