Ja, jag har fortfarande mens

2:15 7 Sep 2016

ELLO BLÖGGY HOW U DOIN

WIN_20160907_13_24_28_Pro

Första arbetsdagen efter semestern! Kämpa!!!

Idag tillverkar jag vlogg. På måndag åker ju jag och Keyyo till Japan (EEEEEK) så behöver göra två vloggar denna veckan, en till måndag och en till nästa måndag när vi sitter på planet hem igen. Här är dagens klippa-vlogg-like-a-slacker-outfit:

WIN_20160907_13_25_47_Pro

Ouch. Vänta lite.

WIN_20160907_13_25_58_Pro

Sådär ja. Helgrått. Mysbrallor och myströja. Perks of working from home. Har inte ens sminkat mig! Kommer alltså en osminkad vlogg inom två veckor….! Omg. Gud bevare henne väl.

Kolla förresten vad som låg på hallmattan igår natt när jag kom från tåget från Göteborg:

WIN_20160907_13_26_57_Pro

Ja jag har mens, hurså? 2.0! REVIDERAD UPPLAGA! NEW EDITION! AAAAAH!

Min älskade bokbebis har fått nytt omslag, mjuk pärm och arton splitternya sidor om vaginalt blod! Som jag skrivit. Helt själv. För er, mina kära gummiplommon. Den släpps i affärer den 14 september, alltså om exakt en vecka, och är helt perfekt för er som inte köpt den ännu (för den här versionen är billigare!) eller för er som gillar att samla på saker, eller för er som helt enkelt tycker väldigt, väldigt mycket om mens.

WIN_20160907_13_27_29_Pro

Har till exempel skrivit hela fyra sidor till er som inte mensar, om saker ni kan göra för att underlätta. Tyckte att det saknades i den första utgåvan. Hoppas så himla mycket på att ni ska gilla det.

På Adlibris skriver de såhär:

”Allt och mycket mer i ny utgåva av succébok! Efter braksuccé och körekord på Göteborgs bokmässa kommer nu en ny, reviderad utgåva av Ja jag har mens, hurså?! Med nya tankar och funderingar som tillkommit under det första av Claras mensboksår.”

IIiiiiiiIIIiiihhhhh! Så kul. Tänk att jag har skrivit detta hjärtegull. Älskar min bok så mycket. Är så stolt och kan liksom inte fatta hur många ni är som, under det gångna året, har läst den i skolbibliotek eller i sängen eller på bussen eller på stranden. Ni är bäst! <3

tacohej

8 kommentarer | “Ja, jag har fortfarande mens”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sara skriver:

  Verkligen en riktigt bra idé med ett kapitel för icke-mensare!!!

 2. Fredrik skriver:

  Grattis och lycka till i Japan, hade så kul där :-)

 3. Elin skriver:

  åh vad spännande med en uppföljare!! ska definitivt köpa den sen när den kommer ut. lycka till i japan sen också, hoppas ni får det bra där och får en fin upplevelse av landet och kulturen!

  1. Clara Henry skriver:

   Ohhhh keep in mind att det inte är en uppföljare, allting är likadant förutom dessa arton sidor och omslaget hehe. Så förvänta dig inte stordåd. Men tack och kram!!

 4. Karin skriver:

  Påtal om körekord på bokmässan, kommer du dit i år igen? Eller krockar det med Kristinas och din Japanresa?

  1. Clara Henry skriver:

   JA! Det gör jag! Är där på lördagen!

 5. Alexandra skriver:

  Yes ska vara på bokmässan på lördagen! Kommer helt klart försöka att i alla fall få se en glimt av dig. Var så excited att du var där förra året men han aldrig se dig för dem som jag åkte dit med var tråkiga och ville gå hem :/ men då får jag ju se dig i år åtminstone! :)

 6. Heather skriver:

  Nu nar jag ar 21 ser jag pa dina videobloggar och laser din blogg ungefar som jag laste kamratposten nar jag var tolv (det ar en jattefet komplimang). Laste du kamratposten nar du var tolv?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG