My no.1 period panties

3:29 8 Sep 2016

När allt går åt helvete för mig ska jag börja jobba med PR. Fatta vad roligt att sitta och hitta på bästa pressutskicken och roligaste reklamerna. Drömjobb.

Ni vet ju att jag hjärta fantastiska pressutskick. Alltså det finns dåliga utskick – och så finns det bra. Som en flinar åt. Och tänker ”det där ska jag blogga om”. Idag fick jag ett sånt.

Kom till Splaykontoret för en förmiddag bestående av tre olika möten, och fick en påse från Monki med mitt namn på i samma sekund jag klev över tröskeln.

Den innehöll en enda sak. Ett par trosor. Menstrosor. På ena sidan står det Period. och på andra står det Periods are cool.* (*And messy. And painful. And great).

Så himla bra!!! Tack Monki! Både för trosorna och för budskapet att mens inte bara är jobbigt och äckligt. Well done.

3 kommentarer | “My no.1 period panties”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Elina skriver:

    En önskar att man hade typ likadana trosor fast i mörkare färg. Den ljusa passar inte bra med mensfläckar xD

  2. Sofia skriver:

    Bästa trosorna jag sett!! mina så kallade menstrosor kan ju slänga sig i väggen

  3. Elin skriver:

    Hej Clara! Jag har en fråga som inte riktigt hör till ämnet av inlägget, men jag undrar hur du och Johanna träffades. Kände ni varandra innan du flyttade till Stockholm eller är det en vän som du fått under tiden du bott där? Tycker ni verkar ha en härlig relation :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp