PP kan stå för antingen publishingpriset eller politiskt porrekt

10:12 14 Nov 2016

Hej blogg. Idag gjorde jag en kul grej. Jag vann ett PRIIIIIS!

Mycket glad. Jag och världens bästa bok-crew – redaktör-Emma, illustratör-Li och projektledar-Jennie – var på Publishingpriset här i Stockholm. Massa olika böcker, tidsskrifter, redovisningar och filmer som nominerats i diverse kategorier till Publishingpriset. 

Ja jag har mens, hurså? var nominerad till Årets Fackbok. Vi vann inte. En bok om vin vann. Vi var besvikna i typ två sekunder, men sen glada ändå. Ännu gladare blev vi ungefär tio minuter senare när det nyinstiftade priset, Lilla Publishingpriset, skulle delas ut. Där fanns inga nominerade och vi blev kallade direkt upp på scen. Så vi vann ändå på något märkligt jävla sätt! HOOZAAH

Förstod inte riktigt vad Lilla Publishingpriset syftade på. De berättade efteråt att (får jag ens berätta sånt här? äh jag gör det ändå) hela juryn älskade min bok. Alla böcker betygssätts enligt vissa kriterier, typ design, text, tryck osv, men den visade sig dock inte vinna kategorin. Juryn bestämde sig därför för att uppfinna ett helt nytt pris, för de tyckte det var kasst om jag inte skulle vinna något. 

Hence: jag är numera både den första pristagaren någonsin av Lilla Publishingpriset, och den yngste Publishingpris-tagaren någonsin. HUR COOLT! Vi skålade och åt chips.

Tjoho. Nu ska jag sova. Mellomöte imorgon! Gonatt.

5 kommentarer | “PP kan stå för antingen publishingpriset eller politiskt porrekt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Alexandra skriver:

  Grattis bästaste bästa!

 2. Prästgatan 78 skriver:

  The ” Everyone gets a prize” – Generation

 3. Manda skriver:

  Nämen, alltså Clara – var kommer din fina tröja ifrån?? Och grattis till pris!!

 4. Fredrik skriver:

  Grattis vad roligt :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg