Mina vänner. Ni vet att jag inte är någon kock. Ni vet att jag minst fem dagar i veckan lever på Santa Maria’s thaikryddmixar. Men idag…. idag hände något. Idag gjorde jag middag själv. På RIKTIGA ingredienser. Ja, håll i er, och det var… gott. PREACH IT
Låt mig få presentera min nya vegetariska favoriträtt:
PESTO-FETA-TOMAT-KIKÄRT-RISFYLLDA PAPRIKAHALVOR
Hittade receptet på min före detta parallellklasskompis Emmas blogg, där hon delar med sig av olika vegetariska recept. Jag ska laga ALLT har jag bestämt mig för. Såhär gör ni en skitgod middag på fyra portioner (perfekt för matlådan!!! om du inte vill bjuda andra vill säga, men då får du mindre själv, just sayin):
2. Halvera paprikorna och ta bort kärnorna. Pensla paprikorna med olja och lägg i en ugnsform med den runda sidan nedåt. Ställ in i ugnen i 15 minuter.
Kommentar i all välmening: tänk på att många pestomärken innehåller parmesan (=löpe=utvinns från kalvmagar)
Tack för tips!! Visste faktiskt inte!
Åh, det ser så gott ut!
http://rmck.blo.gg