Inlägg taggade: indien

10:02 29 Maj 2015

Sitter i soffan och letar efter något att säga som ska beskriva min sinnesstämning just nu.

GUDARS SKYMNING

känner jag är passande. Gudars som i herregud, skymning som i att det har varit en lång dag. Fast mer en metafor för ”herregud de senaste veckorna har jag jobbat som en gnu, ätit dåligt och sovit värre och nu är mitt liv äntligen lite mindre stressigt”.

Idag har jag dock flera saker på körschemat så jag lämnar er med fjärde avsnittet av Välkommen till Indien så ska jag försöka blogga senare idag.

wpid-wpid-575d2677526a5205eb848ed75be0d4c91.jpeg

9:53 22 Maj 2015

HEJ!

Sitter på tåget hem mot Göteborg. Tagga Göteborgsvarvet imorgon. Tagga att jag vaknat de två senaste mornarna med en brännande halsvärk. Tagga livet.

Filmade min nästa vlogg imorse, eftersom jag åker tillbaka på måndag och inte hinner filma då. Finns en möjlighet att det blir min tröttaste vlogg någonsin. Varje mening krävde typ fem omtagningar och jag gäspade fram tårar hela tiden. HÄRLIGT! Om det ser ut som att jag gråter så ber jag om ursäkt redan nu. Tänkte redigera den på tåget (om jag inte somnar).

Meeeeen satteeeeee medan jag sitter här och är livrädd inför tanken att jag ska springa en halvmara imorgon kan ni ju titta på avsnitt tre av Välkommen till Indien som kom ut igår. Vi mediterar och åker i någon konstig jäkla cykel väldigt högt upp i luften. Skrattade så jag skrek när jag såg det på Splay häromdagen. Kristina är bäst.

Varsågoda:

12:27 16 Maj 2015

HAYYO nytt avsnitt av Välkommen till Indien kom ut i torsdags! Har ni sett det?! HAR NI SETT DET!?

Bra. Oavsett vad ni svarar. Bra om ni sett det, men även om bra om ni inte sett det för då kan ni se det nu. Eftersom jag bäddat in klippet här nedanför. Strategiskt nog. Varsågoda.

4:02 13 Apr 2015

Jag är i Sverige! Det är måndag! Det är dags att videoblogga med en vit t-shirt så att ni inte kan undvika att se att jag minsann fått lite färg på denna tappra blekfis-kropp under våra dagar i Indien!

Veckans vlogg handlar om Indienresan, sömnpratare, Guldtuben och extrem hype. Varsågoda.

10:49 11 Apr 2015

Hay blöggy. Sista dagen i Indien! Jag ligger i sängen och är mer eller mindre övertrött.

image

Igår åkte vi bil i tolv timmar. Det var exakt lika kul som det låter.

Idag filmar vi smågrejer för att komplettera. Jag och Kristina höll på att somna mellan tagningarna så vi delade en redbull från minibaren. Sen kom städningen och Kristina bad om fler äckliga små mini-choklader som låg på överkastet när vi checkade in. Hon fick typ tjugo stycken. Sockerkicken är ett faktum.

image

Nu ska vi äta lunch och sen åker vi ut på stan igen. Inatt går flyget hem vid 04. Vi satsar på att hålla oss vakna för att komma till flygplatsen i tid och sedan sova på flyget. Kommer alltså vara en väldigt pigg och glad individ imorgon.

Är taggad på Sverige faktiskt. Lite för att det är skönt att komma hem. Mest för att jag fått lite färg och kommer vara (”)brunast(”). Hehe.

image