Välkommen till Indien ep.03

9:53 22 Maj 2015

HEJ!

Sitter på tåget hem mot Göteborg. Tagga Göteborgsvarvet imorgon. Tagga att jag vaknat de två senaste mornarna med en brännande halsvärk. Tagga livet.

Filmade min nästa vlogg imorse, eftersom jag åker tillbaka på måndag och inte hinner filma då. Finns en möjlighet att det blir min tröttaste vlogg någonsin. Varje mening krävde typ fem omtagningar och jag gäspade fram tårar hela tiden. HÄRLIGT! Om det ser ut som att jag gråter så ber jag om ursäkt redan nu. Tänkte redigera den på tåget (om jag inte somnar).

Meeeeen satteeeeee medan jag sitter här och är livrädd inför tanken att jag ska springa en halvmara imorgon kan ni ju titta på avsnitt tre av Välkommen till Indien som kom ut igår. Vi mediterar och åker i någon konstig jäkla cykel väldigt högt upp i luften. Skrattade så jag skrek när jag såg det på Splay häromdagen. Kristina är bäst.

Varsågoda:

8 kommentarer | “Välkommen till Indien ep.03”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Fredrik Hansson skriver:

  Lycka till nu i morgon hoppas de går bra för dig nu, var rädd om dig

 2. Vendela skriver:

  Jag fick ungefär samma känsla som dig när jag såg att ni skulle pararidea. Herregud, jag var ungefär lika livrädd som Kristina. Kom ihåg att ta hand om dig också, var rädd om dig och lycka till imorgon!

 3. Elsa skriver:

  Lycka till! När ska du springa, ska dit och skulle gärna vilja se dig

 4. Sara skriver:

  Karim är ”the guy” i Indien

 5. Hanna skriver:

  Vad tråkigt med ont i halsen. Jag har själv råkat ut för samma sak inför mitt första göteborgsvarv. Så ett halvårs träning känns nu ganska bortkastad. Lycka till i alla fall!

 6. Linnea skriver:

  Lycka till på Göteborgsvarvet, är säker på att du klarar det! Välkommen till Indien är definitivt min favoritserie, älskar den! <333

 7. Sofia skriver:

  Så. Mkt. CA.

 8. Linnea skriver:

  Hur tänker du kring CA och den här serien? :) Det skulle vara intressant att se dig kommentera det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg