Armhålskräm i en gul ask

2:14 17 Sep 2016

Gomörra!

Dag fem i Tokyo. Alltså älskar den här staden! Folk är så himla trevliga och hjälpsamma, 90% av alla har bättre klädstil än jag någonsin kommer få och väldigt ofta stannar jag upp bara gör att tänka ”jag fattar ingenting”. 

Och så har de roliga saker att köpa. Typ det här:

En PIMPLE POPPER. Errh me ferkken gerhd. Har en flawless face-period just nu när det kommer till finnar, men provade att dra med ögle-sidan över näsan igårkväll innan jag gick och lade mig. Med respekt för känsliga läsare kan vi nöja oss med att säga att det var otroligt tillfredsställande.

Och så köpte jag den här:

En deo. På burk. I krämformat. Som luktar citrusfrukt. Så himla bra. Det är dock inte billigt här, denna kostade 70 spänn. Men väl värda 70 spänn! Burkdeo kanske revolutionerar mitt liv. Vem vet.

Okej. Nu ska vi äta frukost. Sen blir det inspelning. 

5 kommentarer | “Armhålskräm i en gul ask”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. lotta skriver:

  Är du alldeles säker på att den där ”krämdeon” inte är ett läppbalsam à la Eos?

  1. Clara Henry skriver:

   Hahaha. Helt säker. Det är en armhåla på baksidan bland alla japanska tecken.

   1. lotta skriver:

    Hahaha vad bra (eller synd,hade varit kul). Den såg fasligt lik ut!

 2. Alva skriver:

  Var försiktig med den där pimpel popper verktyget, blir lätt smutsig i den där lilla öglan eftersom bakterier gärna stannar kvar. Gör inte samma misstag som mig, inte kul alls och det tog ett tag innan jag fattade vem som var boven i hela dramat ;)

 3. Pernilla skriver:

  Hej Clara! Jag såg din senaste vlogg om att vara introvert idag och jag känner sååå igen mig i allt du sa… Det sjuka är också att jag senast i förrgår tänkte på hur jag är som person och då just att jag är introvert. Då kom jag på att jag när jag läste psykologi i gymnasiet fick göra en massa personlighetstest och sedan skriva en liten ”uppsats” om vad jag kommit fram till osv. Just detta: https://www.16personalities.com/free-personality-test personlighetstest gav en skrämmande fakta om hur man är som person och vill du veta mer om dig själv rekommenderar jag verkligen att göra testet! Jag lovar, det känns som om nån har stalkat en under några år och skrivit hur en är!!! Läskigt men lärorikt.
  /ISFJ (den jag blev på testet, och även i andra test…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp