Ack, Värmland

21:44 2019-03-31

Värmland Värmland…. Vacker natur, UNDERBARA Smala Sussie och den varma varma dialekten. Ni bara GER OCH GER helt enkelt.. Älskar er, det gör jag, det finns inget ont att säga om Värmland. Här är några blocketannonser från Värmland jag gillar extra mycket:

 

Många säljtekniker i en och samma annons, helt utan skiljetecken. Både ”skynda fynda”-stilen och tryckandet på möjligheten att sticka ut från mängden får plats på 2,5 textrad. Att ”utomlands” för de flesta är ett relativt brett begrepp är irrelevant. Det är faktiskt genialt av säljaren att enbart lämna informationen ”köpt utomlands”, på det sättet eliminerar den köparens vägar till att komma över målningarna på andra sätt. Om man inte vill besöka VARJE land i hela världen utöver Sverige för att hitta dem.

 

En bild som skriker rock ‘n roll. Det gör mig frustrerad att säljaren inte har förstått att den där bilden inte hör hemma på blocket, den ska säljas till de stora skivbolagen. ALDRIG har jag sett något punkigare än dessa tre villrådiga nymfparakiter placerade i riktig fuck you-symmetri. Jag vill köpa skivan, inte djuren. Även om de sjunger fint och äter ur ens händer. Parakit: ett bra bandnamn.

 

(Man kan nästan tänka sig att detta är samma fotograf, båda säljarna har alltså hyrt in en extremt dyr punkfotograf för att få sina fåglar sålda)

Krav: laglig bur och lagligt sällskap. Säljs alltså inte till fängelser.

 

Oroväckande att den enda informationen som tilldelats, inte bara ett utan två, utropstecken är den som berättar att fåglarna inte är tama. De verkar verkligen inte vara det minsta tama. Vi som inte vet så mycket om fåglar ställer oss frågan: Hur mycket kan det skilja mellan en tam och en otam fågel. Förslagsvis väldigt mycket.

Min bild av en tam fågel är att den hjälper till med i stort sett allt i hemmet. Diskar, lagar mat, duschar en när man har träningsvärk. En otam fågel hackar ut ens ögon varje dag när man kommer hem från jobbet, sliter av ens peruk och ringer 112 så många gånger (utan att det är nödfall) att larmcentralen till slut säger ”det var sista gången vi åkte ut till er, om ni ringer igen kommer vi inte svara”. På det sättet kan den döda en i lugn och ro.

 

Men snälla så härligt. Två burriga honor. Burrig hona, det är så jag önskar bli beskriven av min kille nån jävla gång i livet, är det för mycket begärt??
Favoritfakta ur annonsen: Man måste själv boka in ett möte med kaninerna <3 <3 Verkligen ett stort plus att de sällan sitter vid datorn. Tacksam för det i dessa tider när alla ungdomar sitter med sina skärmar fastlimmade i hornhinnan.

 

En gång i skolan.

 

Jag fastnade vid att katterna var alldeles för intresserade. Katterna har uppenbarligen vid flera tillfällen lämnat information om att de är villiga att köpa dessa små råttor.. Detta skapar en stressig situation då säljaren SÅKLART inte vill sälja sina råttor till sina egna katter. Det vore vansinnigt.

Det här att sambon ”reagerar” på höet kan vi tolka lite hursomhelst. Visst, det kan handla om en vanliga allergibesvär, men ”reaktion” är ett ord som kan betyda något kroppsligt ELLER en handling. Uppenbarligen reageras det jävligt starkt varje gång sambon går förbi höet. Skräckslagen måste den stackars sambon RUSA förbi hösäcken på grund av den starka känslomässiga reaktionen den väcker. Ibland är det gråt, ja alltså stortjut i vardagsrummet när sambon ser hösäcken. Några gånger har blotta åsynen av hösäcken genererat ett så hjärtligt skratt hos sambon att ingen kunnat känna igen hen, såhär glad har ingen i huset varit på flera år, just på grund av den obehagliga situationen med katterna som vill köpa allt paret äger. Vid några tillfällen har reaktionen  snarare varit av sorgsen karaktär. Det har lipats och lipats. Det väcker känslor, det där höet. Man förstår att degupojkarna måste säljas, situationen verkar ohållbar.

 

Uppenbarligen också fotad av punk-fågel-fotografen. Att trycka kameran mot buren så att två galler bildar en grå ram längs med långsidorna på bilden är ett genidrag. Nästa gång jag ska ta passfoto ska jag ta med mig en liten fågelbur.

Sjunger jättefint och är redo att lägga ägg. Det är det enda jag behöver veta, en perfekt annons.

 

Alex snälla du kan inte ha 460 fåglar i en liten fingerborg SLÄPP DEM FRIA. Var får du alla fåglar ifrån????

 

Vad personen vill med annonsen är svårt att tyda. Fick första anblick verkar det som att det är en trasig cykel som är till salu, men ingenstans i själva annonstexten framgår någon som helst ovilja att göra sig av med cykeln. Säljaren vill alltså köpa ett framhjul ELLER en elmotor. Kvittar tydligen. Annonsen avslutas passivt aggressivt: Har någon en ide om hur man lagar så ring gärna och berätta om ni är så jävla bra!!! Om man vill att någon ska ringa och hjälpa en laga en cykel kanske det inte är blocket som är den rätta platsen MEN vad vet jag om livet egentligen.

 

Gåskarl. Uppenbarligen är det resten av ”gänget” som lagt upp den här annonsen, jävla mobbare!! De säljer den i truppen som inte riktigt passar in. Säkert blandras. Smuts. På bilden kan vi alltså se både gåskarln som är till salu av sina mobbare (den i centrum) och en av mobbarna som försöker göra sig av med sin nemesis (inte i centrum). Att de är ute på vildmarksvandring mitt i vintern på bilden kommenteras inte. De är väl på väg nånstans.

 

Otroligt vulgär annons för en så yttepyttepytteliten staty.

Det var allt från Värmland och mig.

5 kommentarer | “Ack, Värmland”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Bibliotekarien skriver:

  https://mobil.blocket.se/annons/kalmar/frack/83050512

  Tips!? Utan skjorta med skjortknappar

  1. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förbanna en förälskad älskare.
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  2. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förbanna en förälskad älskare.
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor,
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Kou skriver:

  Idag är den mest glada dagen i mitt liv. Oduduwa the Great-Love-Spell Caster Lunched en Love spell på min vägnar för att återfå min ex-man med sin trollformel magi och love-encharntment spell, det fungerar för mig som magi och jag är tacksam och tacksam.
  Oduduwa-krafter är effektiva över hela världen, oavsett land du är, kan Oduduwa-stava lösa alla problem bara allt han behöver är dina fotobilder och ditt efternamn och förnamn. han är begåvad och kraftfull begåvad med krafter innan de fysiska områdena. du kan kontakta honom idag för att lösa alla utmaningar du står inför idag. här är e-postkontakten till Oduduwa dr.oduduwaspellcaster@gmail.com
  Det här är några av de fall han kan lösa
  * Love Magic spell för att hitta sann kärlek.
  * Magic Spell älskar att gifta sig i tid och vara lycklig.,
  * Love Spells, Win-Back Ex-älskare.
  * Magi för framgång och marknadsföring.
  * lycklig charm – BUSINESS STAR. Tillväxt i företagens ekonomi.
  * avdelningar – SKYDDSHAK. Skydda dig mot kidnappningar och mördare.
  * förbannelse upplösning, frihet från generation caurses.
  * andlig rening. Frihet från mardröm. Frihet från ”dålig dröm”
  * fertilitetsmagi – Var gravid och föd ditt eget barn.
  (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

 3. mercy lynch skriver:

  mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet … men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavcaster gjorde en trollformel för mig som fungerade inom 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde polisen på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp