Man vänjer sig

20:01 2018-06-19

Fem bilder från när jag cyklat genom hela Lund i ett monsunregn häromdagen:

Vilken är din favorit? Kommentera nedan och tagga en kompis för att vinna en epilator

Nej GÖR INTE DET!!

hej, hur är läget? Det är bra eller?

Jag mår som en man på mc. De verkar må så jävla bra när de sitter där och åker, så mår jag. Speciellt idag när vi åkte till Sveriges SYDLIGASTE PUNKT (det stod överallt så man kunde inte missa att det var DEN SYDLIGASTE PUNKTEN) Smygehuk!! Låter som en lek man lekte som barn? Det är det inte, bara ett härligt hamnställe där man kan uppleva det här otroliga: väldigt väldigt god fisk som serveras på plasttallrikar.

Snälla snälla detta är alltså TRE SORTERS LAX OCH TVÅ SÅSER OCH FAAAACKING POTATISSALLAD!!!!! Salladen: lite sallad. Tomat. VINDRUVOR??? EN PHYSALIS?? Murder me så gott

Förstår inte hur alla menyer i världen inte är skrivna i caps med olika svordomar som förstärkningsord på varje rad. Jag kan inte skriva om mat utan att liksom maxa texten FÖR DET ÄR SÅ GOTT!!!!

Såhär:

”hej dagboken idag åt jag chili cheese med bearnaise och lökringar” va?? Lev lite!!

Rätt:

”Hej dagboken!!! Idag åt jag TINY STRONG CREAMY NICE CHILI CHESE MED 100 LITER BEA???? OCH LÖÖÖÖKRING! Wow Beautiful baby baby!!!!”

Tillbaka till dagens laxmåltid: tillochmed vattnet var överdådigt. Jag SMÄLTE. Enda problemet när man är vid en kust är att det blåser åt alla håll så det liksom susar i huvudet när man kommer hem. Då måste någon skjutsa en på valfritt fordon t.ex bil cykel buss eller skateboard så att man kan sova hela vägen hem. Det gjorde jag.

I övrigt går det fortsatt fint med sommarplanerna. Fotboll visar sig återigen vara oväntat intressant så länge det är på tv och inte innebär att jag måste sparka boll för då dör jag.

Vi har börjat spela tennis också. Det kanske jag har sagt? Jag är fruktansvärt dålig på tennis men det är en av få sporter man kan tycka om hur dålig man än är. Lite som bowling. Men inte som fotboll, det gillar man bara om man är bra.

Hejdå

4 kommentarer | “Man vänjer sig”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Andy skriver:

  heeeeei Erka jag har läst din blogg sen dag ett(1) och tycker du är SÅÅÅ bra en av mina största före bilder…. Min favvo bild är nr tre(3) och jag vill tagga @DrOgundu för han har hjälpt mig så mycket med min stavning räddat mitt liv typ…. Plus han behöver en eppilator för han har såna kompleks för sin kropps behåring och han förtjänar att känna sig så fin han är <333 PS du är bäst Erika en stor idol för mig.

  Nä skoja. Eller alltså du ÄR en stor idol men, yeah. Du fattar.

  Glad varje gång du skrivit något nytt! Smält laxen ordentligt nu och må så gott!

  1. Andy skriver:

   För resten så kan du skicka eppilatorn direkt till @DrOgundu för han är verkligen värd en överraskning <33333

   1. Erika Petersson skriver:

    han behöver en present!

  2. Erika Petersson skriver:

   hahahahahah andy du är den bästa personen <3 blir så GLA när du skriver till mig!!! Stort tack <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp