Jobbar TVÅ DAGAR I RAD

13:49 2018-07-17

Vilken otrolig titel? Otrolig som i: man tror inte på den. Kan det verkligen stämma, det som står? Jo, tro fan. Såhär såg förmiddagen ut (tydlig lista):

8.00 kliver upp

8.15 rostar hasselnötter och pumpakärnor, värmer gröt, skär upp vattenmelon. Häller på lemon curd på gröten.

8.40 borstar tänderna, brer tunnbröd med smör, lägger på allt som finns i kylen. Packar matsäck.

9.10 cyklar.

9.30 sätter mig i det minst sämsta klassrummet. BYTER klassrum från igår för variation!! Igår såg det ut såhär:

Känns så himla IGÅR eller hur?

Sätter mig istället här:

10.15 Fyller i det jag ritat med tusch, inser att mitt sudd är dåligt. Lyssnar på veckans specialisterna.

11.00 Telefonmöte skulle man kunna kalla det, men det var nog ett helt vanligt telefonsamtal. (Ville bara låta viktig)

11.15 tar mig en liten paus och tar en bild.

11.45 äter två tunnbrödsrullar. Kollar på an idiot abroad.

12.10 går och köper ett sudd för 15kr

12.25 fösöker öppna mitt nya sudd (tar oväntat lång tid). lyssnar på ett gammalt Della Monde.

12.50 tar en ”insiktsfull serietecknarbild”

14.20: bloggar och lyssnar på Hoola Bandoola band.

Förutspår här FRAMTIDEN:

15.45 cyklar hem

17.00 Handlar tyvärr mat vid världens sämsta tid (är det för mycket begärt att vilja leva i en värld där jag planerar annorlunda? Eller en värld där alla andra gör det?)

19.00 Äter kanske pasta

20.00 planterar om nån växt

20.30 sätter igång en film

20.40 tröttnar på filmen men ser ändå klart den

22.00 ser 40 avsnitt Love Island UK

23.30 somnar som ett litet lamm

SEN ÄR det en ny dag och ett nytt klassrum. Det blir spännande. Kanske blir det ett nytt intressant blogginlägg då också!!!

En kommentar | “Jobbar TVÅ DAGAR I RAD”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Wonder skriver:

    Jag gör en e-postkontakt till DrOduduwa för bara tre dagar sedan, för jag såg på en blogg efter att ha läst från en kommentar från en dam från USA, sa hon att dr.oduduwa kunde ta tillbaka ex kärlek och återupprätta relationer kärlek och lita på. jag heter Infitdel Anders från Stockholm, några år tillbaka, jag blev gift med Mr. Anderson som är läkare av yrke, vi var så mycket kär i den utsträckning att vi båda delar allt vi hade gemensamt och vi hade en pojke pojke tillsammans levde vi ett ganska och sött liv, men något hänt det var förra året december började min man komma hem sent på kvällen, i nästan tre veckor kommer min man inte att återvända från jobbet till 11:09 och det var inte meningen att var så, jag klagade och frågade varför det kom sent, han gav ursäkter för sin karaktär. jag var så bekymrad och jag måste ta reda på vad som egentligen var problemen, jag fick reda på att min man har börjat hålla utanför förhållande till en kvinna från sitt kontor, de båda jobbar tillsammans i samma företag, jag konfronterade min man men han nekade några dagar senare blev saken värre än någonsin, min man började sova ute, då märkte jag att något var fel någonstans för att jag aldrig gjorde något för att skada honom eller berövade honom av allt jag hade, jag villigt dela allt med honom jag menar allt.
    Jag bestämde mig för att kontakta DrOduduwa email eftersom jag har läst från online-postkommentarer hur Dr.Oduduwa återvänder kärlek och bygger förtroende för ett förhållande. Jag ber om hjälp via Oduduwa e-postadress (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) några timmar senare fick jag ett svar från e-postmeddelandet jag skickade. och han sa att jag är på rätt ställe att han kan hjälpa mig att återvända min man tillbaka i att älska och ta hand om mig. Jag trodde och jag försökte, bara några dagar efter att han hade lunchat en kärlek som stod i luft, ringde min man på telefon och sa att han skulle komma hem i kväll, jag väntade honom, omedelbart Anderson min man kom hem den kvällen, Jag var förvånad att se honom knä ner för att be om ursäkt för mig att han var ledsen att fuska på mig och sova ute sent. Jag märkte att Love Stell Lunch var på jobbet, tackar Oduduwa för hans kraftfulla makt att återvända kärlek och lita på äktenskap / förhållande. detta är verkligen kraftfull magisk kärleksspell.
    så många äktenskap kan gå genom liknande förhållande kris, gråta inte längre eller be din man att komma tillbaka, bara kontakta den här Dr.Oduduwa andliga mästaren, han hjälper dig att återvända din kärlek och du kommer bli lyckligare än någonsin tidigare. det fungerar för mig och jag vet att det kommer att fungera för dig också.
    Oduduwa har befogenhet att ta tillbaka exkärlek, sätta stopp för skilsmässaförfarandet, få dig att hitta sann kärlek i livet, bryta äktenskapliga ondska, bygga förtroende och kärlek. etc.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp