Hemma från Berlin

17:19 2018-08-01

Vad är det för jävla influencer-titel? Skämmes.

Jo men jag och J (ska jag börja skriva Johan som ”J” så att han blir svårare för er att spåra? Borde jag göra honom ännu mindre personlig i de här inläggen? ”Kille” kallar jag honom hädanefter, obestämd singular.) ja snälla, vi har varit i BERLIN iallafall. Sjukt på alla sätt!! Såhär var det ungefär:

Söndag
Anländer. Mår åt helvete eftersom vi är för dumma för att förstå oss på hur man åker grejer och tar sig fram. Åker fel 5 gånger innan vi åker rätt. Learning by doing.

Går upp för 110 trappsteg till vår airbnb-lägenhet. Blir nervösa i några minuter eftersom våran värd verkar LITE VÄL Berlin-ig och relaxed när han vill KASTA ner nyckeln från balkongen till oss (110 trappsteg var inget skämt alltså, han ville slunga ner en tung nyckeknippa 2 km ner på oss och då riskera slumpmässig persons liv). Mannen visar sig iallafall vara otroligt rar och go även om han tagit det märkvärdiga beslutet att endast lägga upp bilder på badrummet i airbnb-annonsen. Vi snackar NÄRBILDER på olika porslinsmöbler i badrummet bara. Mycket konstigt beteende. Varför vi bokade den lägenheten kan jag inte svara på. Det var väl en jävligt go toa på bilderna kanske.

Säger förmodligen något klokt på balkongen

Sover i 4 timmar eftersom Johan (J) (Kille) äntligen fått ta del av den febriga förkylning jag dalade ner i efter att jag skrivit mitt kyla-ner-sig-inlägg på bloggen. (Är det tacken??)

Iallafall fumlar vi oss ner för trapporna fortfarande sovandes runt 20 på kvällen. Äter på ett väldigt TYSKT ställe mitt i turiststråken, ”Oderquelle” som serverar maten i stora BALJOR. Överfyllda baljor med mat. Dricker till detta EN öl och EN Berliner Weisse. En dryck jag trodde var socialt acceptabel att dricka tills jag läste på en cool Berlin-blogg att det är en ”turistigt vidrig drink” haha men jag ÄR väl för helvete en vidrig turist? Solen har stekt sönder mitt ansikte hela dagen, jag är flådd och törstig, låt mig dricka en jävla dricka?? Jag vill slå ett slag för den här underbara turistiga öl…cider..mashupen… Smakar lite surt och sött. Perfekt. (bra recension av dryck?)

Går sedan hem längs en fin gata.

Väl hemma inser vi att vi bor 5 meter ifrån Berghain. Den konstiga klubblokalen där ingen släpps in och där det tydligen är ”världens sjukaste fest” enligt… folk. Förstår givetvis att vi inte kommer bli insläppta eftersom vi ser ut som bambi 1 och 2 klädmässigt och ansiktsmässigt men går iallafall förbi utanför. Blir erbjudna 60 olika sorters knark på tyska under 2 minuter. Blir osäkra och smärtsamt självmedvetna och går hem.

Måndag

Äter galettes till frukost på ett lite för hippt ställe. Alla i personalen är 30åriga coola killar med ryggsäck som bara åker runt på skateboard fram och tillbaka på trottoaren. Man blir liksom nervös för att 1. kommer någon skada sig? 2. när får vi vår mat? Jobbar ni ens här? Måste jag åka skateboard?

Tydligen händer inte så mycket mer under dagen för detta verkar vara en solnedgångsbild? Jaha ja

Jo och sen äter vi på Kimchi Princess som vår galna men underbara airbnb-gubbe tipsat om. Här försöker jag ta en bild på måltiden vilket snabbt visade sig vara omöjligt eftersom detta är ett så coolt ställe att de har bytt ut alla vanliga lampor mot laser. Allt runtom oss badar i ett skarpt rött sken. Det är otroligt romantiskt att stirra in i johans (killens) röddassiga ögon och inte veta om de ser ut som cocktailbär på grund av febern eller ljuset eller den starka kimchin. Det är iallafall tokagott. Äter och ler. Går hem.

Tisdag

Har inga minnen från den här dagen förutom att vi genomlider den 36(inte ett skämt)gradiga hettan genom att gå in på Museum Island. Killen, J, Johnny Bravo är historieintresserad och jag är fan ett vrak i alla temperaturer över 25 grader så jag minns det bara som att jag gick runt och stod på olika ställen. Stod ett tag. Gick en bit. Stod ett tag. Skymtade en text, en sten, en gammal matta, ett valv. Själen svimmade men kroppen höll sig vansinnigt nog på fötterna. Har inga bilder att visa härifrån eftersom jag befann mig i Dantes inferno hela dagen.

Tog iallafall tag i det fruktansvärda måendet efteråt och tog hem pizza. Somnade.

Det var dem dagarna det!!! Berlin får 7/7 poäng.

Nästa inlägg: Min killes personnummer och bankuppgifter.

Hörs!

 

7 kommentarer | “Hemma från Berlin”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jerkan o skriver:

  Älskar de här!! Skrattade hela vägen genom ju

  1. Erika Petersson skriver:

   glad jag blir jenkansson!! du är en pärla <3

  2. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare.
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Bullen skriver:

  Relaterar så hårt till att se ut som en bambi hahahah. Skulle heller aldrig komma in på Berghain och har ev för skör självkänsla för att ens våga gå förbi. Tack för att du sågar hippa ställen och vågar stå för att du är en turist <3 på riktigt en lisa för själen att läsa ca allt du skriver om!

  1. Erika Petersson skriver:

   Åh va glad jag blir, tack för att du skriver detta! Ifrågasätter ibland om mitt bloggande är lite VÄL värdelöst ibland men detta gör att jag vill fortsätta!! Tack kära <3

 3. Wonder skriver:

  Jag gör en e-postkontakt till DrOduduwa för bara tre dagar sedan, för jag såg på en blogg efter att ha läst från en kommentar från en dam från USA, sa hon att dr.oduduwa kunde ta tillbaka ex kärlek och återupprätta relationer kärlek och lita på. jag heter Infitdel Anders från Stockholm, några år tillbaka, jag blev gift med Mr. Anderson som är läkare av yrke, vi var så mycket kär i den utsträckning att vi båda delar allt vi hade gemensamt och vi hade en pojke pojke tillsammans levde vi ett ganska och sött liv, men något hänt det var förra året december började min man komma hem sent på kvällen, i nästan tre veckor kommer min man inte att återvända från jobbet till 11:09 och det var inte meningen att var så, jag klagade och frågade varför det kom sent, han gav ursäkter för sin karaktär. jag var så bekymrad och jag måste ta reda på vad som egentligen var problemen, jag fick reda på att min man har börjat hålla utanför förhållande till en kvinna från sitt kontor, de båda jobbar tillsammans i samma företag, jag konfronterade min man men han nekade några dagar senare blev saken värre än någonsin, min man började sova ute, då märkte jag att något var fel någonstans för att jag aldrig gjorde något för att skada honom eller berövade honom av allt jag hade, jag villigt dela allt med honom jag menar allt.
  Jag bestämde mig för att kontakta DrOduduwa email eftersom jag har läst från online-postkommentarer hur Dr.Oduduwa återvänder kärlek och bygger förtroende för ett förhållande. Jag ber om hjälp via Oduduwa e-postadress (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com) några timmar senare fick jag ett svar från e-postmeddelandet jag skickade. och han sa att jag är på rätt ställe att han kan hjälpa mig att återvända min man tillbaka i att älska och ta hand om mig. Jag trodde och jag försökte, bara några dagar efter att han hade lunchat en kärlek som stod i luft, ringde min man på telefon och sa att han skulle komma hem i kväll, jag väntade honom, omedelbart Anderson min man kom hem den kvällen, Jag var förvånad att se honom knä ner för att be om ursäkt för mig att han var ledsen att fuska på mig och sova ute sent. Jag märkte att Love Stell Lunch var på jobbet, tackar Oduduwa för hans kraftfulla makt att återvända kärlek och lita på äktenskap / förhållande. detta är verkligen kraftfull magisk kärleksspell.
  så många äktenskap kan gå genom liknande förhållande kris, gråta inte längre eller be din man att komma tillbaka, bara kontakta den här Dr.Oduduwa andliga mästaren, han hjälper dig att återvända din kärlek och du kommer bli lyckligare än någonsin tidigare. det fungerar för mig och jag vet att det kommer att fungera för dig också.
  Oduduwa har befogenhet att ta tillbaka exkärlek, sätta stopp för skilsmässaförfarandet, få dig att hitta sann kärlek i livet, bryta äktenskapliga ondska, bygga förtroende och kärlek. etc.

 4. mercy lynch skriver:

  mitt namn är nåd från Seattle WA. Jag har varit skilsmässa i 2 månader efter att ha varit gift i 3 år. min man lämnade mig och gick tillbaka till sin ex fru som faktiskt lämnade honom för sin ex make. hon lämnade sin man och kom sedan för att förstöra mitt äktenskap, jag och våra fyra barn är ledsna och deprimerade och tittar på dörren och fönstret varje dag och väntar och tror att min man skulle komma till sinnet … men det gjorde han aldrig. Vad? min syster som bor i Kalifornien berättade för mig om en psykisk som heter +1(505)900-0853 eller emil agadagaspiritualhome@gmail.com denna stavcaster gjorde en trollformel för mig som fungerade inom 24 timmar. min man kom tillbaka nästa dag och vägrar att gå tillsammans tills jag förlåt honom. Jag ringde poliserna på honom och han började gråta att han vill ha mig tillbaka att han är ledsen för att ha försummat sin familj för en kvinna som lämnade honom för en annan man. det har gått fyra dagar nu och han vill fortfarande ha mig tillbaka eller så skulle han inte äta alls. han sa att han skulle svälta och dö om jag inte tar tillbaka honom. det här spelljudandet är fantastiskt, jag är så glad att min man vill komma tillbaka med alla medel. Jag älskar det här stavhjulet för att hjälpa min familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp