Leif Mannerströms kläder på Madeira

23:59 2019-03-15

Ville vänta lite med att skriva ut det här eftersom flera av er förmodligen kollar på mästerkocken och jag vill ju inte gärna spoila det som alla tänker på: Vad har Leif Mannerström för kläder på sig på Madeira??

Men nu kände jag att det var tid för detta. Låt oss kika.

Stil 1: Grön tunn bomullsskjorta med en vit (väldigt LÅNG?) collegetröja över axlarna. Avslappnat. Eftersom produktionsteamet envisas med att alltid ha Markus i mitten för någon form av längdsymmetri drar tyvärr Leif det korta strået att behöva hålla i de röda skjortorna som ska delas ut till deltagarna. Han håller i skjortorna som att han är en erfaren diakon som ska dela ut en särk till nån nyfrälst. Högtidligt. Tycker verkligen tröjan över axlarna ser extremt bekväm ut, men betvivlar att den nånsin har haft en annan funktion för honom än just: oknuten halsduk svala sommarkvällar. Stilen får sammanlagt 4/5 wichudaporns

 

Stil 2: För att bygga upp stämningen lite kring just denna stil har jag valt att först ge er en så kallad överblicksbild eller miljöbild som de säger på mediaprogrammet på gymnasiet. Långt bort i fjärran skymtar vi: en bekvämt bredbent Leif Mannerström iförd en dovt lila tygskapelse. Hans fötter är uppenbart placerade längst ifrån varandra om vi jämför med resten av domarnas fossingar och det betyder egentligen bara en sak: han är kingen

 

Närmare bild på skjortan som gör mig obekväm och bekväm samtidigt. Obekväm för att det är märkligt att se Leif i civila kläder. Jag får en tår i ögat, alltså jag blir rörd, när jag tänker på att Leif packade den här skjortan. Kanske tänkte han ”ska jag verkligen…” och sen gjorde han det. Han vågade!!! Fy fa-an va gullig han är i den där skjortan!!! HERREGUD

Annan vinkel. Titta så fin. Man tänker först: är han tjurig? Men NEJ han är ju inte tjurig!! Han ser ut sådär när han lyssnar. Han TAR IN. Handen i fickan fast han bryr sig.

Den här har jag beställt som fondvägg 4×4 meter (nu tänker ni: har hon verkligen FYRA meter höga väggar? och svaret är givetvis NEJ men jag vill att bilden även ska följa med en bit över taket så att man får någon form av 4D-upplevelse. Jag vet uppenbarligen inte vad 4D är, nej) Skjortan får 5/5 wichudaporns

Stil 3: Här är hela juryn väldigt tacksamma över att ha blivit placerade med ansiktet rakt in i solsystemets varmaste punkt (Markus i mitten som vanligt!!! TV-teamet har en enda referensram när det kommer till hur bilder med flera människor samtidigt kan se ut och det är: SKOLFOTO. Därför är Markus alltid i mitten.) Men det är inte det vi är här för att diskutera: Leif har en ljusblå bomullsskjorta. Den är helt normal. Jag är lite besviken på den.

Men oj så bekväm han är ändå och färgen matchar glasögonen och det skira håret på huvudet. Alltsomallt får Leif 10000 poäng i betyg.

 

Det var ett litet modeinlägg från mig!!

Hejdå

2 kommentarer | “Leif Mannerströms kläder på Madeira”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Cool cat skriver:

    Skärrad av betygssystemet. Det är för likt ‘Wishyoudidporns’ vilket jag egentligen tror du vill säga!?!

    Tack i övrigt.

  2. Lovisa skriver:

    Ja nu har jag ju inte sett avsnittet men tycker att det låter lite slarvigt att kalla skjorta 3 för ”bomull”. Det ser ut att va SOLKLAR linneskjorta (ev 1 också) och då tycker jag faktiskt att du ska höja betyget YTTERLIGARE.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp