Leif Mannerströms kläder på Madeira

23:59 2019-03-15

Ville vänta lite med att skriva ut det här eftersom flera av er förmodligen kollar på mästerkocken och jag vill ju inte gärna spoila det som alla tänker på: Vad har Leif Mannerström för kläder på sig på Madeira??

Men nu kände jag att det var tid för detta. Låt oss kika.

Stil 1: Grön tunn bomullsskjorta med en vit (väldigt LÅNG?) collegetröja över axlarna. Avslappnat. Eftersom produktionsteamet envisas med att alltid ha Markus i mitten för någon form av längdsymmetri drar tyvärr Leif det korta strået att behöva hålla i de röda skjortorna som ska delas ut till deltagarna. Han håller i skjortorna som att han är en erfaren diakon som ska dela ut en särk till nån nyfrälst. Högtidligt. Tycker verkligen tröjan över axlarna ser extremt bekväm ut, men betvivlar att den nånsin har haft en annan funktion för honom än just: oknuten halsduk svala sommarkvällar. Stilen får sammanlagt 4/5 wichudaporns

 

Stil 2: För att bygga upp stämningen lite kring just denna stil har jag valt att först ge er en så kallad överblicksbild eller miljöbild som de säger på mediaprogrammet på gymnasiet. Långt bort i fjärran skymtar vi: en bekvämt bredbent Leif Mannerström iförd en dovt lila tygskapelse. Hans fötter är uppenbart placerade längst ifrån varandra om vi jämför med resten av domarnas fossingar och det betyder egentligen bara en sak: han är kingen

 

Närmare bild på skjortan som gör mig obekväm och bekväm samtidigt. Obekväm för att det är märkligt att se Leif i civila kläder. Jag får en tår i ögat, alltså jag blir rörd, när jag tänker på att Leif packade den här skjortan. Kanske tänkte han ”ska jag verkligen…” och sen gjorde han det. Han vågade!!! Fy fa-an va gullig han är i den där skjortan!!! HERREGUD

Annan vinkel. Titta så fin. Man tänker först: är han tjurig? Men NEJ han är ju inte tjurig!! Han ser ut sådär när han lyssnar. Han TAR IN. Handen i fickan fast han bryr sig.

Den här har jag beställt som fondvägg 4×4 meter (nu tänker ni: har hon verkligen FYRA meter höga väggar? och svaret är givetvis NEJ men jag vill att bilden även ska följa med en bit över taket så att man får någon form av 4D-upplevelse. Jag vet uppenbarligen inte vad 4D är, nej) Skjortan får 5/5 wichudaporns

Stil 3: Här är hela juryn väldigt tacksamma över att ha blivit placerade med ansiktet rakt in i solsystemets varmaste punkt (Markus i mitten som vanligt!!! TV-teamet har en enda referensram när det kommer till hur bilder med flera människor samtidigt kan se ut och det är: SKOLFOTO. Därför är Markus alltid i mitten.) Men det är inte det vi är här för att diskutera: Leif har en ljusblå bomullsskjorta. Den är helt normal. Jag är lite besviken på den.

Men oj så bekväm han är ändå och färgen matchar glasögonen och det skira håret på huvudet. Alltsomallt får Leif 10000 poäng i betyg.

 

Det var ett litet modeinlägg från mig!!

Hejdå

10 kommentarer | “Leif Mannerströms kläder på Madeira”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Cool cat skriver:

  Skärrad av betygssystemet. Det är för likt ‘Wishyoudidporns’ vilket jag egentligen tror du vill säga!?!

  Tack i övrigt.

  1. Erika Petersson skriver:

   Hahahaha, det är tyvärr inte det jag vill säga!! wichudaporn är deltagaren i mästerkocken som leif är extremt kär i (syns på mils avstånd att han är det och ingen kan förneka detta)

   Tack!

  2. Theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Förbanna en förälskad älskare.
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Lovisa skriver:

  Ja nu har jag ju inte sett avsnittet men tycker att det låter lite slarvigt att kalla skjorta 3 för ”bomull”. Det ser ut att va SOLKLAR linneskjorta (ev 1 också) och då tycker jag faktiskt att du ska höja betyget YTTERLIGARE.

  1. Erika Petersson skriver:

   Ja jag är tamefan usel på tyg… Det är säkert linne båda två. Så härligt sval leif är ändå om han rockar linneskjorta 2/3 dagar på madeira. underbar!!

 3. majece skriver:

  It will be useful for college students to pay attention on information from https://nerdymates.com/blog/college-road-trip. You can use these advices in order to make your college road trip funny

 4. mytom2 skriver:

  word guess is a free phrase puzzle recreation that challenges gamers with a collection of phrases and offers them a time restrict to search out the phrase. The participant will get a touch in the event that they guess incorrectly or the time runs out. The sport options a variety of phrase themes, together with phrases from totally different languages. There are two totally different recreation modes: in Arcade mode gamers play towards the clock to finish as many ranges as potential and in Story mode, gamers full a phrase grid to advance to the following degree.

 5. I really enjoyed seeing you write such great articles. And I don’t think I can find anywhere else.

 6. I read this article. I think You put a lot of effort to create this article. I appreciate your work.

 7. Your article resonated with me on a profound level, and I am grateful for the insights it provided.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg