Utvärderar Robinsondeltagarnas personligheter

16:54 2019-04-25

Många är vi som lider av problem med att fylla vår tid med mening. Jag har genom mina år testat olika former av aktiviteter för att stimulera kropp och sinne. Jag har kommit fram till att de aktiviteter som gör mig gladast är de stillasittande. TV är en favorit. Därför blev jag exalterad, för att inte säga manisk, när jag såg att årets upplaga av Robinson skulle gå vareviga jävla dag (ungefär). Det känns extremt meningsfullt att hålla på med realitytv. Att kolla på det alltså. I skrivande stund är det 11 deltagare kvar utöver de som är i gränslandet (som jag helt stängt ute från denna text eftersom det aldrig varit lockande för mig att kolla på EXTRAMATERIAL så att säga). Såhär känner jag för deltagarna:

 

Emilio

Den gladaste tomten som någonsin spatserat på denna jord. Oerhört scoutig och därför inte endast likeable. Man vill skaka liv i honom just eftersom han ger sken av att endast vara full av liv. Inget mörker, ingen sorg. Han måste ha mutat någon i kamerateamet för att få brownie varje dag för jag har aldrig sett en person ha sånt bus i ögonen om den inte precis satt i sig 3kg lösgodis. Jag undrar vad han döljer men jag inser också att: han döljer såklart ingenting.

Han bara är en sån här person: Om jag hade träffat honom och känt att jag hatar honom innerligt hade han snabbt fått mig att tänka ”herregud, jag hatar honom för att han får mig, via sin glada uppsyn, att inse att jag är en dryg och tjurig person som saknar livsgnista. Jag hatar alltså inte honom, jag hatar migsjälv.” och det gör mig förbannad utan att ha träffat honom. Han är så glad att det känns misstänkt. Har lite svenska kyrkan-aura i och för sig vilket kan förklara en del av den där eviga källan till glädje. Lär stå på plankan i slutändan och hålla låda och garva samtliga tjugo timmar de står där. Kommer också vara en av de två finalisterna eftersom två andra personer kommer hoppa ner i vattnet eftersom de, liksom jag, inte står ut med människor som säger mer än en positiv sak i veckan.

Anna

Har generellt oerhört svårt för ”tävlingsmänniskor” men Anna är så jävla lätt att tycka om? Absolut en utav mina favoriter, kommer GIVETVIS stå på plankan i slutändan. Är väldigt förvirrad över att jag kan tycka om en person som gillar sport på det där viset hon gör men va fan så kan det vara ibland tydligen. Extremt mänsklig trots att hon är en robot rent fysiskt. Obs gillade henne även innan hon berättade om sina hjärnblödningar, jag är inte dum i huvudet.

Klas

Haha skoja det där är inte Klas men jag måste kolla på den här äckliga bilden innan jag kollar på Klas ansikte eftersom jag varje gång tyvärr blir fullständigt BLÄNDAD av hur i helvete han ser ut

 

Var tvungen att ta en printscreen när han blundar för att slippa se så mycket utav vinnaren i Sveriges Mest Välskapta Ansikte-tävlingen 2019. Utöver detta så är Klas en oerhört sympatisk människa och jag har svårt att se att en enda person som sett Robinson kan tycka illa om honom. Alla älskar Klas. Jag också. Är en av fyra som kommer stå på plankan, jadå. Har dock börjat följa honom på instagram och tyvärr älskar han snowboard.

Sophie

Det pratas för lite om hennes yrke som ”kapitalförvaltare” i ”Los Angeles” i programmet. Blir förvirrad varje gång hon dyker upp i rutan på grund av det. Utöver det: en fullt rimlig människa, enkel att tycka om. Vilket gör det ännu mer förvirrande att hon är ”kapitalförvaltare i Los Angeles”. Vi har många egenskaper som för oss samman, bland annat en närhet till känslan ”äcklad” när det kommer till ätbara saker. Men jag har som sagt svårt för det där att hon jobbar i typ vita huset (ja jag tror hon pendlar 10+ timmar per dag).

Bonnie

Väldigt mycket lärare. Blev såklart illa berörd när hon dabade och sa ”yoyo” för att beskriva ”den unga” stämningen i lag syd. I övrigt väldigt neutral till Bonnie, har stört mig ungefär lika många gånger som jag tänkt att hon är bra.

Linn

En person som verkligen växer på mig mer och mer men som har så mycket ”skinn på näsan” att jag får mindrevärdeskomplex minst en gång under varje avsnitt. Det är kanske därför jag börjar tycka om henne mer och mer. Hon är väldigt typisk en sån person jag hade känt mig tvungen att bli älskad av om vi befann oss i ett gemensamt sammanhang (oavsett hur jag känner för henne personligen).

När hon åt en omelett med ett öga i sa hon ”det är inte äckligt med fiskögon, de innehåller bara vatten” och är alltså så praktiskt lagd att hon inte kan se att man kan tycka det är äckligt att äta ögon TROTS att de ”bara innehåller vatten”. Lär vara en av fyra som står på plankan. Funderat mycket kring hennes yrke också men kommer inte fram till någonting.

Fia

Tycker generellt att tv-teamet har gett henne lite för lite tid. Antingen tycker de inte att hon skapar särskilt mycket innehåll eller så säger hon helt enkelt ingenting. Det enda jag minns av Fia är att hon använt två gulddubloner en gång och en annan gång sa hon att någon kunde dra åt helvete (till kameran).

Tobias

Sveriges i särklass minst farliga människa just nu. Om jag fick välja att lägga mitt liv i någons händer skulle jag för någon månad sen givetvis valt någon av mina nära och kära. Läget har dock förändrats sen dess, nu skulle jag utan att blinka säga ”ring Tobias Bjurmark” om liemannen knackade på och förklarade att jag fick välja en person som eventuellt skulle kunna rädda mig. Han utstrålar ”pålitlighet” mer än samtliga av dessa föremål tillsammans: flytväst, krockkudde, säkerhetsboj, säkerhetsbälte, vapen i försvarssyfte, ringbrynja, det ryska försvaret samt läkare. Jag tänker att det är något med att han aldrig visat något annat än genuin snällhet i varje avsnitt, samtidigt som han borstar sitt Nikki Sixx-svall och trampar runt i sanden med norra Europas mest slimmade svarta jeans. Han är ett väsen vi inte har gjort oss förtjänta av.

Det är inte såhär: jag tänker att om jag skulle få barn skulle jag gärna se att de fick gå i skolan där Tobias Bjurmark snart kommer vara lärare. Nej, jag tänker snarare att jag VILL skaffa barn FÖR att det finns en skola där Tobias Bjurmark snart kommer vara lärare. Han måste lära min avkommor allt han kan.

Lucas

Det är omöjligt att inte sympatisera med en människa som äter en brownie på det här viset:

Därför har Lucas min fulla respekt. Han har också slitit sönder sin Gudrun Sjödén-tröja halloween edition men vägrar ta av sig den ändå vilket jag bara högaktar. Lär stå på plankan med sin stora trasiga tröja som fladdrar i vinden. Har tyvärr en vinnardans som är lätt att störa sig på.

Morgan och Ola-Conny

haha skoja men seriöst vilka TOMTAR!! Jag älskar dem!!! Jag älskade nog ingen utav dem innan det visade sig att de hade en så oerhört mångbottnad vänskap, men i och med att de älskar varandra på det sätt som de gör så älskar jag också dem. Jag är helt ointresserad av att höra hur det går för dem där de befinner sig just nu men jag älskar att de finns. Jag vill att de bara ska finnas i mitt minne, inte att vi ska få se hur det går för dem eller att någon utav dem kommer tillbaka till tävlingen.

Vill också lägga fram en liten konspirationsteori här angående att INGEN någonsin åker ut ur den här tävlingen. Det är gränsland hit och urpost dit och de verkar lägga oerhört mycket tid på att frakta runt dessa människor med stundande skörbjugg till olika stränder på Fiji. Jag antar att produktionen helt enkelt inte har råd att skjutsa hem dem igen, de bara flyttas runt. Om så är fallet vore det lämpligt att ta upp på mötet inför nästa säsong: kolla budgeten först.

Ha det gott

Erkan P

8 kommentarer | “Utvärderar Robinsondeltagarnas personligheter”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Therese skriver:

  Bästa jag läst på mycket länge.

  1. Erika Petersson skriver:

   Tack <3

  2. theresa skriver:

   Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal, bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) Bindande stavar
   6) Breakup Spells
   7) Dödsstavning
   8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
   9) vill tillfredsställa din älskare
   10) Lotteri
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

 2. Steffe skriver:

  Fantastisk analys, huvudet på spiken på samtliga deltagare. Linn har verkligen gått från störmoment nr 1 iom kung Linn-perioden men sen dess har det bara gått uppåt och jag hoppas innerligt att hon bryter syd-pakten och ”rör om i gryta” som det heter i reality-tv-folkmun

  1. Erika Petersson skriver:

   Jaa visst vill man att det ska hända lite där!! Spännande nu.

 3. Johanna skriver:

  Herreguu! Tobias måste va ”Toby”, en legend i Stockholms rockklubbsliv ca 2010. Dags att börja kolla Robinson

  1. Erika Petersson skriver:

   Blir verkligen ledsen att höra att jag gått miste om denna fantastiska varelse så många år!!! Du måste kolla, han är bäst

 4. Andrea Maria skriver:

  Jag var mycket lycklig att hitta Dr.Oduduwa kontaktadress online blogg under min sökning efter äktenskapsrådgivning och kärlek expert online webbplats. Jag heter Andrea Maria från Stockholm-Sverige, för några dagar sedan läste jag en kommentar från en spansk dam som heter Katie. Hon delade sitt vittnesbörd om hur hon möter sin sanna kärleksman (hon hittar en livspartner) efter att ha varit ensamstående i omkring 14 år , men omedelbart kontaktar hon en andlig healare {dr.oduduwaspellcaster@gmail.com} för att luncha en kärleksspell av attraktions- och kärleksspell för att bryta alla band av ensamhet. Två veckor efter att hon hittar äkta kärlek, och idag är hon förlovad och blir beredd på Christman och New Year semester för att fira kärlek med sin nya, hittade kärlek. Jag var mycket glad för att hon delar hennes kärleksbevis och hur hon hittar sådan mirakulös hjälp, jag kopierade e-postadress.
  För några dagar sedan kom jag ihåg att skicka e-postmeddelanden till samma man och frågade efter hans helo. Jag gjorde också för att återställa mitt äktenskap också locka mer kärlek och lita på min kärleksrelation med Ambrose, min man. vi är gifta i mer än 6 år och ändå lämnar varandra, jag har försökt flera gånger att bjuda in honom komma och bygga ett lyckligt hem med våra två barn, han kommer inte hålla med för att han var rädd för äktenskapsliv och kanske jaga andra yngre tjejer i tro, jag älskar den här mannen och jag vill att mina barn ska växa tillsammans med honom med en fullständig familj, jag gjorde allt för att få hjälp över hela världen tills jag träffade Oduduwa e-postadress Jag är glad att jag kopierade sin e-postadress från den postade kommentaren och skickade ett meddelande till honom och begär hjälp eftersom det enkla och enkla steget ändrade mitt liv till glädje och glädje idag, Oduduwa Kraftfull andlig man reddar mitt äktenskap, han gjorde allt älska stavning på min vägnar under midnatt timmar på sitt tempel enligt honom. Jag gör ingenting bara, jag blev ombedd att ge stavningsprodukter som behövs för att göra stavningsförälskelse stavningsböner, jag följde strikt och följde alla instruktioner när jag köpte alla stavningsobjekt som krävdes för stavkraft att aktivera. Jag gjorde allt nödvändigt för att jag tror på vad jag vill till jul för mina barn lovade jag mina barn vi alla går ut på julen semester med sin pappa kommer med oss, så jag måste uppfylla mitt löfte till mina barn, jag gjorde allt möjligt bäst för snabb och brådskande lösning, jag kunde inte har gjort det möjligt utan Baba Oduduwas hjälp, det stora jag skulle ha gett upp och trodde att min man såg någon annan, då var vi färdiga. Jag är glad att jag fattade ett djärvt trossteg och idag är jag väldigt glad att leva tillsammans med min älsklingsman och mina barn är lyckliga.
  Jag lovade Dr.Oduduwa, jag delar mitt vittnesbörd mot världen när jag träffar hans kontakt på nätet bloggen kommentar eftersom det här sparar mitt liv och äktenskap, så därför kommer jag att vilja dela för att rädda andra eftersom jag tror att de flesta passerar helvetet i namn av falsk kärlek och äktenskap fungerar inte, idag läser du detta har du större möjlighet att kontakta Droduduwa för sådan hjälp och andra frågor som följer; … Kärlek stava del för att hitta och upptäck sant kärlek ,
  Kärlek Relation Counseling, Byggnadstro och engagemang i äktenskapsförhållande, Sätta tillbaka sant kärlek och bryr sig om varandra, Skilsmässa fall lösning, Sluta rättsfallet på Child Custody, Love stava för att få tillbaka förlorad kärlek etc.
  Det här arbetet är mirakel och jag är tacksam för den här andliga äktenskapshelgen som hjälpte mig. Jag rekommenderar honom för alla som har ett äktenskap eller förhållande kris idag, snabbt konsultera den här andliga stavningen för att återvända ex kärlek.
  Obs: Vänligen detta för endast de som är desperata och fast beslutna att hitta sann kärlek och återställa tillbaka brutet äktenskap ska skicka meddelande för att kontakta Oduduwa för hjälp e-postadress: {dr.oduduwaspellcaster@gmail. com}

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Mest läst på NG