Bonde söker fru avsnitt 8

21:40 2020-11-18

Hej <3

Hoppas ni är hemma och mår väl. Glad jag blev av att så många kommenterade olika roliga grejer i förra inlägget så jag behövde inte köpa kommentarer från Johnny, Mikey, Bobby Fischer osv….. Innan vi går vidare vill jag berätta att det var Leslie Mann som min kompis tyckte att vuxna 26åringen liknar!! Men många bra kandidater nämndes utav er tyckte jag. Nåväl nåväl, ska vi dyka in?

Kan man tänka sig något värre än att fira sin födelsedag med två tjejer som dejtar samma kille som en själv.. Samtidigt som tv4 filmar en.. MJA. Lider med Emmy men det känns också som att hon är en av de mest resistenta människorna som finns när det gäller besvärliga känslor?? Får inte riktigt grepp om henne än men känns som att hon är filterlös och samtidigt väldigt trygg i sig själv och CHARMIG… Det var min lilla beskrivning av henne som också blir min födelsedagspresent såhär 4 månader i efterskott. Grattis Emmy!!! Men direkt kastades vi in i drama som kamerateamtet tyvärr missade?? (Blir alltid lika förvirrad när jag blir påmind om att de inte filmar deltagarna 24 timmar om dygnet. Känner mig snuvad på konfekten när de berättar sånthär i efterhand!!!)

Men fick ändå ångest och kunde leva mig in i situationen!! Undrar hur mycket ensamkramar det blir med Lisa som vi tittare ej fått se… hm

Sååå hemskt om Isabelle går runt och tror att Pontus bara ger Oskyldiga Kramar till de andra brevskrivarna :( Isåfall lider jag VERKLIGEN med henne och tänker samtidigt att det här inte är bra!! Vilken chock som väntar henne så småningom förmodligen. Unnar ingen det!! Å ena sidan: Man kanske fattar att det händer saker mellan andra personer på gården om man har sett tidigare säsonger… Å andra sidan: man kanske blir komplett galen av att vara med i det här programmet. Galen som i: man glömmer bort att det kan vara så att han man dejtar också är intresserad av de andra han dejtar.

Man undrar verkligen: Vad hände på kräftskiva efter lite mycket nubbe???????

 

Helt ologiska meningar?? Fattade ABSOLUT inte varför Felizia åkte hem, det var så himla oklart? Vadå lite VÄL bra? Vad menar du med lite VÄL bra?? Och vadå RYKA IHOP?? Nej men snälla detta var så kryptiskt och jag blev SÅ irriterad av att inte få veta mer!! Avskyr när människor har integritet och vägrar att skvallra rått om sig själva… VAD HÄNDE!!! Ska jag behöva dö utan att få veta? Förmodligen. Fan!! Av den där monologen att döma så verkar det ha blivit så att de drack för mycket nubbe och sen började de bråka och sen blev de lite VÄL kära i varandra (under samma kväll) och därför är det dags för Felizia att åka hem? Nej men vad händer…

Tyvärr alldeles för lite arbetskraft kvar på gården, jag lider med Erik :(

Hysterisk stämning på en annan gård i Sverige tydligen.

 

Att han kallar Johanna för chokladpralin kan vi väl diskutera i evigheter MEN en stämning är det ju oavsett ordval och tokiga smeknamn. Dock roligt att säga att det var PGA CORONE som Johanna ej kysste Mats! Tror du inte att varenda liten bakterie ni har inom er redan är utspridda över hela området när ni legat och lyssnat på varandras hjärtslag eller vadå… Oavsett: Jag SER dem ihop. Det gör jag!!

Men dessa två ser jag INTE ihop!! Så lite kemi mellan mats och ann-louise här. Mikroskopisk kemi!!! Även om de typ grät ihop?? Det är något jag inte köper!! Jag vet inte!!

Verkligen roligt hur Emmy om och och igen blir beskriven som rain man typ?? Pontus pratar om henne på ett sätt som han absolut inte pratar om de andra tjejerna på. Att hon är ”sig själv” och ”kör sitt eget race” hahaha och nu detta att hon ”förstår allt” som händer på en gård??? The Hidden Child Of John Deere tydligen? Han beskriver henne som något typ av väsen eller ett djur typ en hund som ”känner av”… Äe jag vet inte, kan inte förklara riktigt vad jag menar. Men det är något lustigt.

Man kan verkligen bli kär i folk som fattar praktiska saker och bli irriterad på folk som inte fattar praktiska saker!! Där är jag HELT med Pontus verkligen.

Och jag fattar att man vill hångla med nån som kan köra ens traktor ju!! Men vadFan HÄNDER med PONTUS!?!!?!?!? BACHELOR BONDE SEASON verkligen?? Det hånglas verkligen hit och dit….

Så konstigt att patrik kallar sin ”plastmorfar” för ”plastmorfar”. Drick varje gång någon i programmet säger plastmorfar och bli fan pissfull det här avsnittet. Så trött på att höra om plastmorfar. Generellt oerhört lite stoff från materialet med Pontus detta avsnitt? Tyckte det enda vi fick se var att han ramlade över en blomkruka och sen att de åkte släp och drack öl i 30 minuter men men..

Hon tyckte inte det var så mysigt att åka på allsång tror jag allt. Eventuellt att hon hatade det tillochmed, kan jag tänka mig

Känns inte som erik kommer välja någon typ? Det känns så MATT hos dem just nu..

Han pratar om det så praktiskt också och nämner typ inte att han gillar nån längre?? Det handlar mer om att tiden ska delas upp rättvist. Hmmm vad händer Erik, vad händer med töserna!!!!!

Ps hade glömt bort att Lisa typ bor 5 meter ifrån Pontus och på något sätt så känns det som att de lättare kommer Se Varandra på grund av det. Helt sjukt att de aldrig träffats?? Eller hade de gjort det tidigare? Har glömt. Så många namn och ansikten.

JO TACK nu har det verkligen kört ihop sig!!! Älskar att det är en bonde i varje säsong som älskar ALLA sina brevskrivare och vill hångla med alla sina brevskrivare varje dag i sitt liv hahaha. Underbart!!! men ändå Cred till Pontus för att han testar vingarna lite eller?? Det kanske ändå ÄR Lisa som står högst i kurs just nu… svårt att avgöra

Hahah Einar är för trevlig för sitt eget bästa verkligen. MONUMENTALT olika stämning på denna situation och på den som Pontus har rört ihop på sin gård. När en annan kille går iväg med Patrik så säger alltså Einar tillochmed ”TA VARA PÅ TIDEN”… Det är nästan för okomplicerat för att man ska köpa det.. Ingen har ju varit ledsen på den gården förutom han med sneakers när han åkte ut förra gången.. vad vill Pontus egentligen?? Vad vill NÅGON egentligen??

Äntligen en KYSS i Smålands skogar!! Ingen är gladare än jag!! Men tyckte inte att den kyssen talade MER för någon av patriks brevskrivare än någon annan… Generellt så vet vi ju SÅ lite om vad Patrik känner.. Han älskar att äta älg och han älskar sin plastmorfar, det vet vi iallafall.

Så fruktansvärt att vara i en situation som får en att må så dåligt att man blir kalkylerande på det här sättet!! Måste vara ren tortyr att sitta och RÄKNA TIMMARNA som de andra tjejerna är på dejt med Pontus. Katastrof!! Har inte riktigt bestämt mig för om jag förstår och känner medlidande till 100% eller om jag känner att nu måste vi ta det lite lugnt här. Men Isabelle har ju verkat känna MYCKET från start och jag tänkte ju mest i början att det var två snygga ansikten som älskade varandras snygga ansikten och så kanske det fortfarande är, för oavsett hur otrygg situationen är så har väl dessa oroskänslor en större grogrund i en ytlig relation än i en djup? OBS vet att INGEN kan ha hunnit skapa sig en djup relation med någon under de få dagarna de spenderat ihop men mja… Känns som att det kanske var för intensivt i början här och det kommer bli jobbigt för Isabelle!!

Ouff helt matt, bra avsnitt!! Revansch för Isabelle nästa gång eller blir det för mycket?? Kommer Leslie Mann åka hem eller vad tror ni??

Enorm kram på avstånd

Hej

36 kommentarer | “Bonde söker fru avsnitt 8”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Sofie skriver:

  Tack för ännu en klockren resumé av kvällens avsnitt. Idag var det riktigt bra, börjar bli spännande! Skrattade lite åt det där med Corona-pussen, när de ändå låg där 10 mm ifrån varandra 😂 Tycker lite synd om Erik, hoppas han hittar den rätta. Och den underbara stämningen på Patriks dejt ”Ta er tid” ha ha….Jag gissar att Isabelle lämnar, känns som Pontus inte haft lika mycket tid med henne.

  1. Erika Petersson skriver:

   Visst var det riktigt bra! Mmm vi tänker mycket lika. Ellerhuuur eller så VILL de att vi ska tänka så… inför dagens avsnitt… Nej men så spännande så spännande!

 2. Linus skriver:

  På tal om Smålands skogar! Insåg idag att Patrik och Erik bor typ 10 minuter från varandra! Erik sa ju att typ alla känner honom i det lilla samhället, och så är det nästan samma ställe som Patrik! Dock känns det inte som att de umgås så mycket med varandra??

  1. Marie skriver:

   Skruv är ju minilitet och båda killar tog med sina dejter till Herrgården. Man antar att det inte var samma kväll dock. Undrar om ett kamerateam går mellan gårdarna?

   1. Erika Petersson skriver:

    Hahaha var de på SAMMA STÄLLE tillochmed?? Gud va kul! Extremt roligt om de skulle ha dubbeldejt ihop!!

  2. Erika Petersson skriver:

   Det är ju jättespännande!! HUR fan kan de ha hittat folk så nära varandra… Dock extremt bekvämt för kamerateamet att typ kunna cykla mellan inspelningarna? Nej det känns inte som att de känner varandra… Kanske är de konkurrerande bönder??

 3. Hanna skriver:

  Har också tänkt på det Linus ovanför skriver! Både Patrik och Erik bor ju i (typ) Skruv som är en mini-liten håla. Råkar veta det pga har jobbat pyttelite på bibblan där för några år sen. Känns orimligt att inte nämna deras geografiska närhet i programmet. Anar man en släktfejd?! Kanske plastmorfar är inblandad? Tankarna skenar iväg…

  I övrigt: unnar Bonde-bocken Pontus att få ”prova på” lite olika tjejer, så att han väljer rätt sen. Har också helt missat att Lisa bor så nära Pontus. Riktigt dålig stämning om Pontus väljer någon av de andra tjejerna och Lisa får sitta på andra sidan sjön eller var hon bor och glo på deras kärlek. Fy.

  1. Erika Petersson skriver:

   Verkligen spännande att de typ är grannar men pressen tiger!! Haha ja jag tror också på en rejäl fejd flera 100 år tillbaka mellan släkterna. hahah BOCKEN!!! Ja nu måste ju Pontus välja lisa annars måste ju hon flytta typ??

 4. Mia skriver:

  Alltså det hade ju varit för sjukt om det hände, men var inte lite hintande inför nästa avsnitt om att Julia inte ville va kvar? TÄNK OM det blir en tjej kvar bara pga alla andra drog? Tror dock att Erik skulle va nöjd ändå. Han känns rätt…nöjd.

  1. Erika Petersson skriver:

   Men gud jag VET alltså det känns katastrof?? mm ellerhur… kanske är det som är problemet? Han LÄNGTAR typ inte efter kärleken på det där sättet som de andra bönderna verkar göra.. Nöjd är han!!

 5. Ellen skriver:

  Men NÄR kommer detta? Citat från Lindas blogg ”– På en gård blir det så mycket dramatik att det näst intill liknar sommaren med Simon! säger Linda Lindorff.” Var? När Hur? Förhoppningsvis handlar det inte om någon från de där som är på ett annat ställe som man inte orkar följa p g a redan fullsatt av bönder i hjärnan. Är det Erik som kommer ut och rymmer med Einar från granngården?
  Skulle förklara Eriks svala hantering av sina flickor…

  1. Erika Petersson skriver:

   omggg UNDRAR verkligen vad detta kan innebära?? Ja hoppas verkligen det är några av ORGINALbönderna och inte den där andra cirkusen för det orkar jag inte… Men hoppas hon menar nästa avsnitt dvs avsnittet som är idag..? Vi får se!

 6. Sara1 skriver:

  Det är så otroligt spännande!
  Längtar så efter att de ska få åka på resan tillsammans sen. Det brukar ju bli riktigt pinsamt rätt så ofta på den. Härligt! :-)

  1. Erika Petersson skriver:

   Jaa det är de roligaste avsnitten verkligen! Längtar!

 7. Sara J skriver:

  Älskar kommentarerna ovan, tänkt om Erik blir utan alla töser & får hänga med Patrik & grabbarna.
  Känns ju inte som Erik riktigt fallit för någon utan mest lallar med liksom. Där tror jag inte på kärlek.

  Patrik: Einar är ju ändå en favvo på något vis. Hoppas på de båda.

  Pontus, där känns det ju verkligen som Isabelle hänger löst. Lisa bor nära, får mkt tid & Emmy skulle han vilja ha som piga på gården, hon kan ju köra stora fordon & göra grejer!

  Mats: hon med myset som bara ville ligga en stund (visst sa hon så?!), känns som de kommer hitta varandra.

  1. Erika Petersson skriver:

   Haha ellerhur! Jaa Einar är VARM å go. Men är de kära?? tvekmacka så att säga!!! Haha så roligt om Pontus bestämmer sig för att fortsätta med Lisa och anställa Emmy… Ja hon som ville ligga är ju klar för final det känner man direkt efter den där icke-hångelstunden i höet!!

   1. Sara J skriver:

    Det kanske är för att Patrik och Einar känns så goa ihop som man önskar kärlek där :)
    Blir spännande att kolla ikväll, nu måste man ju börja fokusera mer på programmet och inte ha det samtidigt som tvätt/städ/disk/matlagning m.m.

 8. Therese skriver:

  Erik är ju otroligt lik han med ankor(?) och höns(?) som hade så otroligt dålig stämning på några dejter.. minns inte vad han hette eller vilken säsong, men stämningen är absolut samma!

  1. Linn skriver:

   Jag tror att han du tänker på också hette Erik. Hahah Erik från Hörby. Faktiskt sant. Liknande stämning. Han ansträngde sig inte mycket för att få dem på fall

   Erik i årets säsong har frågat den äldre 26 åringen om egentid vid 2 tillfällen och felizia vid 1. Ingen annan?? De tillfällena han haft ensamtid med tjejerna har han nte visat något som helst intresse för dem? Frågat frågor om deras liv. Bara ”Hur känns det” frågor. Nä, på den gården blir det ingen kärlek

   1. Erika Petersson skriver:

    Hahah men jag har tänkt att hans ”hur känns det”-frågor ändå är djupa och innerliga och intresserade!!! Men det ser onekligen mörkt ut inför dagens avsnitt…

  2. Erika Petersson skriver:

   åouuuuhhhh kanske en säsong jag inte sett men låter underbart!! Det är speciell stämning verkligen!

 9. Alexander Wigert skriver:

  Jag kan inte sluta tänka på att Lisa ser ut som din karaktär Mysarn med lillmunnen.
  Alltså:
  https://youtu.be/dsypt2RzmmI

  1. Erika Petersson skriver:

   Hahaha nu måste jag nog göra dig besviken och berätta att jag alltså inte är hanapee?? Men hedrad att blandas ihop med henne för hon är ljuvlig!

   1. Alexander Wigert skriver:

    GUD vad pinsamt, hur fick jag för mig det?
    Men ja, det var ju en komplimang ändå!

    1. Erika Petersson skriver:

     Jo men det var det absolut och jag tackar!

 10. Maria skriver:

  Det är så roligt att den minst playerkompatibla killen i Sverige (Pontus) råkat bli årets bachelor haha. Minst sagt RÖRIGT, men jag tror på Emmy!

  1. Erika Petersson skriver:

   hahah JAG VET men är han inte en bachelor in disguise ändå? Alltså han ser så oskyldig ut och det möjliggör för honom att playa runt lite typ?? Mmmmm spännande!! älskar emmy det gör jag

 11. She will make you question whether you are in a dream or in the real world. Our girls are a perfect choice for a travel
  companion, business occasion, party lover, night club or bar, or longer engagement

 12. I frequently seek articles of this nature, and I’m grateful to have discovered your exceptional article. Thank you for sharing this incredible piece.

 13. I’ve read your article about car insurance and gained valuable knowledge. It’s an excellent source of information for us. Thanks for sharing it.

 14. Your efforts in publishing this article are commendable. It is indeed a beneficial piece for us. Thanks for sharing this informative content.

 15. Solar Inverter skriver:

  Your feedback on the astrology article is much appreciated. I’m glad you found it valuable and engaging, and I hope it benefits your friends as well. Thank you for sharing it.

 16. I’ve read your article about car insurance and gained valuable knowledge. It’s an excellent source of information for us. Thanks for sharing it.

 17. Your blog contains excellent information, and I’m pleased to have found this post, which offers a wealth of useful insights. Thank you for sharing this compelling story.

 18. Real & Authentic Pune Escorts, High-Profile Independent Pune Call Girls.

 19. Best Escorts In Chennai, Young Models Independent Escorts Call Girls In Chennai.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp