Classic blogglista

09:00 2013-09-12


 

Namn: Mio Strindberg, nä just ja det är bara min senaste sims, heter Hanna Persson
Ålder: Ungdom, nä just ja, det var Mio, jag fyller 25 om några dagar.
Bor: På södermalm i Stockholm.

Beskriv din bästa egenskap.
Har lätt att känna situationer och förstå människor…. har i och för sig på känn att det här är egenskap som de flesta tror sig ha? Men jag tror i alla fall att jag är väldigt bra på att ”röra mig i sociala sammanhang” på ett ojobbigt sätt och har alltid haft lätt att få vänner osv. osv. 

Beskriv din sämsta egenskap.
Bekväm. Det kan inte va sunt att se det som en kamp att kliva upp ur soffan och hämta ett glas vatten? När jag ska träffa mina vänner är det oftast hemma hos mig (bekvämast) eller på en bar i närheten. Jag har lätt för att bah ”nääää joooobbigt”. Otroligt egoistiskt.

Vad ser du fram emot?
Min födisfest nästa lördag. Ilar ifingrarna när jag tänker på det?!?! Har ordnat lag och lekar! Lalala! När jag frågade Anton om han tyckte att jag skulle tänka på något speciellt till denna fest var hans enda förslag ”inte så mycket tvång…”. Fy fan vad provocerad jag blev av det. Personer som inte gillar att leka lekar (obs inte fysiska, en vill ju va bekväm ;-)) skall förskjutas från samhället.

Förresten, vill någon låna ut ett litet ljudsystem till mig? *angel smiley*

Hur ser ditt liv ut om tio år?
35 år. Singel pga Anton tyckte att vi skulle skippa lekarna på kommande bröllopsfesten. Rik. Skrivit två bestsellers, reser mycket och har en älskare i varje hamn. Har en dotter och några katter i mitt stora hus i Hamptons. Obs har väldigt bra kontakt med min dotter och tar med henne på mina resor. Jag är sympatisk men väldigt orädd som 35-åring. 

Om du är realistiskt, hur ser ditt liv ut tio år?
Två barn med Anton i Sundsvall. Driver väl fortfarande den här bloggen och inreder mitt radhus i shabby chic. 

Hur kommer du rösta i valet nästa år?
Vet inte ännu, men det kommer hända en otroligt kul grej här hemma som har med valet att göra, återkommer om den grejen senare!! Men de mest självklara alternativen är väl Fi, V eller S.

Tre bra låtar som du lyssnar mycket på nu.
The National – Terrible love
Sly & the family stone – Family affair
Haim – Forever

Någon åsikt om Miley Cyrus?
Har fått den här frågan i kommentarerna sedan VMA och nu efter nya musikvideon. Och jag blir så trött på alla åsikter kring Cyrus (obs inte specifikt era åsikter<3). Jag vill nästan inte tycka något i protest. Om en ska bli arg på något, bli det på patriarkatet vi lever i. 

Om du fick äta en sak för resten av ditt liv vad skulle det vara?
Lysmelk du fantastiska lilla sak!

Vilka ögonblick är dina mörkaste?
När rädslor tar över och hela den ångestgrejen. 

Och de mest ljusa?
När Alma tar mitt ansikte i sina små händer och frågar om jag ska sova över :’-)

4 kommentarer | “Classic blogglista”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ingrid1 skriver:

  Åh, gillar att kunna gilla dina inlägg. Med smileyn liksom. Känns som om flytten blivit bra och roligt att du är igång med bloggandet. Förgyller ju mina dagar Master! Tack för det och Grattis i förskott!!(så jag är först! :))

 2. Sofia skriver:

  Kan du inte skriva lite om varför du inte skulle rösta på moderaterna eller folkpartiet? =)

 3. M skriver:

  Hej bästa hanna!! Kan inte du upplysa oss om menskopp, hur man använder, och hur det funkar! Du master vet ju!
  KRAMIZZZZZZ

 4. victoria skriver:

  very effective blog to plan your future life.
  Visit our Website for more Information
  Express Kroger HR

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG