Dj håppe in da hauze

11:52 2013-09-27

Här stod jag igår tryckte på lite knappar på Cheap Mondays pop up -butik vid Norrmalmstorg. Hade ju råkat glömma ett USB med låtar hemma………………… ops. Hade alltså fyra (4!!!!) låtar att välja mellan innan Anton kom springandes med ett till usb efter en timme. Som tur var hade jag Nina Simones ”Sinnerman” på 10 minuter som jag kunde dra på ;-)))) 

Gäller å va fiffig hörrni.

Älskar förresten Nöjesguidens mingelbilder, de lägger på något slags filter så att allt FÖRSKÖNAS. Precis som vi ser 1800-talet som en svartvit tid kommer 2100-talarna se 2013 som den glittrande, skimrande och färgglada tiden.

Här stod Pelle och drog nåt svinroligt dj-skämt om bpm och cd-växlare HAHAHA!!!!!!!!! 

 

ORKAR för övrigt inte med min mensvärk jag haft de senaste tre dygnen. Den är fortfarande kvar. Måste vara något slags rekord? Passande nog har Malou von Sivers haft ”mensvecka” på Efter Tio…… Och jag har suttit i soffan med varma flaskor på magen och dåsig på åtta värktabletter och känt ett sånt systerskap med alla kändisar och läkare som snackat om menskrämpor och pms. Tråkigt nog finns det inte så himla mycket att göra åt sånt här. 

MER FORSKNING OM KVINNOKROPPEN, TACK.

11 kommentarer | “Dj håppe in da hauze”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Maja skriver:

  Alltså på tal om äggstockar osv osv HAR DU SETT DENNA BILD http://newestra.com/wp-content/uploads/2011/08/5df545bdced5b46ac2365e8643a91dd0.jpg ??
  Den gör mig oförklarligt glad! Hajsnippa!

 2. Malin skriver:

  Och på tal om mens!!! Är det bara jag som ALLTID blir anklagad för att ha spolat ner tamponger och bindor när det är stopp i toaletten? har varit med om stopp 2 gånger och 100% av gångerna har rörmokaren frågat min pojkvän om det bor en tjej i lägenheten också och att det förmodligen är någon tampong, vad är det om?!?! är man inte jobbigt NOG att ha mens? vet inte vart jag ska ventilera denna ilska och besvikelse.

 3. r skriver:

  Jag var där. Jag tittade lite obehagligt länge på dig varje gång jag tog en öl :))))

 4. Josephine skriver:

  Hahaha asså jag har för första gången läst din mail och jag kunde inte sluta scrolla och läsa fler inlägg. Har garavat så många gånger!!!

 5. Lotta skriver:

  Visst finns det hjälp mot mensvärk, PMS, endometrios, PCO och allt vad det heter. Googla ”naturligt progesteron” så har du att läsa några timmar. ;-) Här är två bra sidor om kvinnors hormoner också som alla kvinnor både läsa: http://www.hormoni.se/start.php
  http://mialundin.se/

  /Lotta

 6. vadskamanskrivaförnamn skriver:

  Hanna du måste skaffa en TENS-apparat!!! Det är det enda som hjälper någorlunda mot min mensvärk // En som utreds för endometrios och har testat allt

 7. Maya skriver:

  Ulrik Munther var där :'((((

 8. Maya skriver:

  Ulrik Munther var där :'((((

 9. Sofia skriver:

  På tal om mens.
  För ett tag sedan köpte jag mig min livs första menskopp, och idag provade jag den för första gången. Men alltså, det gjorde bara ont typ? Och den var skitsvår att sätta in. Och hur vet man att den är utvecklad? Jag kände runt den när den satt inne som det står att man kan göra, men den kändes bara veckad och knölig. Hur får man den att veckla ut sig? Jag provade att snurra, gick inte alls. Den var svår att ta ut med. Hjälp?!

 10. r skriver:

  jo det finns massa kunskap! för det första älska dig själv och din UNIKA kvinnlighet!!! Alla kvinnor uttrycker feminin energi på sitt sätt. och connecta med moder jord ;)

 11. hejhej skriver:

  HALLÅ! PROVA NAPROXEN MOT MENSVÄRKEN! BÄSTA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla