Haha fy fan vad jag älskar er

15:00 2013-09-10

 

 

Hahahaha garvade åt detta i säkert fem minuter.

 

För att plötsligt sluta.

Och inse att ……..det är en fantastisk affärsidé?

10 kommentarer | “Haha fy fan vad jag älskar er”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Elina skriver:

  HITTAR DIG INTE PÅ BLOGLOVIN!! VAR ÄR DUUUU?? VAD SKA JAG SÖKA PÅ????

  pözz

 2. Miaa skriver:

  En gång drömde jag att du lekte ”kurragömma” med bloggläsarna. jag hittade ditt systerbarn i en necessär som hängde på en krok på väggen. Hen var alldeles varm och skrek men du var arg för att jag hittade så snabbt. och DET är en sjuk dröm!!!!!

 3. ewa skriver:

  PANIK! varför kan man inte lägga till dig på bloglovin master?

 4. Cookie skriver:

  Vi älskar dig med! Fan vad trevligt att du ska blo här nu. Pöss!

 5. Fia skriver:

  Hahaha!! Sjukt kul!! Men du kanske ska fråga Anton först så han är okej med att hans kön klonas…. :D haha

 6. Matilda skriver:

  HAHAHAHA!!

 7. Hanna skriver:

  Nu har din nya adress dykt upp på bloglovin, men inga nya inlägg syns i mitt flöde.. :( verkar alltså vara ngt på tok..

 8. alexandra skriver:

  HAHAHAHAHA

 9. Kajsa skriver:

  Jag har aldrig drömt om dig men jag brukar tänka på dig när jag rycker hår (snälla, bli inte rädd nu).. Du skrev nån gång att du älskar känslan av att rycka hår, och särskilt inåtvända hår som man liksom får kämpa med ett tag. Du skrev nån gång, när du var i Sundsvall, om ett jobbigt hår du hade inåtväxt i armhålan. Detta fastnade i mitt huvud för jag kände igen mig så himla mycket. Känslan av att riktigt få attackera ett inåtväxt hår eller en inflammerad hårsäck är ju nästan oslagbar. Jag har nästan svimmat av extas en gång, på riktigt, jag såg stjärnor.

  Hur som haver.. När jag insåg att du delar denna fascination har det liksom lett till att jag börjar tänka på dig varje gång jag rycker hår. Det känns lika sjukt varje gång och tänker på hur förbannat rädd du skulle blivit om du vetat det samtidigt som jag har velat fram och tillbaka om jag ska berätta det för dig eller inte. Haha. Du måste tro att jag är en sjuk människa. Det kan vara så. Sjukt fascinerad av hårryckning i alla fall.

  Mvh
  Hårryckarn

 10. beccca skriver:

  AHAHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG