*Fitspo*

10:28 2013-09-11

Jahaja. Var ute och sprang för första gången på en och en halv månad. Jag har ju i två års tid försökt få in träning i min vardag, främst av två anledningar: 

1. Ångestbefriande

2. Gillar tanken på att vara den typen av person som är ute och springer

Idag gick det sådär om jag ska vara ärlig med er. Orkade lunka 3,7 kilomteter och blev astrött?????? Tror dock att ca 50% av energin gick åt att bli förbannad på min egen trötthet. Blir dessutom så jävla dramatisk när det går tungt. Stönar högt och grimaserar lite extra när andra löpare passerar, vill liksom VISA hur trött jag faktiskt är. Och så tänker jag att de tänker något i stil med ”åh vad hon måste ha sprungit långt, en riktig marathonlöpare som är inne på sin tredje mil och därför inte kan kontrollera sin trötthet” ………hehe så jävla lurade pga börjar grimasera efter 800 m.

Aja, fick ju i alla fall lyssna på min ULTIMATA SPRINGLISTA, som jag snart har tusen followers på<3 Känns som om jag springer med ER då! Liksom ihop med tusen andra då vi lyssnar på samma lista. Älskar att *varva ner* ner till Torkaaldrigtårar-låten ”Mitt enda liv”. TESTA DET!! Sån lätt väg till två minuters lycka.

9 kommentarer | “*Fitspo*”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Linnéa skriver:

  Hola bästa master! Som den sanna sundsvalls-experten du är så tänkte jag fråga just dig var man borde gå ut och var man skulle kunna sova(hotell typ) en klassisk lördag-söndag? Vi är några umeå-tjejer som tänkte göra ett litet miljöombyte nästa gång vi ska gå ut.. och bekväm som vi är väljer vi ett ställe dit botniabanan faktiskt går och som inte är övik där bara olles finns typ. YäY:) och yes, nu ska jag göra ett tappert försök till träning med din spellista(tack för den)! KRAM

 2. Ellie skriver:

  Kan inte du skriva om Miley Cyrus? :)

 3. Ida skriver:

  Haha, kan på något vis tänka mig dig bittert sjunga med i Euphoria när du lunkade fram.
  Rekommenderar Martin Solveigs Hello som bra springlåt *tre tummar upp*.

 4. Matilda den vilda muttan skriver:

  en asbra springlåt ær Turbulence med Lil John!

 5. Rebecca skriver:

  Du kanske borde läsa boken ”Born to run” av Christopher McDougall! Har ett par kompisar som blivit helt frälsta av löpning efter att ha läst den. Själv har jag läst typ halva nu och det rycker redan i benen trots att jag misstänker att den inte ens kommit fram till sin fulla poäng ännu. Har dragit mig för att läsa den rätt länge för att det lät trist att läsa om löpning, men den är riktigt mysig faktiskt :)

 6. Discojullan skriver:

  Åååh springlistan <3 Den peppar mig alltid då jag tänker att vår master springer till samma toner som jag!! :') peace and lööv as dej sej

 7. Moa skriver:

  Läste detta inlägg, eller kollade på bilden, och blev förvånad för att jag kände igen hemmet. Ba: ‘Hanapee har ju precis flyttat!’
  Tills jag kom på att du liksom inte bor i bloggen… Håhåjaja

 8. Annim skriver:

  Jag är brydd över att du inte har the obvious bästa springlåten; Run the World (Girls)?! Älskar för övrigt att springa till Firework, får alltid värsta adrenalinrushen (och vårtstånd???). Bra lista! *följer*

 9. Nimbro skriver:

  :”’D fantastiskt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG