Har haft en helt fantastisk födelsedag

22:31 2013-09-20

 

Har äte gott

Förfört ;-)

 

 

Fått paket av Anton

Hängt med kompisar

 

TOPPENDAG! Tack för alla grattishälsningar här och på Instagram! Bästa 25-årsdan någonsin!

22 kommentarer | “Har haft en helt fantastisk födelsedag”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Linnéa skriver:

  Grattis GRATTIS bästaste BÄSTASTE Hanapee!!!! :D <3

 2. JASMINE skriver:

  Maaster! Grattis i efterskott *bugar ända ner till marken*

 3. Malin skriver:

  HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHHA, alltså. den sista bilden kan vara det roligaste på länge. Satte precis knäckebröd i halsen. Bara av den enkla anledningen att den ser så fruktansvärt realistisk och skrämmande ut!!!!! hahahahahahahahahah! Som att: först upptäcker man dig inte eftersom du smälter in så bra, sen får man en kuslig känsla av att något av barnen inte är som dom ska och tittar lite närmare för att undersöka saken…………. aaaaaaaaaaaaH!

 4. stina skriver:

  HAHAHAHAHA HERRE MIN GUD SISTA BILDEN

 5. stina skriver:

  HAHAHAHAHA HERRE MIN GUD SISTA BILDEN

 6. stina skriver:

  HAHAHAHAHA HERRE MIN GUD SISTA BILDEN

 7. stina skriver:

  HAHAHAHAHA HERRE MIN GUD SISTA BILDEN

 8. stina skriver:

  HAHAHAHAHA HERRE MIN GUD SISTA BILDEN

 9. stina skriver:

  HAHAHAHAHA HERRE MIN GUD SISTA BILDEN

 10. stina skriver:

  HAHAHAHAHA HERRE MIN GUD SISTA BILDEN

 11. stina skriver:

  HAHAHAHAHA HERRE MIN GUD SISTA BILDEN

 12. stina skriver:

  HAHAHAHAHA HERRE MIN GUD SISTA BILDEN

 13. Elle skriver:

  Hahahahahahahahaha!

 14. Susanna skriver:

  HAHA jag dör av skratt!! bästa jag sett på väldigt länge!

 15. kers skriver:

  Ser kul ut i bollhavet!

  Grattis kära du

 16. K skriver:

  GRATTIS! Det ser ut som att du haft en otrolig, nästan overklig födelsedag?!?

  Jag undrar en grej, har ingen annan jag kan fråga. Det handlar om lys-melk. Jag är, likt du, en fanatisk lys-melk-ätare men har noterat en grej. För några år sen så smakade den annorlunda, lite godare faktiskt. Jag inbillar mig att den bara blir äckligare och äckligare, den smakar liksom… billig choklad? Det är ju precis vad det är, men förr åt jag den med mycket större aptit än jag gör nu för då var så mild och nu är den lite frän i smaken, typ Lidl-frän. Eller har man vuxit upp bara? Ska man bli en sån som kryper upp i fåtöljen med en god bok och EN RUTA 100%-ig chokladbit att skölja ner till en stor kopp te??! Svara snälla. Mvh /hon som drömde om dildosarna

 17. Carolina skriver:

  Hahahahahaha!!! Kan inte sluta skratta!!!!!

 18. Kristina skriver:

  Hahahaha! Åh du är ju bästa kuren för en regnig och snörvlig bakisdag under täcket <3

 19. L I L I J A skriver:

  Hahhaahah, dör lite… GRATTIS!

 20. kajsa skriver:

  detta roar mig orimligt mycket

 21. Bella skriver:

  MEN SHIT HANNA! man ser ju typ hela antons ansikte på bilden?!

  Vilken hunk förresten he he he ;-) ;-)

 22. Sara skriver:

  HAHAHAH, alltså från ett GoT-fanz till ett annat ber jag om ursäkt på förhand, men på sista bilden med barnen gör det blonda håret att du ser ut som Joffrey! Iiih! Fortfarande roliga bilder dock!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp