Inte bajsa offentligt?

08:34 2013-09-21

1. Älskar att bli refererad till som PERSSON. 

2. Helt sinnessjukt att så många tjejer inte bajsar offentligt. Så skev värld med skadliga könsroller och omänskliga ideal. Blir så ARG av det här fenomenet. 

3. Läs intervjun här.

 

23 kommentarer | “Inte bajsa offentligt?”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Maja skriver:

  Jag hade svårt att bajsa offentligt tills jag började jobba efter gymnasiet. Började typ halv sju på morgonen så fick morgonbajsa på jobbet istället. Plus att jag jobbade inom äldrevården och fick byta blöjor osv så bajs blev ganska avdramatiserat…

 2. Charlotte skriver:

  Jag kanske tillhör en minoritet här, men jag har aldrig haft problem med att babba nånstans. Måste man så måste man liksom. Sen tycker förstås även jag att det är tråkigt när det står någon och väntar utanför, och man vet att den personen måste glida in och uträtta sina egna behov i all MIN härlighet, men nästa gång är det ju tvärtom.

 3. Steena skriver:

  Så viktigt!

 4. Chocochock skriver:

  En del har t o m bajs i chokladen!
  Kolla här :)

  http://chocochock.se

 5. Sofia skriver:

  Jag hade inte (innan den här debatten) reagerat över att jag kanske inte skulle bajsa offentligt? Harregud det kommer väl när det kommer?

 6. Linnéa skriver:

  Får man inte jätteont i magen om man inte bajsar när man måste? Jag vet inte, har liksom inte provat att inte göra det..

 7. Lisa skriver:

  Hahha åh. Tycker ändå det bästa är ”Självklart är det inte skitkul att ständigt snacka bajs”

 8. Alice skriver:

  HANNA! Jag kan bekräfta och styrka att ”Den ultimata springlistan” verkligen är den ULTIMATA SPRINGLISTAN!! Sprang en mil idag i solen till denna spotifylista och det har aldrig känts lättare :D Varje ny låt gav en liksom ny power att springa! TACKARRR ;)

 9. Maggan skriver:

  Tack gode gud för att fler tjejer inte bajsar offentligt. Själv driver jag kampen åt andra hållet, att få männen att sluta sitta o skita överallt. http://www.magdalenanordin.se/blog/?p=9192

  /Fd städaren

 10. Anna Skogh skriver:

  Här får du ett musiktips:
  http://www.youtube.com/watch?v=vRqn0DXlNro
  enjoy!

 11. Cecilia - Hårdrock och feminism skriver:

  Jag har faktiskt inte märkt någon speciell skillnad på killar och tjejer när det gäller bajsa offentligt. Tycker många verkar tycka det är väldigt jobbigt att göra det. Jag tycker inte att det är så himla stor grej, medan min bror typ aldrig skulle göra det om han verkligen inte var tvungen.

  Förresten så brukar jag oftast läsa bloggar på ipaden, men går inte att kommentera din blogg då eftersom en annons brukar täcka kommentarsfältet!

 12. hej skriver:

  Jag minns min gamla gymnasieskola, HERREGUD. HERREGUD. Där drog jag mig verkligen för att gå på toaletten. 2 st bås var det, såna som inte gick hela vägen ner så allt hördes vilket var otroligt ångestframkallande. Sen var det även usla lås, en gång så ”skojbankade” en äldre tjej på toalettdörrn så den låstes upp medans jag satt där, hann inte bli färdig och blev livrädd

  Sen så fixades toaletterna till efter ett år eller två, men då med såna lås man kan låsa upp utifrån med ett mynt eller liknande. Också otroligt ångestframkallande att sitta där med handen på handtaget

 13. R skriver:

  när man väl släpper taget..om bajset och om bajsrädslan så är det en sån jävla befrielse!! Jag bajsade på ett cafe en gång för typ ett år se och nu är jag nästan helt fri och kan bajsa överallt…nästan! Idag bajsade jag i en kyrklig församlingsgård, det går det också! Min vän bajsade på golfbanan i en buske, nöden har liksom ingen lag!

 14. Sofia skriver:

  Haha, hur kul? Möjligtvis låg humor, men ändå ganska roligt sammanträffande:
  https://www.dropbox.com/s/0c7v1bbwp8a9ntz/Bajen.png

 15. michaela skriver:

  Hade ett barn i en barntimmegrupp som på riktigt trodde att tjejer varken pruttade eller bajsade. Han blev jätteförvånad när jag förklarade för honom att ”till och med prinsessor bajsar”. Antar att det var hans föräldrar som lärt honom det. Helt sjukt att det fortfarande förekommer. Men det är ju dock inte konstigt att kvinnor är obekväma med bajsandet när det redan i så låg ålder görs skillnad på tjejer och killars toabesök!

 16. Petra skriver:

  Hahaha, minns i 16-årsåldern när jag fick reda på att en tjejkompis på fullaste allvar hade försökt få sin pojkvän att tro att hon aldrig hade bajsat.. Min andra tjejkompis fick påpeka för henne att typ alla vet att det är farligt att inte bajsa. Dock känner jag även många killar som inte gillar att göra det offentligt. En hade gått hem från skolan bara för det och en annan sa en gång ”Va?? Hade nån bajsat på krogen? Det gör man ju inte!” Själv tycker jag nog mest det är jobbigt för att jag vill ha lite lugn och ro typ och inte en eventuell kö utanför :)

 17. Jennifer - på äventyr i Indien skriver:

  Hmm… Offentligt eller inte – är väl lite svårt när människor över huvud taget är i närheten.

  Något annat jag måste visa för dig Hanna, du var den första jag tänkte på när jag såg den här videon. Det var en indisk vän på min Facebook som delade den. En kampanj i Indien just nu: ”Rape? It’s your fault!” http://www.youtube.com/watch?v=8hC0Ng_ajpY

 18. Linnéa skriver:

  Vad sägs om det här när dom snackar om oss kvinnor och i vilka sammanhang vi tycker att det är värst att bajsa – och dom säger ”med en ny partner” och tar då en ”mansfigur” med i bilden. Inte en till kvinnofigur. Även lite att dom låg i sängen.

 19. S skriver:

  Åh, jag har varit ett offer för bajskomplex i hela mitt liv. Under hela tonåren upp till 20 års åldern kunde jag BARA bajsa om jag var ensam hemma, eller om det var mitt i natten och alla i familjen låg och sov (fick ställa klockan). En gång hade jag inte bajsat på 4-5 dagar, eftersom någon alltid vart hemma + en familjemedlem var sjuk och satt uppe hela nätterna. I min nöd gjorde jag något som jag svor på att aldrig någonsin berätta för någon i hela mitt liv. Eftersom mitt rum låg väldigt avsides i huset, bortom hörhåll för andra, så satte jag mig, 19 bast, och bajsade i min papperskorg. Fråga mig inte hur jag lyckades smuggla ut påsen sen, det var ett äventyr i sig…

 20. Pernilla skriver:

  Min pojkvän bajsar bara när han är hemma, själv kan jag bajsa vart jag än är. Så det är ju inte bara ett tjejproblem.

 21. Minst skriver:

  Master! Angående ordet hen. Kan inte du som har makten införa en böjningsform på det?? Typ henom? Hon henne han honom hen henom liksom. Jag blir så ledsen i grammatiktarmen när jag ska använda ordet i en mening som vill ha det i böjd form.

  Also, du är bäst.

 22. linnea skriver:

  Fast vad menar du med att det inte är kul att ständigt prata bajs? :0

 23. Lou skriver:

  Min pojkvän kan inte ens bajsa hemma hos mig trots att han har bort här i drygt en månad, jag måste alltid sätta på tv/musik jättehögt eller vänta i trapphuset!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg