Hos frisören

13:20 2013-09-15

Hej hej!

Sitter hos frisören nu. Alejandro heter han. Jättegullig kille, verkligen. Men det tar en del tid tycker jag … men mys med tidning och kaffe. Håll tummarna för att permanenten blir bra nu ^^,

 

 

 

HAHAHAHAHA JAG SKOJADE???????? Ser ni inte att det är en LAMPA? HUR jag undrar HUR skulle mitt huvud få plats i den där??? Hhahahahahaha!!!!!!!!!! Och liksom kartan och grejerna i bakgrunden? Kände ni inte igen dem??? Åh ni alltså! Ha! Ha! ha! Att ni aldrig lär er!

 

Mmmm. Har för övrigt haft jätteont i min nacke sen i torsdags. Jag har googlat det och trodde att det först handlade om att jag var stel och bakis, men det försvann aldrig? Jag googlade lite till och ställde diagnosen ”Hjärnhinneinflammation” på mig själv och tog febertermometern var tredje minut för att kolla så att jag verkligen inte hade feber. Det hade jag inte. Så länge inte min vanliga temp är 35 som en tjej i min högstadieklass hävdade och därför hade feber jämt.

Men så plötsligt i min hypkondri insåg jag att vänta nu här… hände det något i torsdags när jag var ute och drack massa öl…? Jo, vi var ju på K Karaoke…. hm… och jag körde Alice Coopers låt Poison med en tillhörande show…. En show som innehöll en hel del HEADBANGANDE?!? Insåg skamset att min hjärnhinneinflammation var träningsvärk från headbangande.

Aja. Då vet man det i alla fall. Bäst att låta bli headbangandet på alla framtida Slipknot-konserter. 

5 kommentarer | “Hos frisören”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Jennifer - på äventyr i Indien skriver:

  Åhhh Hanna,hahaha! Du är föör rolig det här med frisören!

 2. Ida skriver:

  Hahahaha! Åh jag gick på det! :(

 3. nelly skriver:

  Vars kommer tishhhaaan ifrån??

 4. cecilia skriver:

  Haha, den där träningsvärken var standard för mig under en period. Fantastiskt uppförande på dansgolvet helt enkelt.. :)

 5. ellenlundis skriver:

  Hahaha! Härliga Hanna! :D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg