Jodåsatt

21:42 2013-09-24

Sån här kväll ikväll. Jodåsatt. Bar under och rövin åsså drage fram gamm-synthen jag fick för bra precis ett år sen. Har spelat på den ca lika många gånger som jag har fingrar. Dvs. tio. Men mer ska det bli! Är aldrig så avslappnad som vid denna synth. Har heller aldrig så ont i ryggen som vid denna synth. 

Ikväll försöker jag lära mig jordens sorligaste låt: Bon Iver – Can’t make you love me.

Alltså. Läs dessa textrader:

I’ll close my eyes

Then I won’t see

The love you don’t feel

When you holding me

…Hur många vill ha ett brustet hjärta nu säg tuppen ja!?! Eller nä det kanske en inte vill, men det är något *bittersweet* med att vara lycklig och tänka tillbaka på olycklig kärlek. Typ de gånger då jag legat och fejkgrinat för att han ska ge mig uppmärksamhet. Ringt och lagt på då han väl svarat. Gjort slut mitt i ett bråk. Sprungit barfota ut i snön av svartsjuka. Gömt telefonen på sjuka ställen eftersom jag inte klarat av att inte se en skrämen då sms:et från honom aldrig kommer.

Fy fan. Låten är så känslosam att jag RYSER då jag äntligen prickar en ton rätt. Var NÄSTAN på väg att börja grina då jag rörde mig mot den kraftfulla versen. Så bra är låten. Eller tja, kan vara rövinet också. Eller min otroliga taktkänsla. 

Minns ni mina gamla synthvideos förresten? Här har vi en gammal goding:

9 kommentarer | “Jodåsatt”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. loilou skriver:

  Alltså Hanna, jag är en ganska så ny besökare här på bloggin din. Och jeg är ej besviken. DUN-DER-BRA! Alltihop!! Mange tak!

 2. Fia skriver:

  ”skjut mä” haha lessheten i din röst då!! Älskar hur du gnuggar på tangenterna (va heter det??) i ”pauserna” i första låten

 3. Christine skriver:

  Ok, hatar att vara en sån, men då originalet är bäst MÅSTE jag bara påpeka att det är Bonnie Raitt som har gjort låten.

  HANAPEE SVARAR: Det är jag 100% medveten om :-) Men det är Bon Ivers VERSION av låten som jag spelar, eftersom den är bäzt :-)))))))))) :-D

 4. majsan skriver:

  Fick inspiration att kika på dina gamla videos på youtube, ansökan till lucia är så himlans klockren haha! har följt dig sen dess och kommer konstigt nog ihåg den.. OBS! ej läskig stalker bara ett av dina trogna fanz ;) keep up the good work, du är fortfarande bäst! MASSA PEPP TILL DIG :D

 5. Emmz skriver:

  Alltså känslan när jag inser att jag faktiskt inte är ensam om att vara så dramatisk. Bäst. Tackarrrrrr!

 6. Tea skriver:

  Nej, prince version är bäst!!

 7. Jahadå skriver:

  Haha förbannat bra!!!!

 8. Gabriella skriver:

  Hahahah åh älskar din blogg

 9. Tess skriver:

  HANNA, VAD HETER FÖRSTA LÅTEN DU SPELAR? BLIR GALEN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla