Fan vad jag älskar läppstift hörrni!!

20:16 2013-10-21

Dagen har kommit. Dagen då jag kom att bli min mor. Visst har jag väl berättat om henne? Inte? Jo, jag spelade ju in ett klipp om henne för något år sedan:

 

…Anledningen varför jag just ikväll känner mig som henne är min nuvarande besatthet av läppstift. Köpte ett nytt tidigare idag efter att ha varit på jakt på det PERFEKTA höstläppstiftet i ca två veckors tid. Gick in på Åhléns och till en disk jag tidigare inte undersökt: Estée Lauder. Men! Där fanns det! Både jag och expiditen skrek rakt ut (nästan) när jag provade det. Hen peppade mig såpass mycket att jag köpte det på två blanka. Har ej ångrat mig sen dess. ÄLSKAR det. Kolla in:

<3Pure Color 55 Blushing<3

24 kommentarer | “Fan vad jag älskar läppstift hörrni!!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. emma b skriver:

  skit fint!!! =)

 2. Maja skriver:

  Alltså, jättefint läppstift! Men hjärtat stannade i en millisekund pga läste ”Dagen har kommit. Dagen då jag kom att bli mor.” :-)

 3. diplomati... skriver:

  Hej Hanna!
  Jag har aldrig kommenterat förut men din blogg är verkligen en inspiration för feministiskt tänkande. Har till och med fått min pappa att fundera över vissa saker han tog för självklara. Jag pluggar på universitet och skrev en rapport för ett tag sedan. Jag tog det stora steget (för mig var det stort) och använde hen istället för ”han eller hon”. Fick tillbaka med kommentarer nyss. Rödmarkerat hen med kommentaren ”talspråk”. Jag vill inte vara otrevlig, men ändå stå på mig i den här frågan. Hur förklarar jag på ett trevligt men samtidigt odiskutabelt sätt att det inte är talspråk, utan ett nytt ord? Några av alla som kommenterar kanske har något tips?

 4. Joy malou Schubert - Set yourself free skriver:

  Wow! Snacka om perfektion. Du strålar i det! Jättevackert på dig :) Passar dig som en dröm :D

 5. Hmm skriver:

  @ Diplomati: Efter som ordet hen inte är vedertaget i Svenska akademins ordlista än så blir et svårt för din lärare att ge dig rätt. Nu skriver du visserligen att det är en rapport och inte en uppsatts så det borde ge dig lite ledrum. Möjligen så kan du använda argumentet att det finns lärare på universitet som använder sig av ordet hen när de diskuterar tentor, som ju är anonymiserade av bl a könet.

  http://www.svenskaakademien.se/svenska_spraket/svenska_akademiens_ordlista/saol_pa_natet/ordlista

 6. Emma Ivarsson skriver:

  Jag håller med dig. Riktigt bra färg. Snyggt med läppstift till grå tisha och i övrigt o ”tantig;)”stil. Jag har alltid köpt billiga läppglans men för tre år sedan unna jag mig ett chanell och det sjuka är att jag tror det varit mest prisvärt trors 350 spänn för det höll typ tills nu och jag va lite extra rädd om det.

 7. Annie skriver:

  Asså den filmen är såååå rolig . HAHAHAHAH typ det roliagaste jag vet nånsin. HAHAHAHAHA. Och ja instämmer , läppstiftet är en höööööjdare !!!!

 8. Evelina K skriver:

  hahaha du är så rolig, älskar klippet!! Vill ha fler klipp med din mamma!! Och ja, du var skitsnygg i läppstiftet ;)

 9. Billz skriver:

  En bekant från under min utbytestermin i Australien postade följande länk på facebook: http://vivas.fi/nain-miehet-ja-naiset-erovat-toisistaan-katso-kuvat/

  och fick kommentaren ”you don’t feel this is a little offensive?” hennes svar var: unfortunately, it is true.
  Vilken liten kryptisk värld denne bekanta personen verkar leva i. Är speciellt frustrerad över vissa av bilderna, t.ex. bröllopsbilden – ser inte vad det ska illustrera? Att kvinnor är mer kärleksfulla och känslomässiga än män?.. äsch..

 10. Anna skriver:

  Diplomati:
  min kompis som pluggar svenska på universitetet skrev sin uppsats med ordet ”hen” och ”en” istället för ”man”. Exempel; ”hen gör som en brukade” istället för ”hen gör som man brukade”. Min kompis fick högsta betyg!

 11. Klara skriver:

  Älskar klippet lika mycket nu som när du la upp det första gången!

 12. Maija skriver:

  Hahaha alltså ååååh, har ju sett det klippet förr men HUR KÄR blir man inte i din mamma???

 13. Evelinas Ekologiska skriver:

  HAHA! Åh älskar det där klippet :) Dialekten och alltihopa, så sjukt roligt!!
  Lite likt Söderhamnsdialekten på sina ställen :)

  /Evelina – Evelinas Ekologiska
  http://evelinasekologiska.blogspot.se/

 14. emelie skriver:

  Hej hej jag har ganska nyligen hittat till din blogg och älskar den redan! Jag undrar om du har några tips på hur man kan lära sig mer om feminism, sexism och sånt? Jag vet inte så mycket men jag vill verkligen lära mig mer för att kunna hålla diskussioner och argumentera, vilket är svårt med så lite kunsap! Tycker det är så svårt att läsa långa faktatexter då det är många svåra ord och svårt att se ett helt sammanhang eller vad man ska säga.. Hur har du lärt dig allt? KRAM

 15. Anneli skriver:

  Haha, din sista blinkning som Kicki fick mig att dö lite

 16. Miranda skriver:

  Älskar Kicki! Klickade även vidare och såg om ”game of thrones-violinisten”, fick gåshud direkt! Hade glömt bort hur mycket jag behöver den där serien i mitt liv.

 17. Bjassen skriver:

  haha har nog sett klippet 10 gånger, kan vara bland det roligaste jag nånsin sett. Mer av Kicki!!!

 18. Hilma skriver:

  Alltså den videon är den bästa videon jag vet, har sett den hundra gånger och ääääääääälskar den!
  OCH
  Superfint läppstift!

 19. Irja skriver:

  Åååh, fantastisk video!!! Fin leppestift, fin Hanna – og veldig fin hårfarge. Har du farget det hos frisøren eller hjemme? Og med hvilken farge? Vil se ut som master :)

 20. Sara skriver:

  Hanna, du är så otroligt vacker! (Och inte bara på just denna bild, utan alltid.)

 21. sesskan skriver:

  Haha åh vad jag älskar den videon! <3

 22. Julia skriver:

  HAHA, så JÄÄÄÄÄÄÄÄÄVLA grym video. Älskar dialekten din!

 23. Anna Röd - Nörd & Filmskapare skriver:

  Bilden jag fick i huvudet av hur du å biträdet står i skriker av lycka då <3 hahaha priceless!
  BTW, mer Kicka föfan, hon e så sjukt klämcheck!

 24. Mir skriver:

  HANAPEE!! Du måste säga vilken kamera du använder dig av, gud så bra bildkvalle! Och fin tjej dezzutom!
  Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla