Listigt…

13:10 2013-10-21

Beskriv dig själv med en mening.
Snäll och rätt gullig 25-åring som gillar att ”underhålla” och tror på att en rättvis värld är möjlig med lite jävlaranamma bah.

Beskriv en person som du älskar med en mening.
Intelligent, sensuell och sarkastig 27-åring med stort intresse för klockor, boots, skinn, hantverk, cykling, skateboards, fiske, matlagning men speciellt för en rätt gullig 25-åring.

Detta trodde du inte om dig själv för två år sedan.
Att jag skulle älska öl???? Och ha de jobb jag har nu. Eller vem försöker jag lura!? KLART JAG FATTADE DET!!!! HA! HAAAAA! Ha…

En sajt du alltid läser.
St.nu. Blir så varm i hjärtat av att läsa om hembygden, men bara jag undivker kommentarerna förstås. Det slutar alltid med att jag tänker att det aldrig kommer bli någon flytt hem om jag ska tvingas bo nära de där mänschan :-)))))))))))))) Och så facebook förstås. Och latexdrakt.nu.

Där mår du som bäst.
I en myllrande bar i en ny stad ALTERNATIVT på en brygga i svensk sommar ALTERNATIVT i mitt vardagsrum körandes singstar… ensam…. med ”träningsläget” på…

Där mår du som sämst.
Bussterminalen i Slussen.

Det här är nytt i ditt liv.
Att jag känner mig orädd just nu? Känner: HIT ME!!!!! Och en annan grej är också ny, men återkommer till den då det ej längre är hemlo //äkta bloggare

Det här är sen gammalt i ditt liv.
Guben min. Och torrfläckar om vintrarna.

Det här ser du fram emot.
NYA GREJEN! SAN FRANCISCO! NYA SOFFKUDDARNA! STAMCELLERNA SOM KOMMER PÅ FREDAG! MIN MENS!

En önskan.
Äga en lyckoamöba. Va riktigt rik.

3 kommentarer | “Listigt…”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Kristina skriver:

    Hej fina underbara Hanna! Du är så förbaskat klok och jag bara älskar din blogg och podcast. Har snart lyssnat igenom alla avsnitt och tycker det är synd att ni har tagit en paus. Har förstått att du föredrar att skriva men du ska veta att du är fantastisk även när det kommer till att spela in podcasts. Hoppas ni tar upp det igen (om ni hinner), för igenkänningsfaktorn är högre än i Solsidan och ni är bara för härliga! Ha en fortsatt bra vecka!

  2. Lisa skriver:

    Hanna hjälp mig! Du läser ST, jag läser UNT, min hemstads tidning! I fredags skrevs en väldigt upprörande krönika angående feminism och sk. ”skrikfeminister”. Det här har skapat stor debatt i lillstan’, SNÄLLA ge mig DITT perspektiv på det hela. Jag har tänkt hela helgen, ”Vad skulle Hanna säga?” Du är klok som en bok och ball som en bergsknall (?), pretty please! http://www.unt.se/city/visa-brosten-om-du-vill-2646585.aspx här är hennes blogg där skribenten försvarar sig unt.se/frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla