JAG ÄR MED I CLARA HENRYS WEBB-TV!

14:30 2013-10-14

 

Är så jävla komiskt att se sig själv i sådana här sammanhang? Får alltid känslan: VEM ÄR JAG?? VARFÖR FINNS JAG?? FINNS JORDEN?? HUR KOM JAG TILL?? Ok, fattar hur just jag kom till (storken), men inte liksom hur själva människan uppfanns. Får helt enkelt existentiell ångest av att se mig själv på film.  

I övrigt: Jättekul att få träffa <3Clara<3, synd att det låter som om jag håller på att tappa rösten under programmet…? Märkligt. Minns inte det under inspelningen.

Va tycker ni???

16 kommentarer | “JAG ÄR MED I CLARA HENRYS WEBB-TV!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ellen skriver:

  Jättekul att du var med. Första ”Med Clara Henry” som inte var så stelt (om man bortser från när hon intervjuade sina kompisar i IJWBC). WEY GO HANNA.

 2. Sara skriver:

  BRA! Kunde dock inte låta bli att märka och störa mig lite på att du pratade ut i luften och tittade rakt fram så mycket.. kändes som att du tyckte det var lite obekvämt, på något sätt, att möta hennes blick. Kanske bara var jag som tyckte det blev lite väl mycket? Annars gillade jag själva innehållet i intervjun, Clara Henrys frågor och dina svar!:) Kul också att se dig mer ”irl”!:)

 3. isabel skriver:

  riktigt bra :)

 4. Sara skriver:

  Du pratade väldigt mycket ut i luften och tittade rakt fram istället för att titta på Clara när du pratade. Var du obekväm i samtalet? Annars superbra! :)

 5. Silje skriver:

  Du är väldigt inspirerande, Hanna :)

 6. Lise skriver:

  Jättebra! Du är precis som jag tänker mig, sorry om det rubbar din existens ännu mer. ;)

  Men VAD SÄGER HON när hon ”göteborgsskämtar”? ”Hanapee, kan du rabblapee?”?!??! Har lyssnat tre gånger.

 7. Malin skriver:

  Till Lise: hon säger ”Hanapee, kan du rabbla pi, alltså 3,14 osv, mattemojset du vet :p

 8. Lise skriver:

  Malin: TACK! Då hörde jag ju rätt men fattade bara inte. :´) :´)

 9. Jesska skriver:

  Haha alltså det känns så sjukt att höra dig prata och se dig i rörelse förutom dina fina gif-bilder.
  Jag har följt din blogg sedan start men har aldrig sett någon video-blogg eller lyssnat på något ljudklipp. Vet faktiskt inte varför, kanske för att du blir du mänsklig och inte någon övermänniska som jag tänkt innan.
  Haha och att du säger att du bott utanför staaaan, förstår dig exakt, själv bodde jag en bit utanför Umeå när jag bodde hemma hos stamcellerna. Då var man nöjd när man fick sitta vid datorn ett tag.

 10. e skriver:

  Du är jätteduktig men den som bildproducerat detta inte så nice kanske.

 11. Eliiiiiinnnnn skriver:

  Jättebra, har längtat efter det avsnittet där du skulle vara med!

 12. MatildaMatilda skriver:

  SUPERBRA!!!

 13. Amanda S skriver:

  Kul! Stör mig dock sååååååå mycket på att du säger att du ”spelar in en podcast” – DET GÖR DU JU INTE??? inte ens när detta spelades in gjorde du det…….

 14. cecilia skriver:

  hm, vet inte vad det är för show men kändes så himla krystat typ.

 15. pauline skriver:

  Alltså jag blir så jävla genuint glad över att du är som du verkar i bloggen. Klok, rolig och med självdistans. UNDERBART! Älskade hur Claras crew skrattade i bakgrunden. Bästa gästen hon hade kunnat ha. Grym insats båda två!

 16. Melissa skriver:

  Asså jag är skåning, så jag läser allt du skriver på skånska. Det här blåste min hjärna totalt.
  Du pratar inte skånska. Men det är okej. Kommer läsa allt du skriver på Sundsvallsmål hädanefter.
  Fett bra är du förresten, otroligt inspirerande, upplysande, underhållande, glädjande och viktig för många och mig. Tack så hemskt mycket!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg