Jag lyssnar på er

08:11 2013-10-10

 

God morgon älskade amöbfödor

Mmmmmmmm om ni åker till Prag bör ni köpa dessa kanelsnurror. Gud vad jag börjar bli lik min morfar rent utseendemässigt!??! Yes. *dream coming true*.

 

Jag vill berätta för er att jag faktiskt lyssnar på er. För en tid sedan bad jag er att berätta hur ni tyckte att bloggen skulle förbättras rent teknikmässigt. Jag tog in detta och har skickat era synpunkter till webb-Pelle här på NG. Så om ingenting händer den här veckan, är det hos honom ni kan klaga :-) Saker som jag hoppas på ska genomföras SNARAST: 

*Ta bort så att bloggen uppdateras var typ 5:e minut. 
*Få bort bloggens ”hoppighet” när ni läser genom mobilen.
*Göra så att det går att kommentera smidigare utan att ni måste ”hitta på ett nytt namn som inte redan finns” (jobbigt då typ alla mina bloggläsare heter Hanna eller Sara). 
*Minska bredden på bloggen, dvs. göra den mer läsvänlig. 

 

…Har vi missat något?

17 kommentarer | “Jag lyssnar på er”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Lotta skriver:

  Måste skriva ut min frustration. Skulle köpa en Airholemask från coolstuff, tills dom lanserade sin airhole ansiksmask för kvinnor. På deras facebooksida så skriver flera att de nya för kvinnor är porriga m.m. varpå Coolstuff svarar ”Man ser vad man vill!” på. Mycket som inte är ok här.

  http://www.coolstuff.se/search/airhole%20ansiktsmask

 2. Lenaaaa skriver:

  Du är allt bra rar du som lyssnar på oss!
  Jag har även problem med att kolla på videor du lägger upp. De blir som en bild istället för video och hur mycket en än trycker på playknappen så händer inget, oavsett om en är inne från bloglovin eller safari. Mycket synd eftersom dina videor ju är så ofantligt roliga/informella/viktiga!

 3. pelle skriver:

  Jag har också lite problem med klipp (speciellt YouTube). Det går inte att play:a de och när man läser på iPaden/telefonen så är klippen för stora. Alltså att de inte följer med bloggen när den ”krymper”. Det är kanske något man kan ändra i embed-länken på YouTube, jag vet inte?

 4. Hmm skriver:

  För segt att ladda upp kommentarerna.

 5. Nea skriver:

  För mig är sidan allmänt seg :( och ibland krashar läsaren (safari) när jag försöker komma in på din blogg. Vet inte om det kommer gå över när ni fixar det andra kanske? Att det kan höra ihop på nåt sätt? Jag vet inte men det är ganska jobbigt i alla fall :( Kram <3

 6. Camilla Andersson skriver:

  Har du inga kategorier kvar?

 7. skorv skriver:

  Rent allmänt att hela NG är katastrofalt seg, och orsakar sammanbrott för både dator och läsare! Använder Safari och detta är typ enda sidan som detta händer på. Öppna ett NG fönster och hela datorn stannar. Riktigt rövigt. Pallar liksom inte att klicka sig in hit lika ofta längre pga detta.

 8. Malin skriver:

  Alla blinkande annonser då? De totalförstör läsarupplevelsen då ens uppmärksamhet dras åt fem olika håll!

 9. vilma skriver:

  Hej!
  Jag heter Vilma och är instruktör i feministiskt självförsvar. På min blogg skriver jag mycket om feminism, socialism och antirasism.
  Välkommen in och diskutera!

  http://www.ladylay.blogg.se

 10. Fanny skriver:

  Hej bästa master. Både min iPhone och min Mac hänger sig när jag är härinne ganska ofta. :( Sidan ”hoppar” även precis som du skriver. Jag skrollar ner, den hoppar upp, skrollar ner, hoppar upp osvosv.

 11. Matilda F skriver:

  Prima att det fixas. När jag kommenterar på ipaden så kommer reklamvideon över texten så jag inte ser vad jag skriver. (Hoppas att jag inte stavas allt för mycket fel)

 12. Linneapealea skriver:

  Superbra att det fixas! Jag läser din blogg (och allas andras bloggar…) uteslutande från mobilen, men tyvärr bli alla videos konstiga på din blogg. De bli liksom i fel format/storlek. Kan ej klicka play och bara halva bilden av videon syns. Kram och puss!

 13. alva skriver:

  Super! Men jag måste säga att jag tycker det funkar skitbra, jag har vant mig och läser på som vanligt nu :)))

 14. Emmae skriver:

  Låter bra, men bäst av allt vore väl om NG fixade en RESPONSIV hemsida (det funkar bättre på mobiler än en fluid sida… Värt!

 15. Sophie skriver:

  DIn blogg kraschar alltsomoftast när jag använder ipaden och IOS7 (tror jag senaste uppdateringen heter).

 16. mik skriver:

  cool blogg! men också problem med klipp här…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg