Katt älskar min blogg

11:14 2013-10-17

Fick den här bilden mejlad av en läsare. Så kul att kunna nå en publik som jag älskar. Eftersom själv har ett allergiskt bihang här hemma (Anton) och därför sällan får kontakt med mitt absoluta favoritdjur, känns det så fint att vi har någon slags kontakt här genom bloggen.

Känner du fler katter som gillar min blogg? Mejla gärna bild till hanna@hanapee.com. 

 

Så avslutar vi med en bild på mig och den katt jag aldrig slutat älskat, Stig (rip). 

7 kommentarer | “Katt älskar min blogg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Vioelin skriver:

  Katter är ju verkligen bäst! Saknar min varje dag. Bor flr litet här i Sthlm.. Skickat dig en osmickrande bild på honom till dig. Jag livar, han läser din blogg! Brukade ligga PÅ tangentbordet eller min (mus-)arm hehe.. när bi bodde ihop!

 2. litesocker skriver:

  Åh, min lille kise brukar ju sitta med och läsa en hel del. Ska se om jag kan få det på bild nån gång!

 3. J - Att leva med en missbrukare skriver:

  Å ja min katt läser varenda inlägg, han kan liksom inte få nog!

 4. KK skriver:

  Min kille såg en ”hårdrockssnubbe med långt grått hår” på bromma flygplats igår och nu skulle vi googla för att ta reda på vem det var… googlade då på ”hårdrock långt hår grått” på bilder… och så kom denna bild på dig upp från detta inlägg: http://hanapee.com/blog/2012/01/11/hemma-nu-ja/. Hahah dör!

 5. Malin Aurora skriver:

  Aw<3

 6. Linso skriver:

  Men å! Stisse!

 7. Louise skriver:

  Du liknar lite sångaren i Melody Club på den här bilden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla