lajvblogg

19:33 2013-10-03

Fjanton är på nå töntig hockeyträning å jag är äntligen ensam å kan kö lajvblogg. Om 5 min kör vi.

LADDA MED ALVÖRON OCH FILA(?) SVÄRDEN!

Just ja, SLIPA heter det hahahhaha. ok. Om 5 kör vi.

 

13 kommentarer | “lajvblogg”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Hanna skriver:

  Det går inte att kommentera nu sen du bad oss dödliga att uppdatera sidan :(

 2. M skriver:

  Var ska man kommentera frågor osv????

 3. thessi skriver:

  omg gick in på ett annat inlägg på din blogg och plötsligt är det nån som skriker ”woooh, sätt på dig tröjan hörru!!”
  och ja ba VA I HELVETE HUR VET DEN ATT JAG INTE HAR EN TRÖJA PÅ MIG????
  tog ett tag innan jag fann live-videon….

 4. lovisa skriver:

  M: tryck på pratbubblan i videofönstret!

 5. Elsa P skriver:

  Master, eller någon annan smart! Jag har ett problem. Någon frågade dig om hur man blir bättre på att diskutera, hen sa att hen brinner för feminism osv men lätt blir för hetsig. Jag behöver också hjälp med att bli bättre på att diskutera, inte för att jag blir hetsig utan snarare tvärtom. Blir så himla MESIG?? Sjukt dålig egenskap. Undviker i nuläget att diskutera pga vet att jag kommer krypa ihop till en liten boll så fort hen på ”motståndarsidan” blir hetsig eller höjer rösten eller tar till härskartekniker. Åh, det är som att jag inte kommer ihåg alls vad jag ska säga, piper till och svamlar lite och drar sen för jag känner mig så trängd. Vilket är jobbigt eftersom jag vill kunna diskutera feminism och genus och såna grejer. I huvudet har jag skitsmarta tankegångar och vill dela med mig, men blir så satans obekväm när jag väl ska göra det. Har aldrig haft problem med att prata inför folk eller så, men just sånt här jag bryr mig om blir det fel på. Hur gör man, någon som vet? Pussar från en (egentligen smart och fierce) mesfeminist!

 6. Mel skriver:

  Hej Hanna! Din blogg ”uppdaterar sidan” helt själv när jag är inne på den. Så när jag är mitt uppe i att läsa ett inlägg till exempel så uppdateras hela sidan så att jag måste scrolla ner mig igen. Så jag kan inte kolla din lajvblogg :( kanske bara jag som har detta problem?

 7. Emelie skriver:

  hallååå vad har du för nagellack i videon?

 8. Y skriver:

  Hej Hanna! Har samma problem som Mel, sidan uppdaterar av sig själv vilket är otroligt irriterande! Hoppas det finns någonting att göra åt saken.. Kram

 9. Hannah mmahh skriver:

  Master! Pluggar en kurs för tillfället och vi har precis studerat film ur ett genusperspektiv. Det är så fett intressant, men även fett irriterande. Var ovetande om bechdel-testet innan, men nu vet jag. Man blir ju så trött.. Sprid kunskapen vidare! Kram! http://sv.m.wikipedia.org/wiki/Bechdeltestet

 10. Fredrik skriver:

  Ville bara tipsa om denna sida http://jerone.se/ . Framförallt bilden längst ner till höger på förstasidan

 11. Fredrik skriver:

  oj, försvann texten från min kommentar? :s
  ville iafl bara ”tipsa” om denna sida http://jerone.se/ och ffa bilden längst ner till höger på förstasidan.
  Eller ja… det finns nog fler bilder att reagera på kanske, eller är det bara jag?

 12. Pernilla skriver:

  Hej! Är just nu på förfest, vi ska gå ut ovh ha en rolig kväll, då folk börjar använda både ”hora” och ”kvinnlig hund” som skällsord. Jag böjer mig fram och säger. Men vad menar du med det där? Jag ifrågasätter att folk använder sådana ord som något negativt. De andra ser det som att ”men jag skämtade bara” och att jag överdrivet. Jag fortsätter ifrågasätta varför de använder dessa uttryck. De (killarna) säger att men det betyder ingenting, det är bara så man säger. Helt plötsligt är jag utsedd som partypooper och den som drar saker för långt när man bara ska ha kul. Men är det egentligen roligt att använda dessa uttryck? Oavsett på skämt eller inte. Jag blir helt plötsligt osäker över om jag drar det för långt och det jag står för och huruvida jag ska fortsätta ifrågasätta. Hur skulle du ha gjort? (Du är en förebild för mig inom dess frågor).. Hälsningar en helt vanlig feminist på förfest..

 13. Lovisa skriver:

  Alltså det här med menskopp, ska man inte tvätta den med? Hur tvättar du den? ALLTSÅ HUR TVÄTTAT MAN EN MENSKOPP?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG