Pip pip

20:28 2013-10-22

Minns ni penisknuten…?

Nu har nya saker funnits på hjässan min:

13 kommentarer | “Pip pip”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Ida skriver:

  Jag har svårt att beskriva hur mycket jag skrattar just nu. HUR UTTRYCKER JAG DET?! :D:D:D:D

 2. Walle skriver:

  Jag älskar dessa inlägg.

 3. s skriver:

  hahahaha har första bilden på min data. brukar kolla på den när jag är nere, sen blir jag jätteglad igen.

 4. Felicia skriver:

  Roligast idag alltså haha

 5. Mirre skriver:

  Hellouw världens bästa hanapee! Var på twitter och kom och tänka på en grej. Nämligen att jag blir ledsen av din profilbild (eller vad det kallas). Alltså det här med fat booth appar, ”hahahha men guuuuud kolla hur jag ser ut, fy fan tänk om man såg ut så här hahaha så jävla kul” typ så ungefär. Fast inte så kul för såna som mig som ser ut så på riktigt. Och jag vet inte riktigt vad jag vill säga med det här för du är så jävla bäst i allt du gör och skriver min absoluta favoritblogg och det är ju knappast så att bilden sabbar min dag. Tänker bara att det här är ju liksom din grej, diskutera ideal och ytlighet och så vidare. Jag fattar ju att du självklart inte hyser nå hån mot tjockisar, och jag tänker att det här nog en en grej som du inte ens tänker på, du menar det ju harmlöst och skämtsamt. Men som sagt, the joke is on us; tjockisarna. Och vi skrattar inte

 6. chrissy skriver:

  PA TAL OM DETTA sa undrar jag: master, va hande med dina alien-tar??????

 7. ida skriver:

  Alltså, vill typ gifta mig med dig!?!?!

 8. Nina skriver:

  Hahaha underbart!

 9. Lovisa skriver:

  Hahha du är förjävla roligt alltså :-)

 10. alva skriver:

  :’-)) all kärlek till dig och ditt geni master

 11. Humlan skriver:

  hahahahahha dööör!

 12. Emilie skriver:

  Hahahahaha underbart

 13. anna skriver:

  hahaha världens bästa grej

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG