Så klär ni ut er

21:20 2013-10-23

Det vankas Halloween. Eller ”hallåvin” som farmor skulle sagt och harklat sig lite. Fick ett mejl från läsaren Linnea som undrade hur hon skulle klä ut sig denna högtid. Självklart är jag inte sen med att komma med tips även detta år. 
 

*Någon aktuellt. Här finns många att välja och många gränser att passera. Som en bekants bekant som var Frtizl med en stor ölmage, kraftig mustasch och en stor nyckel runt halsen………… Andra aktuella personer att klä ut sig till: Prinsessan Estelle (snedbena med rosetthårspänne, lackskor), valfri partiledare, hon den ”misstänkt adopterade” Maria (dipdye i flätor), Kevin Walker (otvättat hår, fotbollskläder, mikrofon och ett leende), Sigge Eklund (geléigt hår, helsvart klädsel, iPod), Pussy Riots (tygmasker, färgglada klänningar, elgitarrer), Australiens fd. premiärminister Julia Gillard (röd page, blå dress, vass tunga) osv. osv. 

*Sim. Diadem med grön diamant (byggd i papp) i ståltråd. MASSA foundation, så att du ser datagjord ut. Hårt fönat och sprayat hår med mycket glansspray för att få den datagjorda effekten även där. Gällande klädseln skulle jag rekommendera något typiskt sims, dvs. väldigt amerikanskt. Den här leopardklänningen är ju en klassiker. Fan vad min simmar har ”berättat rolig historia” och ”gett massage” iklädda den klänningen<3<3

*Patriarkatet. Vit man i kostym, med överlägset leende, sedlar i fickan och vidrig attityd. SPINOFF: denna gubbe med en kniv i hjärtat = Krossat patriarkat :-D

*Vagina.

11 kommentarer | “Så klär ni ut er”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Kalla mig vad som helst skriver:

  Hej! Läste just en osmaklig tweet. Skulle uppskatta om du ville hänga ut den på något sätt. Du kan väl iaf gå in och kolla och se vad du tycker om det. Du hittar den på @gabrielthornn (Gabriel Thorn) skriven för två dagar sen. Du fattar nog vilken jag syftar på. Tack på förhand

 2. Linnéa skriver:

  Jag ska klä ut mig till biodlare! sjukt osexig dräkt, väldigt våldtäktssäker också.. enda problemet är hur fan jag ska kunna dricka nåt genom de där jäkla insektsnätet…

 3. Julia skriver:

  Haha wow. Jag förväntade mig verkligen inte SÅ bra tips… Fan vad gött! TACK

 4. Rebecca skriver:

  Jag skrev också ett inlägg med massa bra tips idag! Men dina var ju mycket bättre. För övrigt var det några i min klass som var simar på en sittning vi hade, kul!!!

 5. Walle skriver:

  Om jag hade en vaginamössa skulle jag inte tveka på att använda den. Tror dock tyvärr(!) att en leveranstid är för lång för årets. Blir nästa då!

 6. Linnea skriver:

  TACK bästeHanna.
  Nu ska ja springa på Lindex och köpe foundation och glansspray. Den gröna pulppen firrade jag igår! Sen övar jag repliker på Simlish också, typ YABBA DOOCHIA och vinkar glatt hejdå när jag springer till skolbussen. Kommer bli grymt, dähära.

 7. :-))))) skriver:

  HAHA alltså bästa hanna <3 Jag = en sim på alla maskerader i resten av mitt liv

  Nu när jag (en stor icke-kommenterare) faktiskt skrev en kommentar så kan jag ju lika gärna fortsätta lite till. Jag VET att jag aldrig kommer bli en sån som kommenterar bloggar. Det är dumt och själviskt (för jag vet ju också att man som bloggare behöver bekräftelsen för att hålla motivationen uppe) men det är så det är. Egentligen hade jag kunnat kommentera ca varenda ett av dina inlägg med ett "HAHAHAHA LOL" eller "U GO GIRL!!!!" eller "åh hanna, snälla bli min mentor och livskamrat". Det kan du väl ha i åtanke när du sitter där och känner att feedbacken är otillräcklig? För alltså jag lovar, jag hejar på dig här från soffan även om du inte hör det.

  Hej & må gott, bästa förebild

 8. Emmy skriver:

  apropå halloween och utklädnader så har ju den här videon inte direkt blivit sämre under det gångna året: http://www.youtube.com/watch?v=sheqEN2LCfY – things you can be on halloween besides naked!

 9. Dilan skriver:

  Undrar vad du använder för vinterjacka master? Och om du kunde tipsa om lite vinterjackor? Vore sjukt tacksam

 10. antonia skriver:

  Haha, var Fritzl på en halloween-fest för fem år sedan, samma år som han greps… nääästan too soon!

 11. thessi skriver:

  åhh, hade ju varit fantastiskt att vara en vagina!! både ha en och vara en hehe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst Stockholm

Andra bloggar

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg