Två basisar

23:13 2013-11-20

 

OK, ska inom en snar framtid slänga in lite bilder på det jag lyckades ”fynda” (iaf enligt försäljarna….) i USA, men först ska jag bara visa två perfekta och svinigtbilliga basgrejer. Ni vet väl att jag varit besatt av att ”hitta den perfekta t-shirten” …? Som jag till slut gjorde. Nu har jag även den perfekta collegetröjan (svinmjuk inuti, perfekt längd och ljus gråfärg) samt de perfekta skjortorna (bra form och button down -krage). På Lager157 hittar ni dessa jävulskt perfekta basvaror. 

Men jakten fortsätter. Är just nu på jakt efter den:

*Den perfekta sneakern.

*Det perfekta schampot.

*Det perfekta soffbordet.

*Det perfekta husdjuret. 

 

Aja, varsågod för veckans ytligaste och mest konsumtionstriggande inlägg! MEN DET VAR JU SÅ LÄNGE SEN!!!!! *Badar i mina perfekta prylar som skjuter upp ångesten ett litet tag*

23 kommentarer | “Två basisar”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Moa skriver:

    Sluta med schampo helt och hållet och börja med lera istället!! Lite jobbig övergångsperiod till att börja med men sen är det så jäkla bra, behöver aldrig mer använda schampo, balsam eller andra hårprodukter som bara förstör håret i längden. Bästa grejen!

    (Lite info: http://bodybazar.blogspot.se/2012/05/hemligheten-bakom-den-utsokta-ghassoul.html)

  2. erika skriver:

    Är detta ett sponsrat inlägg?

  3. Victoria skriver:

    Åh gud vad lättköpt jag är. *klickade på länken till collagetröjan och vips är en likadan samt 5 andra plagg på väg hem till mig*…………

  4. Hawaiianen skriver:

    Apråpå ”det perfecta schampot” som även var mitt mission i väldans många år då jag har hår till rumpan som blir torrt och slitet i topparna och fett i hårbotten efter bara en dag (?!) testade allt från balsammetoden till crazy inpackningar etc men inget funka. När jag beslutade att flytta till tropiskt klimat med hög luftfuktighet, saltvatten och köra motorcykel verkade enda lösningen att klippa av allt…testade alla ”naturliga” schampoon och balsam som fanns och precis när jag satt och tjurade som en liten 3 åring över det hela fick jag det här mailet av en vän:

    ”No ‘Poo Method

    Whether you have corkscrew curls, stick-straight hair, or peroxide-treated hair, this method will produce amazing results.

    Creating the concoction is easy and can be prepared in advance to save some time. Depending on what type of hair you have, you may need to make some adjustments to find the perfect solution for you. My hair is straight, thick, and oily and this is the solution that works for me:

    Step 1: Pour one tablespoon of baking soda into the palm of your hand. Moisten it with equal parts water; scrub it into your scalp for about one minute and rinse. I like to keep a mason jar of baking soda in my shower for convenience.

    Step 2: Mix one tablespoon of apple cider vinegar per cup of water in a squeeze bottle (using a recycled water bottle is perfect for this). Apply the solution to your hair, leave it in for 2 to 3 minutes and rinse thoroughly. If your hair tends to be dry, you may want to add more apple cider vinegar to your solution to even out the pH in your hair. You may notice a slight vinegar smell even after you rinse, but don’t fret because the smell vanishes as your hair dries.

    I find that mousses, gels and serums are unnecessary since I started using this routine – my hair dries smoothly and has an incredible sheen. And even better: I only have to “wash” my hair two or three times a week opposed to shampooing and conditioning every single day.

    I feel confident in saying that I’ll never go back to ordinary shampoo and conditioner ever again. So, I challenge you to try this method.”

    Till min och min plånboks stora lycka så är jag och mitt hår äntligen vänner igen…var jäkligt skeptisk över att stinka vinäger men det försvinner faktiskt när det torkat. Tänkte bara dela med mig med tanke på metodens namn och allt ;)

    Lycka till med jakten!

    Greetings from Maui

  5. Elsa P skriver:

    Alltså SÅ fina basisgrejer, men nu är det så att dina glajjer är ta me fan perfekta de med. Så master, varifrån? Vilken modell? <33

  6. Lidia skriver:

    Haha åh vilken söt bild :) Har ingen direkt lösning på det perfekta husdjuret MEN, det här kan kanske peppa dig lite mer: http://twentytwowords.com/2013/11/18/toddler-naps-with-his-2-month-old-puppy-every-day-14-pictures/ GÖÖÖLL!
    royontherun.blogspot.com

  7. Denise skriver:

    Om du inte är sugen på ”no poo” utan vill ha vanliga grejer så skulle jag rekommendera Ref. . Jag har bara använt Ref. senaste två åren och mitt hår mår så jäkla bra! Kram Master!

  8. J - Att leva med en missbrukare skriver:

    Kan säga att det perfekta shampoot för mig, är Rosenseriens proteinshampoo. Inga skumma grejer i, ekologiskt och finns på life-butikerna eller bodystore. Sjukligt drygt, och värt priset :)

  9. Sara skriver:

    ÅH! Jag behöver också det perfekta soffbordet! Säg till så fort du har en aning om vilket det är!!!! :D

  10. Emmmm skriver:

    Vi har en Ragdoll. Bästa. Katten. Någonsin. Extremt lata (bra för lägenhet) men kan även få fnatt och när de väl leker är de helt galna vilket kan vara ganska kul. Ragdoll betyder trasdocka, när man plockar upp dem slappnar de typ av helt och blir som…en trasdocka. Vilket är kul för de sover/gosar ofta på rygg så man kan ha dem utsträckta över hela knät och klappa den fluffiga magen så mycket man vill (försök INTE detta med en annan katt…oftast blir resultatet ganska fel). Alla ragdoll-katter jag träffat är sjukt tillgivna, speciellt till sina ägare såklart men är även ganska snabba på att tycka om andra också. Inte skygga alls. Vår är så rolig för han har världens humör, så om han sitter på ens stol och man sätter sig försiktigt på kanten blir han skitsur och jamar högt åt en tills man flyttar till en annan stol.

    Med det sagt ska vi faktiskt skaffa en kattkompis till honom från ett katthem. Känns lite bättre med tanke på att det finns så himla många stackars hemlösa katter som behöver hjälp, och raskatterna kommer liksom oftast hitta hem ändå…och jag är säker på att ”vanliga” katter kan ha minst lika mycket personlighet och vara minst lika gosiga, men det är lite mer som ett lotteri. Så om du vill ha den perfekta katten kanske det är bra att satsa på en raskatt där man vet lite bättre hur temperamentet är. Kanske kan hitta en ragdoll som är hemlös och behöver nytt hem? Grejen är, om ni bor i lägenhet är det kanske den bästa idén, för många bondkatter är utekatter och är vana vid att gå ut och ha mycket plats, och då är det kanske lite taskigt att ha dem i en liten lägenhet (hus är i så fall bättre…).

  11. frida christina skriver:

    Hej, bästa master!

    Måste bara börja med att säga att du är en stor förebild för mig!

    Men det jag egentligen undrar är om du skulle vilja läsa och ge lite feedback på en text jag skrivit angående feminism och oviljan att försöka förstå hur andra människor har det. Skulle betyda jättemycket för mig! Texten hittar du här: http://glossfashion.com/fridachristinas/2013/11/21/snalla-manskligheten-forsok-att-forsta/

    Puss och kram, bästa Hanna!

  12. Mli skriver:

    Tack för den, Hanna, nu är min plånbok ledsen. Plötsligt har jag klickat hem collegetröjan och x antal andra produkter från Lager 157. MEEEN tröjan var ju så fin! Hihi.

  13. Amanda lindgren skriver:

    Kan tipsa om aussie schampot!!! Bästa jag haft och ett plus är ju att det luktar bubbelgum

  14. Sara skriver:

    Det perfekta schampot enligt mig är schampo barsen från lush, finns olika för olika hårtyper och till vissa behöver man knappt balsam! Även om dom till storleken inte är stora så håller dom desto längre, jag tvättar mitt hår onödigt ofta och har haft min nuvarande i nästan två månader och tvålen har knappt minskat till hälften. Så enligt mig är det ett schampo du bör kolla upp!

  15. Sara skriver:

    Det perfekta schampot finns inte :( Sluta leta och gå no-poo! Det tar en period av ”avgiftning” men såhär i efterhand kan jag inte fatta att människor på ALLVAR tror att kemikalier ska göra en snygg (hahaha snacka om frälst). Ja, det är faktiskt rena avgiftningen, nu för tiden kan jag inte måla naglarna pga svimmar typ av kemikalieångorna. Sen jag började med no poo är håret finare, hårbotten kliar inte, stylingprodukter (som egentligen bara är ännu mer kemikalier) behövs inte. Dessutom kan jag direkt tacka vänligt nej till produkter som random ”kunnig” person tipsar om, tittar bara på innehållsförteckningen och konstaterar att jag inte vill punga ut 300 spänn för vatten, uttorkande alkoholer, råolja och konserveringsmedel. Inbillar mig att fiskarna utanför reningsverken tackar mig för detta oxå :)))

  16. Johanna B skriver:

    Master!
    Skit i schampoo skulle jag vilja säga. Tvätta med vatten och bikarbonat istället!
    Du gör så här; en dl vatten och en tesked bikarbonat som du försiktigt masserar i blöt hårbotten. Inte för hårt för då kan det svida! Låt Verka någon minut..
    Skölj noga ur bikarbonatet och avsluta med att skölja håret med en halv dl äppelcidervinäger blandat med 5dl kallt vatten ( böj dig framåt så du inte får det på kroppen)
    Viktigaste nu är att INTE blöta det igen med kranen utan vira runt en handduk och låt håret självtorka, lukten försvinner så fort håret är torrt!!
    En gång i veckan behöver jag tvätta håret med denna metod!

  17. Mari skriver:

    Kan rekommendera den här varmt: http://www.baressoshop.se/products/Sim-Sensitive-System-4-Climbazole-Shampoo-2.html

    Köpte två tröjor. Damnit.

  18. Linn skriver:

    OMG var är halsbandet på första bilden ifrån??!! Supefint!!

  19. Amandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa skriver:

    Hur är skjortan i storleken? Har tänkt beställa den forever nu haha!

  20. Matilda skriver:

    Såg att någon undrade om det var ett sponsrat inlägg.
    Jag undrar varför du skriver ut en länk till klädbutiken istället för att bara skriva dess namn, om det inte är pga sponsrat inlägg. Reagerade på det när du gjorde det sist också(var det mattan?).

  21. Nelly skriver:

    Perfa sneakers: Nike air force 1 mid /eller/ low

  22. tale skriver:

    jeg lurer også på størrelsen på skjorten, kjempefin! jeg trenger liten størrelse og ser de har bare Small :-)

  23. A. skriver:

    Hej du. Jag tänkte fråga, fast jag gissar att du inte kommer svara: Vad är det för strl. på lillskjortan din?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG