Väskan är packad å jag är förlorad igeeeen

18:05 2013-11-02





 

På bild numero uno ser ni min packning. Åker alltså i morrn 09, och började packa i eftermiddags – något som Linso fick ett psykbryt på telefonen? Va? Fattade ingenting. Enligt henne bör en börja packa ”i tid”. Jag fattar inte vad det är som tar sån tid? Hur tidigt packar ni? Jag packade på säkert 20 minuter. Vet ju typ vad jag gillar att använda för kläder liksom. Sen tänkte jag shöppe en masse.

På bild numero dos och tres(?) ser ni min outfitta för flygresan. Matchar med svarta stuprörsjeans, guldklocka, rimowa-resväska, portfölj och glasögon. Min absoluta dröm är att bli uppgraderas till första klass på planet………….. DET KAN JU HÄNDA!!!! Men tror jag bör bära mer guldsmycken då alternativt se ut som typ Rihanna. Och vi vet ju alla att där är jag inte riktigt. Än.

Drömmen är ju att få sitta och läsa feministisk litteratur bredvid en överklassgubbe och sedan ÄGA honom då han lite obrydd startar en diskussion. Oj oj oj. 

Inte som i somras då jag flög till Paris och läste Hatet av Maria Sveland. Plötsligt från ingenstans säger mannen bredvid mig (ca 40 år):

Är boken bra?

Och jag kände att bara ojojoj här är värsta mansgrisen som ska läxa upp mig så nu gäller det att stålsätta sig, och svarade:

– Ja SKITBRA är den! ÄLSKAR Maria Sveland och hennes texter, ALLA borde läsa den här! (Helt överentusiastiskt)

Vad kul! Jag har hört mycket om boken, den diskuterades ju friskt på bokmässan, och den verkar ju jättebra! Jag får köpa den när vi är tillbaka i Sverige igen, hon är riktigt skarp Maria Sveland, svarar då den helt normala och trevliga mannen.

– …. *CHOCKTILLSTÅND* *SKAMSEN* *LÄR MIG FÖR LIVET ATT EJ DÖMA MÄNNISKOR*

 

Aja. På bild numero quat… fyra, ser ni mig i detta nu. Väntar middagsgäster och är nervös för morgondagen. Dricker GT och lugnar lill-nerven min.

9 kommentarer | “Väskan är packad å jag är förlorad igeeeen”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. ett ritstift i din rumpa skriver:

    packar aldrig tidigare än dagen innan, precis som att jag sällan gör skolarbete tidigare än just innan deadline… du kommer btw ääääga i san francisco! :)

  2. Smelly Moses skriver:

    Jag packar alltid i huvudet ca 1 miljon år innan avfärd. Är väl kanske lite nervös/kontrollfreak. Säg mig; var är den vita lurviga koftan ifrån?? Vaa

  3. alva skriver:

    ahh ska bli så kul att få följa med dig på den här resan!!

  4. Amandaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa skriver:

    Trevlig resa, det kommer gå galant! <3

  5. Michelle skriver:

    Flygbolaget råkade boka in mig på första klass en gång. Det var nog bland det sjukaste som hänt mig. Fick sitta bland massa kostymnissar i en launge på Londons flygplats. Det spelades klassisk musik, bjöds på tonvis med gratis mat, vin, kaffe pch efterrätt. Ingen åt såklart. Förutom jag som frossade i mig. På flyget var set tyst och massa plats, det bjöds på ännu mer vin och kött med bea. Svingott. Helt gratis. Det hela var nog tur då jag var rätt nervös för att resa själv. Helt klart en av de mest spännande dagarna i mitt gråa liv.

  6. Storkussen skriver:

    Ha det så underbart!!! Tycker du är MODIG som åker själv! Jag älskar verkligen SF och åker också gärna tillbaka nåt!!

    Ses på julafton =)

    Kram!!

  7. Tova Schönbeck skriver:

    Herre. HannaPee. Var är den fåraktiga kappjackan ifrån? Snorsnygg. Puss från ett troget fanz.

  8. Milla skriver:

    Var är koftan ifrån? Så snygg. Rocka san fran nuuu!! Love you

  9. Frida skriver:

    Haha, påminner mig om när jag läste Hatet på tunnelbanan och blev approachad av en kille som ville snacka.
    ”Vad handlar boken om?”
    ”Antifeminism.”
    ”Jaha….” *tyst en stund* ”Varför gillar du inte feminister då?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG