Söndagströttman

16:03 2013-12-15

Känner mig EXAKT såhär nu. Har enbart orkat gjort två saker idag: sett storslalom (HEJA JESSICA!!!!!) och kommit ikapp i Julkalenderavsnitten. ÄLSKAR årets julkalender och blir jätteprovocerad av alla som inte gillar den. Visste ni förresten att jag går förbi träraketen varje dag? Den står i svt’s entré och är gigantisk. 

Aja. Här kommer anledningen till dagens mående:


(Tack Linso för bildlån)

 

…Jag, Jojje, Linso, Vickan, Emil och Andreas spontanbokade K Karaoke och körde ”konsert”. Höjdpunkten för mig var nog Never Ever med All Saints. Gillar så mycket att köra telefon- och pennrörelsen till denna textrad: 

”You can tell me to my face or even on the phone
You can write it in a letter, either way, I have to know
Did I never treat you right?
Did I always start the fight?
Either way, I’m going out of my mind
all the answers to my questions
I have to find”

 

Mmm ni får låna idén om ni vill.

9 kommentarer | “Söndagströttman”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Mimmi skriver:

    Vill se bild på raketen!!

  2. ida skriver:

    hej hanna! Jag måste fråga om din åsikt kring en grej. En dag i skolan kom jag och en av mina klassisar in på SD, hon ansåg att dem har rätt att vara i regeringen (vilket de har för att de blev framröstade:-( ), men hon sympatiserade också lite med dem och höll med i invandringsfrågan. Jag blev något upprörd av hela grejen och debatterade emot så gott jag kunde. Sedan berättade jag allt för en annan vän och hon höll med min klasskamrat vilket jag blir väldigt orolig över. De anser att vi släpper in för många invandrare och bör tänka på vår egen befolkning först. Jag spenderade den här helgen med några kompisar, en utav de var tjejen som höll med den andra tjejen i några åsikter(lite komplicerat kanske men hoppas du fattar). Under kvällen kom vi in på politik och tre stycken av tjejerna jag umgicks med sympatiserade med SD när det gällde invandringen. Jag drack vatten, höjde rösten och försökte berätta om allt annat SD står för och att rösta på dem är lika med ett stort steg bakåt i utvecklingen. Jag vet att jag bor i en liten by i norra Värmland, men att den gjort mina vänner så små och trångsynta visste jag inte. Skulle du inte kunna skriva ett inlägg om SD, om allt de står för, om invandringen och om din åsikt om allt. Plz, de behövs mer kunskap om det här!

  3. ina skriver:

    älskar att du stavade står = stor

  4. ina skriver:

    För fyra månader sedan flyttade jag hemifrån, bort från allt det trygga och kända i Sverige. Nu alldeles nyss satt jag här med sådan extrem hemlängtan att jag inte riktigt visste vad jag skulle ta mig till. Så plötsligt mindes jag din blogg, som jag inte har läst på evigheter. Jag klickade mig in här och nu mår jag så otroligt mycket bättre, för du om någon påminner mig om att det är okej att inte alltid vara på topp. Tack Hanna!

  5. Emma Sjoooooooblom skriver:

    Vad som är provocerande med julkalendern dock är att alla (utom läraren vad jag har märkt än så länge) har suuuuperblåa ögon som nästan bara svenskar har.

  6. Ida skriver:

    Vänta nu lite,betyder det att familjen inte kunde åka hem? :( hittade statsministern sagogrynet först?!

  7. Lovisavvvv skriver:

    hmm bra lyrics ju, brukar alltid undra sånt efter en fight. Det känns ju som att allt är hans fel och det är han som gjort mig ledsen, men så får jag dåligt samvete och undrar om det är jag som startat bråket och tårarna… det är så konstigt och ofårståeligt,. Ska lyssna på den låten sen.

  8. Emilia skriver:

    Master. Master. Master. MASTER. VAD ÄR K KARAOKE? ÄLSKAR KARAOKE, SVARA SNÄLLA!!!!!!!!!!! hänger mest på sakura. tröttsamt. Och ps. spelar du skivor på nåt gött ställe i Estocolmo snart?

  9. Åsa skriver:

    Jag älskar också årets julkalender men idag upptäckte jag radiojulkalendern och vet tametusan om inte den är bättre. Så lyssna på den är mitt tips:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG