ÅRE, HERE COMES MASTER

14:21 2014-01-24

Nu åker jag till Åre. Gör slut på jobbveckan och slår igen denna PC för att byta till ”helg-macen”. Alltid denna omställning med snabel-a bara. Och print-screen-funktionen. Fy fan vad PC-byggarna måste vara dumma i huvudet när de inte har utvecklat samma printscreen-verktygen som Apple har. Det är helt sjukt hur omständigt det är att print screena på PC. Världens bästa verktyg ju.

Nåväl. Jag har ju varit gräsänka sen förra torsdagen då Anton fick för sig för att åka ensam upp till Åre hela veckan…? Fy fan vilken ångest ….FÖR HONOM. Kan inte tänka mig något värre än att sitta ensam i en stuga på ett fjäll utan grannar….. Har ju dessutom varit typ minus 20 grader. Aja, han har ju trivts iaf :-) Jag med. Har levt ett sånt crazy ungkvinno-liv med hämtmat varje dag och kompisar på  soffan.

Men nu längtar jag efter honom. Ska bli så otroligt skönt att få snusa in lill-hövvet i halsen på han. Mmmmmmmmm.

 

Jag i bilen påväg dit.

Jag och Anton när vi möts i stugan…. (minus alla data-grejer…. plus en brasa)

hoppi hoppi hoooppppiiiiiii

8 kommentarer | “ÅRE, HERE COMES MASTER”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. lovisa skriver:

    På pc tangentbord brukar det ju finnas en helt egen knapp för print screen? Annars kan jag rekommendera snipping tool. Finns troligen redan installerat på datorn :)

  2. Tora skriver:

    Hanna! Du har fått mig att upptäcka feminismen och jag upplever att många fler med mig har fått ett intresse för det, att det tas upp och försöker visa Sverige (världen?) hur vår situation är. Det finns många diskussioner på till exempel Twitter och även andra sociala nätverk, bloggare tar upp det och nu även tv. Jag har själv inte sett tv-serien ”fittstim” men har fått uppfattning av att du och många fler inte uppskattar det och min fråga är varför? Är det inte bättre att feminism får uppmärksamhet och att fler människor upptäcker det än att det går något annat program istället? För det är ju ändå feminism som är budskapet och som det handlar om.
    Kan dock tänka mig nu i efterhand att om människor kanske uppfattar det fel om budskapet är fel, men kan ändå tycka att all uppmärksamhet åt feminism som går att få är viktig.

  3. Helena11111 skriver:

    Jag läste fjäll utan granar! Hahahaha

  4. Jeanette skriver:

    Master! Det enda jag rekommenderar till mina PC-användare (har jobbat inom IT-supportvärlden i snart 9 år) är Greenshot. Ett open source-program som är helt magiskt: http://getgreenshot.org/current
    Ladda ner det och använd det en vecka. Sedan kommer du hata Apple för att de inte har något liknande (det funkar alltså bara på PC).

  5. Singelbloggaren skriver:

    Haha, överextatiska ungar och adrenalinpumpade fotbollsfans har tydligen något gemensamt – en högst okontrollerbar vilja att göra vågen.

  6. Hollo skriver:

    Herregud… här är din amerikanska kopia…
    http://www.youtube.com/watch?v=hWF83E0kP8s

  7. Nicolina skriver:

    Vad är osmidigt med print screen på pc? Som tidigare nämnt finns ju en speciell knapp fört. Alltså av ren nyfikenhet, har typ aldrig suttit vid en Mac-dator så känner mig helt oupplyst och ungefär som att jag kanske skulle ha missat uppfinningen av mikrovågsugn (var det det mest revolutionerande jag kunde komma på? Ja…tydligen)

  8. Linnea skriver:

    Ett nytt inlägg är uppe om hur jag tolkar fittstim och framför allt ordet hen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG