Gråter osv.

20:16 2014-01-22

ZvufUF on Make A Gif, Animated Gifs

 

Hua hua hua hua ååååbäääääke du å! jahaaaarååå! oj oj oj oj nuuu äreeeee väl HP som behöver tröst, engagemang och kärlek från båd läsare, vänner, familj och partner. Jag har nämligen ONT i min RYGG. Går omkring och låter som min moder (som haft allvarliga ryggproblem senaste 15 åren), stönar, oj:ar och har mig. Anton är i Åre och därför vårdar jag mig själv som den självständiga varelse jag är…..

 

…NOT!!

(gud har alltid velat skriva ”not” i ett korrekt sammanhang)

Har nämligen inte varit självständig en sekund. Ätit ute på restaurang varje kväll, haft kompisar som sovit här och socialiserat med personer jag inte träffat på länge. Som ikväll då jag åt en ljuvlig hummer med min kompis Yrsa, hon som ska gifta sig ni vet. Hon har förresten fått den sjukaste jävla ROLIGASTE och konstigaste hatkommentaren på bloggkommentatorernas sida. Egentligen ska vi väl inte ge ljus åt trollen, men det är väl där de spricker sägs det ju.

Kolla in detta HAT mot två människor som gillar att åka pulka, hahahahhahah döööööör!!!! Det är alltså inte tillräckligt SEXIGA för att de gillar att åka pulka…?

Ha ha men GUUUD vilken sjukt töntig blogg hon Yrsa plus blivande make har. Blir återigen påmind om hur ocharmiga och osexiga sambos i tjugoårsåldern är. De liksom för gamla för att ha nördbrillor och ta toktoliga bilder på sig själva när de åker pulka men inser det inte själva, samtidigt tycker de själva antagligen att de är för unga för att vara ”tråkiga och vuxna”. Jobbigt läge i livet det där. Lite som i 11-12 årsåldern när man är ett stort barn men definitivt inte är tonåring än..”

 

Ja hörrni, FYFAN för att va i ett ”jobbigt läge i livet” där en är ”osexig och ocharmig” som ett par som åker pulka. 

Mmmmm. Håhåjaja.

11 kommentarer | “Gråter osv.”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Emilia skriver:

    Och VAR har du köpt snygg-glasögonen?

  2. Mella - stolt medlem i PK-maffian skriver:

    Haha :’) Skönt att så många försvarade dem ändå. Känns tryggt att majoriteten inte hatar folk som åker pulka.

  3. Mori skriver:

    AHHHH höll på att dö av skratt när jag läste Tomas svar på kommentaren. Så himla bäst!!

  4. Linnéa skriver:

    Ajajaj, det lät inge vidare med ryggen. Hoppas det blir bättre snart! Vilken sjuk kommentar förresten:P Men det är ju kul när de taskiga kommentarerna underhåller i alla fall:) Ha en bra kväll!

  5. Ellen skriver:

    Åh glad jag blev av ett inlägg :D Går in flera gånger per dag och hoppas på att du ska ha fått inspiration. Saknar verkligen ditt bloggande som det var förut så himla mycket! Ibland kan jag komma på det sjuka när jag läser olika bloggar att det verkligen känns som jag saknar någon, och så kommer jag på att det är din gamla blogg jag saknar, men allt har såklart sin gång och jag är tacksam för det vi får ta del av. Hoppas ryggen blir bättre snabbt!

  6. Nicolina skriver:

    Jahaja…men jorå såatte, lär väl va sjukt mycket jobbigare att va i vilken ålder somhelst och ha en jävla PINNE upp i röven. Skönt att slippa sånna människor i pulkabacken :))))

  7. Nicolina skriver:

    Jahaja…men jorå såatte, lär väl va sjukt mycket jobbigare att va i vilken ålder somhelst och ha en jävla PINNE upp i röven.

    Skönt att slippa sånna människor i pulkabacken :))))

  8. Natalie skriver:

    Så sorgligt. Jag tyckte nästan lite synd om henne, tänk vad tungt livet måste känna om allt man vill göra måste klara coolhetstestet först.

  9. Terese skriver:

    hellå master.

    jag tänker att du som ganska nyligt börjat på ett nytt jobb borde se över ”hur du sitt framför datan”. se över din arbetsställning för bövelen! de flesta större arbetsplatser har också tillgång till en ergonom som kan hjälpa dig.
    annars är ju svaret typ alltiiiid t r ä n i n g. stärk bålen så ska du se ne gå över.

    pussn.

  10. Sara skriver:

    Hej!

    Du har säkert redan sett den här, men jag tycker att den är så jävla fet så du borde se den igen! http://www.upworthy.com/dont-ask-hillary-clinton-about-abortion-if-you-cant-handle-her-answer

    feminism <3

  11. Fine - en 21årings syn på sex, kärlek och relationer skriver:

    lööööl felstavade hater-kommentarer alltså….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla