Tävling med Nike Air Max!

23:30 2014-01-22

Älskade amöbfödor

Att ha ”bra på fötterna” som mina stamceller säger, är ju a och o för ett bra humör. Blir liksom aldrig så ARG som när jag tvingas gå i osköna skor en hel dag. Eller ja, tvingas och tvingas, men då jag får för mig att min kvinnoroll kräver klackskor.

På fredag har Nike ett asfetigt event här i Stockholm där du kan vinna egna sköna skor från Nike Air Max + en resa till london! För att du+1 kompis ska bli bjudna på eventet:

Maila din favoritmodell av Nikes Air Max från alla tider + motivering till tavling@nojesguiden.se, märk mailet ”Nike Hanna”. 

Lycka till!!!

6 kommentarer | “Tävling med Nike Air Max!”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna Watson - nygift i Kanada skriver:

    Jag behöver nya träningsskor!!! Men det blir svårt för mig att komma på event här borta i Kanada. Kan de inte bara skicka ett par? ;)

  2. elise skriver:

    ahh, wantzzz nya löparskor! men kan fan ingenting om nike air max hahaha. wäääh.

  3. Elin N skriver:

    Hej Hanna! Blir alla bjudna på eventet och kan man bara vinna på plats eller genom mailet?

  4. Marcus skriver:

    Hej hej!

    Jag är nyfiken på ordet ”amöbfödor”? Är det ett ord? Som betyder något?! En amöba är väl ett samlingsnamn för encelliga organismer.. Hmm, i för sig kommer jag ihåg att det var någon slags amöba som angrep magen, vilket långsökt kan härledas till att amöbor då livnär sig på människor som är bloggens läsare. Och sedermera blir läsarna aka dina medmänniskor aka dina älskade amöbfödor Hannapees mat som då onekligen implicerar att du ägnar dig åt kannibalism?

    Kram

  5. anna skriver:

    Men om man bor i sundsvall och inte kan åka till stockholm? Vill också vinna skor och londonresa jue :(

  6. Rebecca skriver:

    Kära master! Kan du inte tävla ut en sådan matta du har? Haft seriösa ha-begär efter den sedan du visade den på bloggen. Alltså, ett sånt ha-begär som säger mig att mitt liv vore KOMPLETT, bara jag ägde en sådan matta. Nu verkar den inte finnas i sortiment längre och jag googlar och kollar på blocket efter den VARJE DAG. Du kan inte använda din master-makt och få dem att ta in den igen, när du vart småbundiz med dem och allt? Eller sälja mig din? Hehe….. Ok borde släppa besattheten av denna matta?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG