Håret

20:23 2014-01-12

0._har2.jpeg0._har5_.jpeg0._har3.jpeg0._har4.jpeg

 

SÅDÄR JA! ÄR SÅ NÖJD MED MIN NYA FRISYR!!!!!! Verkar ju dock helt omöjligt att få fram att håret är typ… LJUSBRUNT med lite guldiga inslag, och inte orange. Men vid närmare eftertanke kanske jag ska färga det som på bilden? Väldigt fint det också.

Typ 1,5 dm klippte jag bort hos världens bästa Sophie på Wig här i Stockholm. OBS! är ej sponsrad, utan tycker ”på riktigt” att hon är den bästa frisören evver. Har börjat gå till henne efter tips från Linso, som i sin tur hade fått ett tips av en läsare på sin blogg. Deni! Tänk vad ni bloggläsare kan åstadkomma!

13 kommentarer | “Håret”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Maria - Dreams of skriver:

    Vad fint det blev!

  2. EMMAWHO skriver:

    Ujujuj, se fagert he blev!

    Måste berätta. Jag drömde om dig inatt. Jag, en kompis och du var typ på ett skidsemesterställe (makes no sense, aldrig stått på slalomskidor/snowboard/anything i hela mitt liv) och delade på en stuga. Medan vi packade upp så bestämde du att du skulle ta kort på mig och sa bestämt åt mig att ställa mig framför en stege som gick upp till ett loft på taket (oooHhHhh myyyys) och tog fram en kamera. ”STÅ STILL NU” sa du åt mig och… HOPPADE medan du tog kort. ”Det blir bättre såhär! Mer action liksom! Mer spänning i bilden!” Så tog du flera bilder, tittade snabbt igenom bilderna på kameran, flinade nöjt, lämnade kameran och gick.

    Kollade i kameran, och skådade en hel bildserie som bestod utav suddiga bilder på dina fötter.
    Sen var du försvunnen…………………. MYCKET underligt.

  3. Jonna skriver:

    Helt sjukt- jag drömde också om dig i natt! Det var en hel-knasig dröm men kul hade vi! Sprang omkring i ett höghusområde och smög på folksamlingar, tror de va nå religiösa samfund….

    Superfin frilla ! Har nyss kapat det långa och vet precis hur skönt det är!

  4. tess skriver:

    Tog du med dig vinet själv? Har då aldrig fått vin när ja klippt mäh! Fy fan vad jag ska dra dit dirr om de bjuds på så gött under väntetiden…!!!!! Väldans fräck frilla fick du oxå!

  5. Liina skriver:

    Åh vad fint det blev!!!

    Men vad har du för jävla snyggt läppmojs?!

  6. baravara - för att min visdom behöver spridas! skriver:

    Lookin sharp!!

  7. bullehunden skriver:

    Sjukt snyggt blev det, fina du!

  8. Anna skriver:

    Hej! Har en fundering angående F! och riksdagsvalet. Tror du att det är lönt att rösta på dem? Tror du att de kommer få hyfsat mycket röster eller så lite att min röst bara kommer försvinna i valet? Förstagångsväljare och skulle gärna rösta på dem, men vet inte riktigt om det skulle märkas, kanske bättre att rösta på ett större parti? Samtidigt bra även om vi bara skulle få in en feminist i riksdagen. Hur resonerar du? Förstår du hur jag menar ens? Jag kanske bara är ute och cyklar..
    Ta hand om dig!

  9. Nina skriver:

    Schnyggt Hanna! Jag vill också bli bjuden på vin hos frisören, hos min får man gokaffe.. men bättre kan det väl alltid bli? (Resultatet av konsumentindustrin) /N

  10. Olivia skriver:

    alltså det blev SÅ fint! vill springa till frisören direkt och visa en bild för att bli klippt/färgad likadant, hehe

  11. Emelie skriver:

    Det känns ändå som att det inte var så jättelänge sedan som folk på riktigt såg ut så där i håret som din frisyr är på första bilden? (minus att aluminiumgrejerna syns så mycket). Tycker att det känns så igenkännande på nått vis, när var det? Nån början-på-2000-talet-frisyr? Hjalp!

  12. Linda skriver:

    Ja du ska verkligen vara nöjd Hanna, så himla snyggt det blev!

  13. my skriver:

    ofta frisösen har alkoholtillstånd??????? förövrigt jättesnygg frilla. OCH extremt roligt inlägg ovan detta <3 <3 <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg