Det är HÅÅÅÅÅÅR

11:16 2014-01-11

VARSÅGOD FÖR SELFIE!!!!!!

Tog den på jobbet. Skitsnabbt och livrädd för att någon ska se. Är det den största skammen kanske? När någon kommer på en med att sitta och ta selfies? Att någon studerar en, de olika miner en gör osv. Fy fan. 

Aja. Idag ska jag klippa mig och färga håret IGEN. Jag gjorde det ju ljusare för två månader sen och det har sen dess vuxit så sjukt mycket och jag har fått en slags grå utväxt. Jag tror faktiskt att jag ska vara crazy och klippa av ca 1-2 dm. Rakt av bah! Är lite rädd att jag med mitt extremt runda-gullig-babyface kommer se ännu yngre ut då? Men SKITSAMMA! BARA JAG SÄTTER REGLERNA FÖR MITT UTSEENDE!!!!!!!!!!!

Wiiihoooo

freeee

Funderar även på gardinlugg igen? Hellugg? Mohikan? Känns som en dag då precis allt kan hända…….. Men den här längden gillar jag:

12 kommentarer | “Det är HÅÅÅÅÅÅR”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. josefinwww skriver:

  hannaa! kommer podcasten någonsin tillbaka?? saknar dig och martin!

 2. elise skriver:

  alltså skit i eventuella skammen, yay för selfies!

 3. jonna skriver:

  ~*~embrace the babyface~*~

  mvh en bebis till en annan

 4. Paulina skriver:

  Kommer bli snöggt!

 5. A skriver:

  Go you! :D

 6. mk skriver:

  lång page + gardinlugg. gört! puss

 7. Lotta skriver:

  Jag klippte av typ 1,5 dm igår och tycker jag ser ut som typ en 12 åring nu… Ångrar det lite men det behövdes…

 8. Anni skriver:

  Master! Är det inte underbart att Martin och Josefin väntar barn?! Det var väl du som fixade ihop dem?? Ps, när får vi se ditt och Antons barn? Hehehe

 9. HelenaR skriver:

  Kul! :)

 10. e skriver:

  jag har den där längden, typ lite längre än till nyckelbenen! helt perfekt. tycker man ser äldre ut i kortare hår??

 11. Mickan skriver:

  Hej Hanna!!
  Jag är så ledsen därför att jag försöker lyssna på din och Martins otroliga podcasts men det går inte?!?! I appen på mobilen går det inte att lyssna eller ladda ner avsnitten och när jag går in på gamla bloggen för att lyssna funkar det inte heller??? Vill så gärna lyssna när jag ska sova :-(

 12. M skriver:

  Kliiiiipp! Kommer bli snyggt! Sen jag klippte håret ser jag mycket äldre ut! Klippte typ till axlarna :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg