Jag svarar på era… FRÅGJÄVLAR

16:37 2014-01-29

Malin:
Förlovningsring?

Nej, anusring.

 

Hanna:
Master! Jag har en kompis som får reklam från SD och som vill hitta slagkraftiga argument mot ”jag är inte rasist men…”. Kom då att tänka ditt fenomenala inlägg om just detta. Men jag hittar inte i ditt bloggarkiv??! HJÄLP!

Hej bästa Hanna! Menar du detta inlägg? Det börjar bli svårt att låtsas nu Åkesson. Annars tycker jag att sajten Interasistmen är himla bra! 

 

Ellen:
Åh glad jag blev av ett inlägg :D Går in flera gånger per dag och hoppas på att du ska ha fått inspiration. Saknar verkligen ditt bloggande som det var förut så himla mycket! Ibland kan jag komma på det sjuka när jag läser olika bloggar att det verkligen känns som jag saknar någon, och så kommer jag på att det är din gamla blogg jag saknar, men allt har såklart sin gång och jag är tacksam för det vi får ta del av. Hoppas ryggen blir bättre snabbt!
Tack Ellen! Men jag tycker att jag ändå håller en hyfsat nivå? Kan hålla med om att det tunnas ut lite i perioder/på helgerna, men jag skriver ju ändå minst ett inlägg varje dag? Ibland två! fast det förstås, förr kunde jag skriva 5. Det händer ju inte nu. Nu ska jag säga något förbjudet…. meeeen… känns det inte som att bloggar är påväg att dö ut…. lite… kanske….? FÖRUTOM DENNA DÅ!!!

Karin999:
Haha vad modigt av dig att lägga ut detta :D Hur gammal var du där??

Hahahaaa. Åh. Ja, det är jag i mitt ryska alternativa liv.

 

Frida:
HANNA. hej.
är en arg liten feminist men som är förjäkla dålig på att stå upp för de saker jag verkligen brinner för, som feminism. vet ej vad jag ska säga eller svara när folk kommer med motargument mot mina åsikter och feminism,genus och jämställdhet?! vad gör du när du blir motargumenterad? det är jobbigt att bara sitta tyst och ha tusen miljoner åsikter inom sig som inte kommer ut pga blyghet och osäkerhet, och vet ej hur jag ska formulera mig… :(

Hej Frida! Jag håller med, det är jobbigt att bli motargumenterad. Men det är också väldigt väldigt utvecklande. På så sätt tvingas en utveckla sina tankar och fördjupa sig i det ämne en diskuterar. Jag brukar försöka tänka på att försöka hålla mig hyfsat lugn,, våga ställa motfrågor och be motargumenteraren utveckla hens fråga/åsikt, på så sätt har jag mer att gå på och faktiskt försöka förstå hur hen menar. Ifall jag debatterar i text brukar jag googla mycket och försöka hitta artiklar/undersökningar som skrivits i ämnet och försöka se om det finns något att ta fasta på där i. Det är ju också något jag kan använda mig av i ”muntliga diskussioner”. Att våga TÄNKA och vara tyst är väl mitt bästa råd. Se varje diskussion som en övning och ett sätt att ta in hur andra tänker. Är väl typ i de stunderna som det faktiskt händer något, i stunderna där det känns och hettar. 

mvh poeten hp

 

2 kommentarer | “Jag svarar på era… FRÅGJÄVLAR”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Hanna skriver:

    HEJ! Har en fundering du måste hjälpa mig med!!!
    Har träffat en kille ett tag som jag tyckt verkat vara kanske den bästa killen i hela världen. I helgen satt jag och pratade med hans polare och efter x antal öl kläckte han ur sig att de i somras tillsammans dragit hem en snorfull brud från krogen som de då turades om att ligga med, var enligt honom väldigt ”porrfilmsknull”. Frågar killen jag träffar om detta dagen efter och det är tydligen helt sant. Alltså har jag rätt att vara SÅ äcklad??? Även om tjejen visst var med på det och ja alla får ju styra över sin egen sexualitet och vill hon ligga med två okända män, så fine – men alltså killen som tycker att det är ok att ”turas” om på en tjej som om denna vore någon sexleksak – är han ens helt frisk? Är så äcklad och allt i hela min kropp säger ifrån, att jag inte ska fortsätta träffa denna ”människa”, men funderar även på om det är jag som överreagerar och kanske borde jag släppa det helt och hållet?
    Förlåt för jättelångt meddelande. kram du vise

  2. Karolina skriver:

    Heeej:):):):):) Alltså jag tror verkligen inte att bloggar håller på att dö ut??? Tror du det alltså???? Vad passé jag känner mig nu!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla