Klär mig som en tonårig hipsterkille

22:43 2014-01-19

Goder afton goder afton båd herre och fru och alla andra

Va kul hörrni att ni gillade min film och inlägget innan. Vill alltid tacka er när ni skriver så vettiga, peppiga och BRA kommentarer. Älskar när ni berömmer mig lika mycket som när ni kommer med egna analyser, iaktagelser osv. Jag läser varenda kommentar ska ni veta (är ju svårt att låta bli då jag får dem till MEJLEN i mobilen….).

Och nu vill jag ge er lite tips som jag samlat på mig från helgen, är ni redo?!?! ..Som Alma vrålade i sin lilla leksaksmick på julafton :’

1. Äkta människor på Svtplay. Såg första säsongen förra året och nu har den andra börjat, och den är så jävla bra?! Bästa svenska serien på länge tycker jag. Förutom att den gör mig lite psykiskt störd och får mig att vilja kolla efter ON/OFF-knappar i armhålan på mina vänner.

2. Mascaran YSL Babydoll. Köpte den klassiska guldiga YSL-mascaran för en månad sen efter rekommendationer, tyckte den sög. Smulade och hade sig. Men! Jag fick även med ett prov på YSL Babydoll -mascaran, som jag idag köpte den fullstora OCH JAG ÄLSKAR DEN? Bra mascaratips för den som tycker det är värt att lägga 350 spänn på en mascara :-))))))

3. One Direction. Hahaha kul tips ca 4 år sen de slog igenom. Men pga mitt jobb på SVT har gått ut på att den senaste månaden kartlägga en sjuttonårings liv har jag nu blivit besatt av One Direction. Speciellt låten Story of My Life. VA, DEN ÄR JU SÅ JÄVLA BRA? Älskar att det än idag faktiskt görs renodlade poplåtar utan ett avicci-sound som kommer in och stör. Men det viktigaste av allt:

Harry Styles.

26 kommentarer | “Klär mig som en tonårig hipsterkille”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. Julia skriver:

    Har alltid älskat dig master för din genuina personlighet och för ditt sätt att utrycka dina åsikter, och binär du skriver att du dessutom gillar one direction, så vet jag knappt vart jag ska ta vägen!!! Skrek rätt ut av lycka, glädjetårar började krypa sig fram i ögonvrån och jag kände att jag inte längre bara kan kalla dig master, du är numera master of all times, ingen kommer någonsin kunna slå dig och din storhet! All kärlek till dig!
    PS. Hoppas innerligt att vi ses på konserten den 14 juni??? Ds

  2. andrea skriver:

    Haha åååh, att jag också gillar 1D nuförtiden har fått mig att skämmas så mycket att mina tår krullar sig, men om du också gillar dem så är det ju helt okej!

  3. J skriver:

    du är ju underbar!!! haha bilden!!!

  4. Elinnile skriver:

    Aaaah bättre tillskott till vår Directioner-gemenskap kunde inte finnas! Härligt!!!!

  5. Jennuuu skriver:

    Hanna! Såg den här (https://www.facebook.com/photo.php?v=724694547546069&set=vb.438823982822860&type=3&permPage=1) jättejättekonstiga videon på facebook och vet inte riktigt vad jag ska tycka???? Hoppas du kan se länken? Det är en video som heter ”Anti-rape underwear!!” BARA DET LIKSOM??? Blir lite konfundersam när man istället för att försöka sätta stopp för våldtäkter och sätta hårdare straff för just sexuellt våld, väljer att lyfta fram en jävla byxa (som dessutom verkar asjobbig om man typ vill kissa/skita???? cuz kvinnor gör det också!!!) som gör att våldtäktsmannen inte kommer in till din smutzhi??? JAAHA?? Vad bra?? Eller va?? Att man i dagens samhälle alltså ska gå runt med något slags lås runt sina nedre regioner för att slippa bli våldtagen? Eller var detta en bra uppfinning?? Vet inte vad jag ska tycka? HJÄLP.

  6. Frida skriver:

    Åh gud! Älskar också One Direction. Bästa låtarna just nu: Little things, I would, Half a heart, Story of my life och Heart Attack. :))))))))))) skönt med lite peppig pop ibland.

  7. Fine - en 21årings syn på sex, kärlek och relationer skriver:

    hahah jag älskar One Direction fast jag är 21 och borde bete mig coolare lol. Men de är så bra :’)

  8. Frida in Thailand skriver:

    !Åh vad fina ni är tillsammans!:)))

    Satsa!

    Btw hatar att kommentera här från mobilen. Det suger:( skärmen hoppar runt….

  9. Alina skriver:

    Hahaha! Älskar bilden! Men vad säger Anton om detta? :O

  10. Leisel skriver:

    Hahha, underbar bild!

  11. Therese skriver:

    Hej Hanna,
    Jag har läst din blogg länge, men är en sån tråkmåns som typ aldrig kommenterar – tråkigt, jag vet!

    Känner ändå att jag nu skulle vilja slå ett slag för en sak. Varför jag skriver till just dig är för att jag vet att det är många som läser din blogg & för att jag tycker att du verkar vara en otroligt engagerad & fin människa. Jag vet även att man inte kan stå upp för allt & alla, men tror att ett inlägg i din blogg skulle göra himla mycket. Förstår också att det antagligen kommer många sånna här inlägg & förfrågningar till dig, men jag håller ändå tummarna.

    Min vän & f.d arbetskollega Amanda Wisler går en utbildning till Medicinsk Sekreterare och skulle därigenom ha praktik på Danderyds sjukhus i 7 veckor. I fredags 17/1 (alltså två dagar innan praktiken skulle börja) får hon ett samtal om att de inte kan ta emot henne längre pga platsbrist. Problemet? Amanda sitter i rullstol & har en personlig assistent som hjälper henne i vardagen. Ett SJUKHUS skulle alltså inte ha plats för en person i rullstol, hur sjukt är inte det!? Jag blir så himla arg, och hon blir naturligtvis förkrossad & mår piss pga detta. Danderyd hörde sedan av sig till Amanda på söndagskvällen (antagligen för att inlägget fått en del spridning & för att de blir rädda) & säger att jomen visst, hon kan väl komma. De har nämligen gjort plats för henne nu, men inte fasen vill hon gå dit nu, efter allt detta.

    Detta har som sagt redan fått en del spridning iomed att SvD har gjort en artikel om det, men tycker det borde spridas ÄNNU mer!
    Länkar till artikeln samt kopierar in Amandas eget statusinlägg hon skrev på FB och hoppas hoppas hoppas att du kan ta med detta i ett inlägg, både för Amandas skull men framförallt för alla funktionshindrade människors skull. Det är 2014 nu, men tydligen inte i vissa människors trångsynta hjärnor. Förutfattade meningar är det värsta som finns, & de som förlorar på detta är Danderyds sjukhus då Amanda är världens finaste tjej.

    Här är artikeln: http://mobil.svd.se/c.jsp;jsessionid=D2AD822A331116A7753EEF1E1B64EFCA.aldo4?cid=25991131&rssId&item=http%3A%2F%2Fwww.svd.se%2F%3Fservice%3Dmobile%26amp%3BarticleId%3D8909110%26amp%3Bnew%3Dtrue

    & här är Amandas eget inlägg om det:

    Amanda Wisler
    January 17
    Jag läser till medicinsk sekreterare, och jag har sett fram emot min andra praktikperiod sedan den första tog slut. I 4 månader har jag försökt ringa och maila olika sjukhus för att höra om de kan ta emot mig, vilket visade sig inte vara helt lätt. Efter 4 månader av avslag, krångel och missförstånd fick jag dock till slut 7 veckors praktik på Danderyds sjukhus med start nu på måndag.

    Och så idag, fredag eftermiddag, några timmar efter att jag har pratat med min handledare och bekräftat allt, ringer de tillbaka och säger att jag inte är välkommen dit längre eftersom jag sitter i rullstol. Någon assistent kan de inte heller ta emot då det absolut inte finns plats. De har inte träffat mig eller så, nej, men det finns absolut inte plats. Så just nu, efter 4 månader av strävan mot absolut ingenting är jag så jävla trött på det här livet. Fuck allt, jag vill inte vara med längre.

    Även om du inte tar med detta i ett inlägg hoppas jag att du, och väldigt många andra läser detta & försöker sätta sig in i hur det skulle kännas att vara Amanda. Jag kan bara relatera till mig själv, men jag skulle må riktigt kasst.

    //Therese

  12. Anna skriver:

    i l000oov3 u master!!!

  13. Mari skriver:

    http://www.nrk.no/kultur/provoserer-foreldre-med-klaer-1.11482146

    Dagens oppløftende lesning eller …? :))))))))

  14. Emily skriver:

    Haha åh älskar hur alla erkänner sin hemliga kärlek till One Direction i kommentarsfältet <3

  15. Lise skriver:

    Okej. Sista bilden = LOL.

    Älskar dig, på riktigt. <3

  16. Hanna skriver:

    Jag gillar också one direction, lite i hemlighet dock. Och Harry är såå sööt! Blir som en 14- åring när jag ser honom.

  17. rebeckkkkkkkka skriver:

    haha åh så kul att du börjat tycka om dom nu, kommer ju ihåg hur du dissade dom i ett tidigare inlägg. men visst, det går ju helt enkelt inte att motstå pojkcharmx5, oundvikligt, omöjligt! det är bara att embrace it.

  18. Linis skriver:

    Hej Hanna!
    Såg just ett mycket märkligt klipp som dök upp i mitt facebook-flöde.
    Skulle vara intressant att höra din synvinkel på ”anti-rape underwear”
    Kolla in klippet: https://www.facebook.com/photo.php?v=751851544830369&set=vb.438823982822860&type=2&theater

    Tack för bästa bloggen!

  19. Kajsa skriver:

    1D 4EVER IN MY HEART!!!!

  20. paulina skriver:

    Hej Hanna, vill för första gången lägga in en kommentar här på din blogg, jag har läst din blogg sedan i somras, alltid kikat in lite då och då sedan du startade typ, men slaviskt har jag följt den nu sedan i somras då. Det är helt otroligt vilken förebild du är även om du inte kanske egentligen vill ha den rollen. Men du har inspirerat mig otroligt mycket. Framför allt fått mig att intressera mig i feminism, göra egen research. och jag vet att jag inte är den enda. Jag röstar på feministerna i år, tack vare dig. Du är helt fantastisk. Du får väl tusen kärleksförklarningar runt vartannat. Men tycker du skall få en av mig också.

    Någonting jag bara ville slänga upp med, är att jag blev väldigt bekymrad när jag googlade här om dagen. för ett skolarbete. ”vad är feminism” jag kom in på tjejjouren.se och ser deras beskrivning. Den är brutal. Den skall alltså vara för tjejer som söker svar på ett och annat men det man möts under förklaring av feminism är
    ”Men under 1970-talet hände det en massa saker. Kvinnor fick till exempel för sig att de inte gillade att bli våldtagna, inte ens när de var gifta med mannen i fråga! Och helt plötsligt var det en massa tjejer som inte alls bara ville sitta hemma och vara snälla hemmafruar med sockerkakan färdig i ugnen.”
    Asså vad är det för sätt att skriva liksom?? Det är helt sjukt, eller? Känns ju som de dumförklarar allting lite. Och detta skall vara en tjejsida? Känner ingen ”girlpower” alls i texten… Om du har lust/tid, så titta/kommentera… eftersom du är min och alla andras master, så hade det varit gött med ditt perspektiv. Du måste få mycket sådant här skickat till dig, men ja… tack för att du i alla fall lägger ner tid för att lära andra om feminism osv osv.

    http://www.tjejjouren.se/tjejguiden/feminism/feminism-445

  21. fanny darling skriver:

    åh, ja! älskar att du tipsar om äkta människor, så sjukt bra! och alltså, jag såg inte att du var på harry styles-bilden först och hoppade nästan till när jag såg det haha! <3 älskar så mycket att du bjuder på dig. kram!

    p.s kan en komma med ett förslag? skulle du kanske kunna ta upp med nöjesguiden att det här med verifikationskoden kommer upp direkt när man ska kommentera istället och inte efter man har tryckt på skicka. skulle underlätta lite. d.s

  22. rebecca skriver:

    FIN FRILLLLLLLL HANNIS!!!!!

  23. Matilda skriver:

    YES HANNA! Är så glad ??! att en cool Nöjesguiden-människa promotar One Direction så kanske det inte behöver vara töntstämpel på det längre :))))

  24. En annan skriver:

    Haha, underbart! ÄLSKAR Story of my life (iofs enda låten jag har hört men ändå…) och är lite hemligt kär i Harry Styles. Även om jag hade kunnat vara hans mor typ. Har du sett videon till låten? Alltså, GRÄT när jag såg den. Okej, slut på bikt.

  25. Andrea skriver:

    Harry Styles är en sån jäääävla babe. Vill ha’n i present

  26. aida skriver:

    vill bara säga att du är grym! eftersom du får alla kommentarer på mail så hoppas jag att du blir glad i en sekund eller två över denna. hoppas du har en bra dag :) skickar fistbump emojinx2!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla

Mest läst på NG

Mest läst på NG
Tillbaka
Mer inlägg