Från och med nu ser ni mig bara från denna vinkel

21:47 2014-01-20

Puh. Låt mig berätta om bakgrunden till rubriken. 

Vaknade 06.00 av att det BRANN i mina armar. Hade råkat använt nagellacksborttagningen lite för högt upp och sedan somnat nära ett ljus….

 

 

HAHAHA nä. Alla som blev rädda säger ”tuppenja”…. eller ni kanske inte bryr er alls om mig…. fy fa-aan för er.

Nåväl. Jag menar ju såklart att det brann INUTI mina armar. Känslan av brand alltså. Hade så fruktansvärt ont i axlarna och det strålade nu ner i mina armar på ett sätt jag aldrig tidigare upplevt. Utanpå detta hade jag fått tillbaka min spänningshuvudvärk som kommit och gått de senaste månaderna. 

Så jag gjorde det enda självklara: ringde pappa och grät. Sen smörjde jag in mig med i smärtlindrande, tog alvedon, åkte till jobbet och STOD UPP och jobbade vid mitt skrivbord som vilken kommunanställd 60-plussare som helst. Efter jobbet blev det raka vägen till en NAPRAPAT för första gången. Det var det sjukaste jag upplevt? Hon hittade låsningar i min ryggrad och i min nacke och det knakade på ett helt sjukt sätt, sen mjukade hon upp mina väldigt spända axlar med sina gudagåvade händer.

Sist men inte minst bad hon mig att sluta sitta som en ostkrok. Därav den dåliga photoboothbilden. 

15 kommentarer | “Från och med nu ser ni mig bara från denna vinkel”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
  1. J skriver:

    ostbåge häna, ostbåge <3

  2. Emilia skriver:

    Alltså jag måste ju också sluta sitta som en ostkrok och det gör mig lite ledsen att jag helt plötsligt ska behöva TÄNKA på hur jag sitter. Då är det bannemej enklare att stå.

  3. therese skriver:

    Vem gick du hos? Jag skulle behöva en omgång med det där eftersom jag jobbar som värdinna på Vapiano, lyfter mycket och tungt..

  4. E skriver:

    Vill så gärna gå till en naprapat men alltså vågar inte för är så rädd att dom ska knäcka nacken sådär som man ser på tv :S:S:S tänk om den skulle gå aav, hua! Knäckte hon din? Menar alltså när dom rycker hela huvudet åt sidan.

  5. Emma s skriver:

    Hanna detta är helt galet:))) Jag bokade mitt första naprapatbesök någonsin för tio min sedan och så går jag in och läser detta. Telepati!!!!!!!

    Puss!

  6. Anna Röd - Nörd & Filmskapare skriver:

    Sitter också som en… ostkrok :3

  7. Hanna skriver:

    Hej Hanna!! Du borde skriva om fantastiska Rummet (http://rummets.se). En separatistisk, antirasistisk, feministisk blogg/grupp/plattform som för första gången vänder sig ifrån den vita kroppen (den socialt konstruearde normen som är på toppen av en makthierarki med grund i ”ras”) och vänder sig till varandra (de som exkluderas från den (< -) normen ). OBS! läs gärna deras FAQ och några andra inlägg från de som driver sidan innan du skriver om det - för att få saker rätt :) (http://rummets.se/blog/faq/). No offense mot din blogg som jag tycker är fantastisk på många sätt! Med det kan vara bra att tipsa dina läsare om ett feministiskt och antirasistiskt perspektiv som INTE utgår från den vita (medelklass)kroppen. <3

  8. Julia skriver:

    Du borde gått till en sjukgymnast istället! SÅ mycket billigare och naprapaternas behandling hjälper bara kortvarigt. Anledningen till din spänningshuvudvärk kan alternativt bero på din hållning. För att smärtan inte ska dyka upp igen så är vissa träningsövningar vad du behöver. All respekt till naprapater men blir lite ledsen i ögat av att inga verkar förstå att egenträning ofta är det som hjälper i längden (hahah jaa.. jag är blivande sjukgymnast).

  9. mira skriver:

    tipsa om bra naprapat tack! vem gick du till?

  10. JessPess skriver:

    TuppenJa! Är ju för j*vla lättlurad som köper det i flera sekunder när du drar sådana där tokigheter.. Var dock skeptisk mot din liftar-story från sundsvall, förtjänar lite credd för att jag inte gick på det all the way såattsäg *Klappar-mig-själv-på-axeln-och-ler-belåtet*… Nej men hejpåre! :)

  11. Catarina skriver:

    Säg mig master, vem gick du till? Är också i behov av en naprapat… :P

  12. Bella skriver:

    vet ej om det här tillför något men kände att du är ju ändå en bra människa att skriva till, då du är smart och har varit aktiv på vine som det här kommer handla om. du kanske redan har hört om det här, men ska sammanfatta mig kort ändå: två vinekändisar (jessi smiles och Curtis lepore) var tillsammans ett kort tag. han våldtog henne i sömnen, hon anmälde och nu undersöks fallet. nu har detta kommit fram i media och reaktioner från vineanvändare har inte låtit sig vänta. låt mig säga såhär: de flesta anser att jessi är en attention whore som ljuger och att Curtis är en sådan fin kille att han aldrig skulle göra något så hemskt som att våldta. alltså FYFAN vad detta gör mig upprörd. USCHBLÄURK

    vad ska vi göra åt denna syn som alldeles för många har på offer och förövare i våldtäktsfall. blir helt matt.

  13. Erica skriver:

    Ostkrok? Vafan Hanna

  14. Paula skriver:

    HANNA, VAD KOSTAR ETT NAPRAPAT-BESÖK? det låter helt AMAZING!!!! som dom säger i staterna

  15. Martina skriver:

    Tuppenja, vad betyder det? Var på en enmansteater som liten med namnet tuppen ja. Vad jag minns fattade jag inget, kanske kan en förklaring här räta ut mitt krokiga minne… Tack på förhand, Martina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla