Kalla mig bladet

18:16 2014-02-09


HEJ BEBISARNA MINA

Här sitter jag och kramar mig själv. Minns ni tiden då jag brukade be er att krama om er själva? Haha, åh vilken självhjälpsbloggare man var på den tiden. Sen kom insikten om att livet är förjävligt och att ingenting riktigt hjälper mot någonting :-D

Närå.

Jorå.

 

Söndagar alltså. Vilket vakuum det egentligen är. Har sedan barnsben hatat söndagar pga känns som om hela världen står stilla. Tycker det är indirekt obehagligt att butiker stänger tidigare och att människor stänger in sig med ångest inför arbets/skolvecka. Fick jag bestämma skulle jag ha en obligatorisk söndagsmiddag med alla mina vänner varje söndag. Och jag får ju bestämma! Måste bara övertala mitt gäng också *umgås bort alla jobbiga känslor*.

AAAH OKEEEJ NU BÖRJAR KORTNEY OCH KIM I MIAMI PÅ TV!!!!! Måste kolla. Älskar Kardashians ohälsosamt mycket. Men min favvo är nog ändå Khloe. And here’s why:


tumblr_mvg2z5jmp81qg3lqpo6_500.gif
tumblr_mj07xxfh3x1rnfb9bo1_500.gif

20 kommentarer | “Kalla mig bladet”

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. Agnes skriver:

  Hanna! HJÄLP! Du är hela mitt feministiska uppvaknande, du har fått mig att gå från en ovetandes nionde-klassare som fnissade när min kompis sa att alla borde vara feminister till att nu troligtvis lägga min första valröst på GUDrun <333 Jag vet att du får många frågor om sånt här men hur ska jag få min pappa att inse att feminism inte handlar om att skuldbelägga alla män, som han tror. Försökte med offermentalitet, "det handlar om ifall jag ska ha samma möjligheter som mina bröder???" och "Det handlar om att jag ska få ha på mig vad jag vill utan att ifrågasättas om jag våldtas" men det enda han svarar är att feminismen inte längre handlar om sånt. Vad ska jag säga, vad ska jag be honom läsa, det får ju inte vara så radikalt som SCUM som jag läste förra året liksom.. Jag vet ju att han är för jämställdhet men han har lite väl mycket fittstim min kamp i sig, tror att "feminismen gått för långt"...

 2. a skriver:

  MEN HALLÅ du kan ju inte lägga upp en bild på en sån världsmagisk tröja utan att avslöja varifrån den är????

 3. Agge skriver:

  SJUKT SNYGG TRÖJA!! Vart hittar men en sådan.
  Kramar

 4. R skriver:

  älskar hur din tröja antagligen är en mer barntillåten variant på en marijuana-tröja á la Rihanna

 5. Hanna skriver:

  Hahaha, hon är lätt skönaste systern.
  SNYGG tröja! (och snygg bärare, såklart)

 6. Emmabetty skriver:

  NÖJESBLADET hehe

 7. Matilda skriver:

  Jag kan komma på middag. Inga problem!

 8. Matilda skriver:

  Förresten… Kan du inte på riktigt ha en middag för några utav dina läsare?!

 9. Matilda Weinstock Ihr skriver:

  Hej! Skulle uppskattas så ofantligt om du vill gå in och lyssna på, gilla (ev. dela?) min låt om våldtäkt.
  Kram, Matilda
  http://www.youtube.com/watch?v=jfISMy9nbV0

 10. Mari skriver:

  Du ser ut som en (yngre) Birgitta Olsson! Alltså snyggo!

 11. Lou skriver:

  I Borås är inte några affärer i centrum och knappt några matställen ens öppna på Söndagar! Förutom typ Ica och Apoteket och ett pluttigt Åhléns. Fick värsta chocken när jag flyttade hit???

 12. Julia skriver:

  Master! Kanske lite random fråga men vet du hur det funkar med praktik på SVT? Är det bara för högskolor osv eller kan man knipa en plats även som arbetssökande? Kram

 13. Anna skriver:

  Du kan ju inte visa en sådan snygg tröja och sedan inte berätta var den kommer ifrån?!

 14. Karolina skriver:

  AH DITT HÅR AAHH ÄLSKAR DET SÅ FINT!!!!! obviously inte lika fint som khloes men INTE LÅNGT IFRÅN ALLTSÅ

 15. tumultet skriver:

  Alltså, skönt med icke-skäms-över-”skräp”-tv-tittande-mentalitet.
  OBS; också lösningen på söndagar och livet är förjävligt-dagar.

 16. Fia skriver:

  Jag pluggar media och det som är så bra med det är att man får skriva om bloggar. Har citerat dig och tillåts då, i examinerande syfte på universitetet, använda uttryck som ”NAKNA RÖVVA” och ”Porslinstron”.

  Tänkte bara tacka för hjälpen med Deluppgift 1b: Analys av medialt genomslag

  Må Gud vara med dig

 17. emelit skriver:

  TRÖJAN ÄR FRÅN WEEKDAY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEKDAAAAAAAAAAAAAAY

 18. Linn skriver:

  Agnes (kan inte svara på din kommentar?), jag har typ exakt samma ”problem”… Men jag förstår på sätt och vis de som inte fattar. skäms ibland över hur fördomsfull och oförstående jag själv var för några år sen. Men Hanna, du kan väl snälla ta upp detta?!

 19. Alvie skriver:

  Har haft värsta konstiga obsession av palmblad sedan några dagar och funderat på hur grymt det vore med kläder med det trycket, så kommer du och bah HAR EN SÅN! oh universe

 20. Lise skriver:

  ….i Halmstad är alla affärer utom Clas Ohlson och Hemköp stängda i stan på söndagar. *LiViN lA viDa LoCa*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla