NYTT PODCASTAVSNITT: 19. ”Skändad fisk”

20:27 2014-02-10

Så var det måndag. Ny vecka. Nya möjlighet. Ny klåda i könet. Ny pod.

Har tills idag inte vågat tittat på våra lyssnarsiffror pga varit rädd att de skulle vara lägre än våra ca 26 000 nedladdningar per avsnitt i våras. Smög mig in nu… tänkte att jag inte skulle ha så höga förväntningar… klickade upp statistiken… såg att vi hade…. 41600 nedladdningar!!!!! Ringde Martin och bad han gissa (bästa grejen då en vill CHOCKA, men förjävligt om personen då gissar rätt) och han gissade på 20 000! HA!!! DUBBLA DET DU GOSSE vrålade jag och slängde på lurn’.

Nåväl. hoppas ni gillar veckans avsnitt med. Lite i alla fall. Det är ingen rolig polishistoria med dock :-/ Men detta innehåller den:

Mitt skitnödiga bussbeteende. Martins suspekta ansiktsminer under gitarrspelandet. OS på tv3, är det verkligen bra? Martin undrar varför alla beter sig som osäkra tonåringar. Är livet för LÅNGT för bara bra relationer? Manstandkrämen för män som äter kött och bark. Vi avslutar med OH MY! – go with you. 

 

Du hittar podden på iTunes eller appar som t.ex. Podcaster. Färgar du håret med henna, måste ringa comhem flera gånger i veckan och tycker ”nymordenigheter är obehagligt”, då klickar du bara på play här:

19 kommentarer | “NYTT PODCASTAVSNITT: 19. ”Skändad fisk””

Skriv kommentar
Tillbaka upp
 1. michelle skriver:

  everybody say WEHO!!

 2. Anna skriver:

  Hej Hanna och alla Hannas kloka läsare!

  Nu är det så att jag har ett problem och skulle vara så tacksam för tips på hur jag ska hantera det. Jag pluggar och bor därför i korridor där vi har väldigt bra sammanhållning och vi hänger mycket med varandra. Problemet är att det för en tid sedan flyttade in en person som har visat sig bete sig på ett sätt som får mig att häpna gång på gång. Hen kan slänga ur sig lite vad som helst, nedlåtande skämt om kvinnor och homosexuella, rasistskämt, anorexiaskämt etc. Om jag säger till får jag höra hur jävla tråkig jag är som inte tål ett skämt och enligt hen kan en skämta om allt. Pga. hens beteende drar jag mig undan eftersom jag inte orkar sitta med och höra hur hen beter sig när jag vet att jag bara kommer få höra förolämpande saker om jag säger vad jag tycker om hens beteende och vad hen säger. Jag älskar verkligen min korridor, men det har börjat bli jobbigt att bo här pga. henom och jag vet inte hur jag ska bete mig/göra. Jag kan ju inte bara undvika henom, eftersom det innebär att jag måste undvika alla andra i min korridor som jag verkligen tycker om!

  Är det några kloka människor därute som har några tankar kring det här?

 3. Fanny skriver:

  HALLELUJAH!!
  Fi fan vad jag har längtat efter det här!! Alltså ni GÖR min dag! GÖR MIN DAG :D
  Bäst-jävla podden!

 4. M skriver:

  ‘dubbla det du gosse’ HAHAHAH skrattade högt, du är för rolig alltså!

 5. Alexandra skriver:

  Lever för denna podden. Älskar den av hela mitt hjärta!

 6. MatildaMatilda skriver:

  Härligt! Är det bara jag som har svårt att hitta er podcast på Podkicker??

 7. kromet skriver:

  haLLÅ hAnnapä. eftersom du vägrar skriva det där inlägget om filip & fredriks pod-avsnitt, att feminismen är för ”arg” osv som du LOVADE(!!!!) kan du väl istället ta upp det som ett ämne i podden? plzplz haj

 8. Betty skriver:

  Men kan ikke Martin prate litt HØYERE???!!! Helt umulig å høre hva han sier jooooo!!

 9. Leisel skriver:

  Fantastiskt bra!

 10. C skriver:

  Ja gillar att den är oklippt!! Känns mer på riktigt o de är ju kult när ni säger fel hihihi :D

 11. Lise skriver:

  Så HIMLA underbart!!! Älskade den skändade fisken. Och typ allt. ALLT. ER. Älskar er. Gör absolut ingenting att det är oklippt, ni äger att det är oklippt. <3

 12. Linnea skriver:

  HANNA! den finns inte i podkicker! sökert på hanapee men det kommer inte upp något, vilket är megakonstigt för jag har ju subscribat till den förut :(((((((((((

 13. Bella skriver:

  Hallelujah, er podd är den bästa!

 14. victoria skriver:

  hahAHAhAhAH fick ett sånt grisskratt mitt på stan med hörluara. den bästa sorten!!! när du fes i slutet, men samma sak hände med skändad fisk osv. skrattar när du skrattar för en vill ju va som dig. annars tycker jag ni ska skitt i att tveka, det är väl sånt här som e kul att lyssna på!! tyckte det var skönt att höra aatt inte bara jag reflekterade över exakt samma buss-dilemma och att jag också känner mig extra cool med vissa låtar. JÄTTABRA!! längtar redan till nästa. plus kärlek till martin som bjuder så kul på sig själv

 15. Sandra Michaela skriver:

  Åh vad jag fnissade, älskar era poddz, plz more!

  P.S jag fattade först inte ens vad som var felet med ”skändad fisk”, men sen snablar vad jag fnissade.

  Feminist-kram <3

 16. Fia skriver:

  Master! Fy fan vad jag skrattade åt senaste avsnittet. Lyssnade på jobbet, men var tvungen att rycka ur hörlurarna i ren jädra panik pga skrattanfall åt 1) er diskussion om hur kuk luktar, 2) gitarrunk, 3) skändad fisk! Fan vad ni är fantastiska! <3

 17. Linda skriver:

  Underbar podd och underbar OH MY! låt!

 18. Ylva skriver:

  Sjukt bra och roligt, lätt topp tre av alla era podds! Att sitta på en buss och lyssna på den är dock inte att rekommendera, damen som satt bredvid mig såg lite obekväm ut när jag gång på gång bröt ihop i skratt.

 19. Mella - stolt medlem i PK-maffian skriver:

  Jag försökte lyssna, högsta volym på datorn men jag HÖR ER INTE?! Är det sjukt dåligt ljud eller talar ni i någon frekvens som inte mina öron uppfattar? Jag lyssnar på massa andra podcasts och då hör jag bra. Känns jättetråkigt för er pod är ju så himla bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Kommentarer på ng.se granskas i efterhand. Allt innehåll som vi bedömer som olagligt, liksom personliga påhopp, rasisiskt, sexistiskt eller på något sätt stötande kommer att raderas.

Vi polisanmäler alla kommentarer som bryter mot svensk lag. Detta för att värna om våra skribenter och läsare.

Skriv kommentar
Tillbaka upp

Senaste kommentarer

Håll dig uppdaterad!

Gilla Nöjesguiden!

Vill du få veta precis allt som händer på nöjesguiden.se? Gilla oss på Facebook!

Gilla